Mην κανεις μαλλι messiah παντως…ουτε lowe τωρα που το σκεφτομαι:p
Τελευταια στιγμη θα αγορασω το εισιτηριακι…
Mην κανεις μαλλι messiah παντως…ουτε lowe τωρα που το σκεφτομαι:p
Τελευταια στιγμη θα αγορασω το εισιτηριακι…
Βασικά παραξενεύομαι που έχουν μείνει ακόμα εισιτήρια(έχουν μείνει?).Candlemass+βιντεοσκόπηση, υπό φυσιολογικές συνθήκες θα έπρεπε να είχαν εξαφανιστεί εν ριπη οφθαλμού…
ευτυχως που εμειναν γιατι ακομη δεν πηρα!!!παντως πιτα θα ειναι πιστευω!
Δυστυχως δε μπορω να παω και θα θελα…
ποτε εγινε τελευταια φορα sold οut στo Gagarin ας πουμε?
Δεν ξέρω η αλήθεια είναι.Ίσως έχω μείνει στις παλιές καλές εποχές του Ρόδον, που γινόταν συχνά…Πιο πεινασμένοι τότες κλπ κλπ.
ρε μη λέτε τέτοια και δεν έχω βγάλει εισιτήριο ακόμα. έτσι κ γίνει καμμια στραβή, σας καταριέμαι με 5 χρόνια ακόμα σπαμ για τους γρανδ μαγους.
εχω φιλικο(μπαλα) το σαββατο-δεν ξερω και ωρα ακομα…αν ξερεις κανεις στο περιπου τι ωρα θα βγουν…
ελπιζω 8 να ειμαι εκει…αντε 8.μιση…
εισητηριο λογικα απο παρασκευη…
…αντε να δουμε τι θα παιξουν…
ΥΣ.ενα κακο ειναι οτι μετα απο τρια χρονια θα δω μονος μου συναυλια παλι(εκλογες και ακριβω εισητηριο οι λογοι)…
δευτερο ειναι οτι η γκομενα με εφαγε για διημερο που δεν θα παμε το αλλο σκ γιατι εχω…ματς…
και εκλεισε για παρηγορια μασα με φιλικο ζευγαρι το βραδυ…#-o
οχι αλλη παντοφλα…θα σκοτωσω την μανα να πανα παιξω μπαλα! :lol:
θα τους προλαβεις λογικα…δεν βλεπω να βγαινουν πριν τις 9
Ε ναι ωρα εναρξης λεει 7 οποτε οντως οι Candlemass το νωριτερο 9 θα βγουν, μαλλον γυρω στις 9.30 πιστευω.
Ο βλάκας είχα στο μυαλό μου τους Amorphis και πήγα και έδωσα στο ticket house 30? αντί για 32?..
Οπότε με βλέπω αύριο να πηγαίνω…και η βλακεία ήταν ότι δεν είχα να δώσω 2 ευρώ!Ήμαρτον.
Now playing: Heavenly - virus
via FoxyTunes
το τσιμπησα κ εγω επιτελους!!no 361!!!ετοιμοςς!!!
αντε μια μερα ακομα!!! με βλεπω να μη κοιμαμαι καθολου απο την αγωνια μου… παντα το παθαινω οταν περιμενω πολυ ενα Live
καλυτερα να κοιμηθεις,να φορτωσεις μπαταριες!!!μια μερουλα!αντε να γουσταρουμε!!!
Νουμερο 413…Προσοχη ε το εισιτηριο λεει πανω 4 Οκτωβριου…
Κανα σετλιστ απο memory garden εχουμε?Τον τελευταιο δισκο τους τον ελιωσα και θελω πολυ να τους δω αλλα απο τα πιο παλια δεν εχω ιδεα…
Επιτέλους πήρα και εγώ!
κι εγω.
Θα πάω να κρυφτώ πίσω πίσω, για να μη βλέπω μετά τη φάτσα μου στο διβιδι των Καντλεμαςς :!:
Πηρα και γω σημερα…
θα μαι και γω αυριο μεσα μαλλον…
ντουμ.-
ευτυχως δεν πηρα εισητηριο…
μου εσκασε ενα κλοτσο (στην προπονηση)πανω στην γαμπα ενα κουλαδι…και εχει γινει τουμπανο…δεν μπορω να κοιμηθω απο τον πονο…ουτε λογος να περπατησω η να μεινω ορθιος!..
θα τα πιω μπυρια μονο μου τα 32 ευρω…
καλα να περασετε και να κωψετε κωλους και οι απο κατω,…αντε και καλα βιντεακια οποιος βγαλει…