Candlemass - Trouble - Ghost - Hell - Lord Vicar 8/10/11 @ Fuzz Club

Ε σου ειπα τι παιζουν (ηθελες μια ιδεα για τον ηχο τους) και τι εχω ακουσει γενικα για τον δισκο (απο φορουμ και μη). Γκρινιααα :stuck_out_tongue:

Πάντως να ξέρεις, εσύ το τραβας το σκοινι και μας παρεξηγουνε εδώ μέσα.[-X

Δεν ειπα τιποτα το μεμπτο, εσυ συνεχως κανεις αναφορες. Και στοπ εδω, εχω δικιο, το ξερουμε και οι 2 και θα βγουμε οφφ τοπικ (σωωωπα :Ρ).

Ρε συγγνωμη για τα οφ τοπικ, αν δε βαριεται καποιος να τα σβήσει και πείτε μου για hell.

Ρίξε μία ματιά να καταλάβεις τι εστί Hell: http://youtu.be/EpkuYxyYM2A

Ειχα ριξει τοσο γελιο με αυτο οταν το ειχα δει :lol:

Ευχαριστώ πολύ argo, μουσικα συμπαθητικότητοι, το βίντεο οτι να ναι, ελπιζω να μην βαφονται ετσι επι σκηνης! :stuck_out_tongue: Αξίζουν μια ματια παραπάνω. Και ο τραγουδιστης κάτι μου θυμίζει ρε γαμώτο…

Classic 80s metal με λίγο πιο μοντέρνα και γυαλισμένη παραγωγή. Ο τραγουδιστής έχει κάποιες επηροές από King Diamong. Ελπίζω να σε φώτισα λίγο.

Κι όμως…

Nαι είδα καποια λαηβ κομμάτια τους και μου λυθηκε η απορία :lol:

Οι Hell οταν ειχαν βγει τοτε θεωρουνταν κοινης συνομοταξιας με τους Mercyful Fate για το πιο ‘‘σκοτεινο’’ concept και καλα. 25 χρονια μετα, σιγουρα φαινεται περιεργο να βγαινουν ετσι, αλλα μαγκια τους που το στηριζουν μ αυτο το τροπο (εστω και καπως κιτς σε καταληξη). Οι Ghost που κανουν τα δικα τους μου φαινονται λιγο γελοιοι επι σκηνης, αυτοι τουλαχιστον εχουν και καποιες ριζες.

Yeah! Άλλο ένα θρεντ στο οποίο το ρόκιν κατάφερε να βρει αφορμή να θάψει ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ, δηλαδή τους Ghost.

Aς πω κι εγώ κάτι άσχετο…τί λένε οι Ghost, κανά λινκ; :stuck_out_tongue:

…στα ‘άσχετα’ ξεπετάγομαι…

Θεος. Ε τι να σου κανω μανα μου, μουσικα μου αρεσουν πολυ αλλα αυτο το πραγμα που βγαινει ο αλλος με τη καπελαδουρα του Παπα δε μπορω να το παρω στα σοβαρα.

Και τί έγινε ρε Τζον; Ξέρεις κανέναν να τους παίρνει στα σοβαρά για το… image τους;

Αν σε τρωει τοσο πολυ παμε στο θρεντ των Ghost να το συζητησουμε (Τολμη και Γοητεια εγινε πια αυτη η μπαντα).

Βάλτε τον τραγουδιστή των Hell να τραγουδήσει αντί του Lowe στα εκτός Epicus ρεεεεεε!! :stuck_out_tongue:

Ανέβηκαν 10 σκαλοπάτια στην εκτίμησή μου με το videoclip, thanks ρε Jason!! :smiley:

[B][SIZE=“6”]ΚΑΥΛΑ[/SIZE][/B]

Μήπως ξέρει κανείς πότε θα αρχίσει η προπώληση και σε ποια μαγαζιά θα υπάρχουν εισητήρια (για το live της Αθήνας);

Καλα χαλαρωσε, εδω δεν ξερουμε ακομα τιμες…Φανταζομαι προς τα τελη Αυγουστου θα τα ξερουμε ολα αυτα…