Ναι και εγώ παρακολουθώ το προφίλ του Lowe και πραγματικά με στεναχωρεί η κατάσταση στην οποία βρίσκεται. Ελπίζω να συνέλθει και να πάει η ζωή του προς το καλύτερο!Τι να πω. Όσο για τα συναυλιακα, πιο πολύ απορώ με τον Leif που συντηρεί αυτή τη κατάσταση στους Candlemass.
Ξερω γω φανταζομαι ειναι φιλοι,αν ειναι οντως σε τετοια κατασταση η ζωη του δε νομιζω να του ειναι ευκολο του Leif να του πει σηκω φυγε.Τζαστ ε θοτ.
Ιεροσυλία σε 5,4,3,2,1:
Πάντως για μένα ο Lowe στους Candlemass ήταν η καλύτερη μεταγραφή που’χει γίνει όσο παρακολουθώ αυτη τη μουσική. Τα περα-δωθε του Wino δε μετράνε, έχει ξεπεράσει κάθε οριο.
Γουστάρω Solitude, γούσταρα Candlemass με Messiah (αν και τον ειχα βαρεθει). Και ερχεται ο τύπος που τραγουδάει στο Through the Darkest Hour και μου βγαζουνε King of the Grey Islands και Death Magic Doom. ΔΙΣΚΟΓΡΑΦΙΚΗ ΠΑΡΤΟΥΖΑ.
Τωρα για το θεμα του live, δεν ξερω, εγω γούσταρα και που το έχανε. Δε με πείραξε στο βαθμό που βλέπω να ενόχλησε άλλους δηλαδή.
Κοπηκε? Πειτε και σε μας…
Παντως, τσεκαρα λιγο το φβ του τωρα και οντως φαινεται τρομερα απογοητευμενος και θλιμμενος απο κατι/καποιον…
Μάλιστα…:-k
Δεν τα γνώριζα αυτά και μακάρι ο άνθρωπος να ξεπεράσει ό,τι περνάει και να ορθοποδήσει ψυχολογικά. Αλλά πόσον καιρό έχει αυτά τα προβλήματα;
Γιατί και πριν 3 χρόνια τα ίδια είχε κάνει, οπότε αν είχαν αρχίσει από τότε, είναι ΤΕΡΑΣΤΙΟ λάθος να εξακολουθεί να ταλαιπωρείται και αυτός και να ταλαιπωρεί και εμάς. Για κάποιον που δεν γνωρίζει τι παίζεται με την πάρτη του και τον βλέπει μόνο στις συναυλίες (όπως εγώ π.χ.) φυσικά και θα τον έκραζε, τι περιμένατε να πούμε δηλαδή;
Αν συμβαίνουν όλα αυτά που λέτε (δεν έχω λόγο να αμφιβάλλω), ξαναλέω ότι είναι λάθος να πιέζεται για να αποδώσει και μάλιστα σε 2 γκρουπ-δυναμίτες.
Μου θυμίζει την περίπτωση του Γκαλίνοβιτς (τερματοφύλακα του Παναθηναϊκού) που είχε προβλήματα με την υγεία της κόρης του, με αποτέλεσμα να αποδίδει ελεϊνά σε κάθε αγώνα. Έτρωγε τρελή γιούχα σε κάθε ματς, χωρίς να ξέρουμε (φυσιολογικά) τα προσωπικά προβλήματα που μπορεί να περνούσε. Αλλά τη μαλακία την κάνει ο προπονητής που ξέρει τι παίζει και τον βάζει στον αγώνα, όχι ο ίδιος ο παίκτης που είναι σκατά, ούτε ο φίλαθλος που γιουχάρει επειδή βλέπει τη μια μαλακία μετά την άλλη. Πάντως όταν το μάθαμε, το σταματήσαμε κι εκεί (μετά έφυγε).
Το ίδιο πιστεύω και εδώ. Τον προστατεύτεις με το να μην τον χρησιμοποιείς, απλό είναι…
Επίσης, για πείτε τι παίχτηκε με το κόψιμο…
και ποιον να βάλει στη θέση του, τον Τζόρβα;
Προφανώς. Δεν είναι θέμα απόδοσης, αλλά προστασίας. Μπορεί να έκανε τις ίδιες μαλακίες (δεν το ξέραμε τότε αυτό βέβαια), αλλά θα άφηνε τον άλλο να ηρεμήσει…
τι προφανώς, για τον Leif λέω, έχει αναπληρωματικούς τραγουδιστές να βάλει για να προστατεύσει τον Lowe;
μετά από αυτό το live φάνηκε ότι το ροστερ έχει επιλογές παντως.
Πρέπει να τα κάνουμε νιανια όλα ε; Όταν δεν έχεις αναπληρωματικούς παίρνεις άλλους, αν και είχε αναπληρωματικούς (Leven, Langqvist)…
Επιβεβαιώνω όλα τα παραπάνω που αναφέρθηκαν για τον Lowe, και απ ότι βλέπω ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΕΙ να είναι σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση. Τι να πω, ελπίζω ο άνθρωπος να το ξεπεράσει, κρίμα είναι.
Άσχετο.ρε μάγκες ποιο είναι το facebook του; Έχει 15000 Robert Lowe και δε μπορώ να τον βρώ με τίποτα!
κ αλλο ασχετο,τελικα ποσο κοσμο ειχε το λαιβ??
1000 πάνω κάτω
Έφαγε λουκάνικο από τον Κάβουρα.
920 περίπου τα εισιτήρια.
Ασχετο…Εχει κανεις το setlist που επαιξαν οι Trouble…??
CANDLEMASS’ farewell album to be released on Napalm…
απο το site της Νapalm records
μας αποχαιρετανε λοιπον του χρονου…
ΟΧΙΙΙΙΙ … Ελπίζω να ξανάρθουν για να τους πούμε ένα αντίο όπως τους αξίζει !!
Υ.Γ.: Χάρηκα που σε γνώρισα Kaiser, όπως επίσης και τον Dominator!!
Να σαι καλα! Και εγω χαρηκα man!