Στο φορουμ των Candlemass αναφέρεται η ανακοίνωση από τη Napalm και λένε ότι θα περιλαμβάνει και παγκόσμια περιοδία, summer festivals κλπ…
Πάντως τέτοια “νέα” είχαν ξαναβγεί και πριν χρόνια χωρίς κάποιο αντίκρυσμα, μάλλον για διαφημιστικό κόλπο της Napalm μου κάνει πιο πολύ, οπότε μην το δένετε και κόμπο.
Η μπάντα είναι σε τρομερή κατάσταση, αν δεν υπάρχουν οικονομικά προβλήματα και άλλες δουλειές που να τους αποφέρουν περισσότερα, δεν βλέπω το λόγο να το διαλύσουν τώρα. Έναν τραγουδιστή να βρούν και μπορούν να συνεχίσουν για πολλά χρόνια!
κ εγω χαρηκα μαν!!! και λογικα θα τους ξαναδουμε…
Δεν το ηξερα αυτο με τον Lowe, οτι εχει προβληματα κτλ. Αν ειναι ετσι ομως, μηπως θα ηταν καλυτερο και για τον ιδιο να αποσυρθει για καποιο χρονικο διαστημα και να βρει την προσωπικη του γαληνη? Γιατι ετσι χαλαει την εικονα που ολοι εχουν για αυτον. Στην τελικη ειναι επαγγελματιας και ολοι μπορει να εχουν προσωπικα προβληματα, αλλα δεν ειναι σωστο να τα “μεταφερουν” στην δουλεια τους… Πανω απο ολα βεβαια ειναι ανθρωπος και εχει συναισθηματα, αλλα επιμενω πως ισως θα ειναι καλυτερο να αποσυρθει για να καταπολεμησει οσα τον απασχολουν.
Απο εκει και περα η ανακοινωση της Napalm ισως να ειναι και μουφα, οτι και καλα θα ειναι το τελευταιο αλμπουμ κτλ. Τι να πω, ευχομαι να ειναι μουφα, εχουν ακομα χρονια μπροστα τους. Γιατι πηγαν στη Napalm, τραβωσε κατι με την Nuclear Blast?
χαιρομαι που περασατε ωραια:wink::thumbup:
θελω κι εγω ετσι λιγο τις μυτες,για να ζωηρεπσουν λιγο
Απ τις μεγάλες στιγμές του λάιβ ήταν ο εξής διάλογος που άκουσα να γίνεται δίπλα μου,ενώ έπαιζαν οι Trouble.
-Ρε συ ακόμα βρωμάει το λιβάνι απ τους Ghost.
-Δεν είναι λιβάνι,βλάκα.Μάθε να ξεχωρίζεις.
Για μενα παντως, οι Candlemass οτι ειχαν να δωσουν το εδωσαν, οποτε ο,τι κι αν γινει τωρα θα μου ειναι λιγο αδιαφορο για να ειμαι ειλικρινης… μια τελευταια φορα μπορει και να τους ξαναβλεπα λαιβ, αλλα αυτο.
btw τωρα καταλαβα ποιον μου θυμιζε ο Johan τοσο καιρο
τον Gary Oldman
[SPOILER]
[/SPOILER]
ιδιοι δεν ειναι; #-o
αχαχααχ οντως μοιαζουν παρα πολυ!!!:lol:
Ναι οντως, ειδικα στη συγκεκριμενη φωτο…
Για εμενα οι Candlemass εχουν χρονια μπροστα τους, τα 3 τελευταια τους αλμπουμ ειναι [B]ΤΕΡΑΣΤΙΑ[/B] και ο αρχηγος ακομα το 'χει συνθετικα… Οποτε μονο η κακη αποδοση του Lowe στα live ειναι αρνητικο.
Τελικα τι ειναι; :?
Θα το εκτιμούσα αν κάποιος μπορούσε να ποστάρει το setlist των Trouble. Ευχαριστώ!
μη τα κανεις αυτα βραδυατικα θα παθουμε τπτ
δεν θυμαμαι ολο το σετλιστ παντως σιγουρα επαιξαν αυτα:
Assassin,Wickedness Of Man,At The End Of My Daze,Come Touch The Sky,The Sleeper
Και R.I.P απ’οσο θυμαμαι.