Camelot Rock Cafe

άσε μην ανοιξω το στόμα μου γιά την κλίκα της αεπι…

πρέπει να έρθω κάποια στιγμή. είναι κοντά στη δουλειά μου (ασπρόπυργος). τί ώρες λειτουργεί και πότε είσαι εσύ εκεί?

Ωπ ωραιος ρε τολκαρε! Τωρα το ειδα οτι ανοιξες μαγαζακι. Καλοριζικο man. Καλες δουλειες. Ειναι και σχετικα κοντα, θα περασω καμια μερα να το ευλογησω :stuck_out_tongue:

να’σαι καλα ω ρε ελα οποτε θες :slight_smile:

ειμαι απο τις 9 το πρωι εδω εως τις 5 το απογευμα και απο τις 9 το βραδυ μεχρι αργα καθημερινες και ΣΚ απο τις 5 μεχρι αργα.
Ασπροπυργο που ω ρε?

ωραία θα περάσω κάποια στιγμή που θα φοράω κανονικά ρούχα και όχι της δουλειάς :smiley:

ασπρόπυργο κοντά στο νεκροταφείο (φτουφτουφτου) είμαι αλλά κατεβαίνω συχνά αθήνα γιά εξωτερικές δουλειές και περνάω από καβάλας

Να προετοιμασεις πρωτα ομως τον Τολκι,να παρει μετρα,μην φυγει τιποτα πελατεια στη θεα ενος 2μετρου διχως παντελονι,με δερματινο σωβρακο ,γουνινες μποτες και γουνινο γιλεκακι με σπαθα στη πλατη,να μπουκαρει στο μαγαζι φωναζοντας’‘ΜΠΥΡΑΑΑ’’!!..:stuck_out_tongue:

Καλες δουλειες Τολκι,οταν βρεθω αθηνα,με κανα Γρακχο και σια θα το τιμησουμε στανταρ!8)

μην τον τρομάζεις τον άνθρωπο :lol:

Μαλακα θα σου ρθω:!: Κανονισε να χεις σιδερωμενα τραπεζομαντηλα+φρεσκα μελομακαρονα.

Καλα, ποσο “ακυρο” πρεπει να’ναι το καστρο σου και βρισκεται ακομα στο off-topic?:stuck_out_tongue:

Eλα ρε… Αιγαλεωτης εδω και παιζει να περασω καμια βολτα απο κει. Καλη αρχη και καλες δουλειες!:slight_smile:

To πιο σημαντικό δεν ρωτήσαμε. Wi-fi έχει???

Eννοειται ρε συ

Καλες δουλειες μαν και θα τα πουμε οταν ξαανβρεθω σε εκεινα τα μερη.
Ο,τι καλυτερο ευχομαι.

σ’ευχαριστω πολυ να’σαι καλα:!:

αύριο θα σου έρθω εγώ το μεσημεράκι:D:D
περιμένω haggard:roll::roll:

Now playing: Arctic Monkeys - Teddy Picker
via FoxyTunes

“Το καφέ της σβάστιγκας”, “έλα στη παρέα μας μεταλά” και “ΜΕΤΑΛ αληθινό”.

Phew!

:stuck_out_tongue:

ΣΚ ανοιγουμε στις 5 :slight_smile:

ooo φακ. χμμ ευτυχώς που μου το είπες εε.

Λέω και γω με την σειρά μου να ρθω την τριτη.
Κουζινα τελικα εχει?

Καλές δουλειές tolkki, να “πάει” όπως το επιθυμείς και ακόμα καλύτερα

Τι να λέμε τώρα, τα πάντα όλα ρε τόλκκι, μπορεί το κατάστημα να μην παίξει ποτέ Θήατερ, μπορεί να είσαι γαύρος, μπορεί να έχεις φανέλα του γαύρου στο άβαταρ, μπορεί να έβαλες το logo του μαγαζιού σε φανέλα του γαύρου αλλά σου ευχόμαστε ολόψυχα καλές δουλειές γιατί εμείς οι βάζ… εεε οι Παναθηναϊκοί είμαστε ανώτερα άτομα, πώς να το κάνουμε.

:smiley: Καλή τύχη!