Για όσους λέτε για τους Hell, όσοι ενδιαφέρεστε για πιο αναλυτικά δείτε το report της 3ης μέρας του Download στο site.
Αξίζουν. Ο τύπος είναι τρομερός performer. Αλλά ναι, λίγο γέλιο το image το βγάζει και στο live. Ωραίο live αυτό!
Για όσους λέτε για τους Hell, όσοι ενδιαφέρεστε για πιο αναλυτικά δείτε το report της 3ης μέρας του Download στο site.
Αξίζουν. Ο τύπος είναι τρομερός performer. Αλλά ναι, λίγο γέλιο το image το βγάζει και στο live. Ωραίο live αυτό!
Ok απλά ρώτησα επειδή έλειπα διακοπές και δεν έχω ασχοληθεί και είδα πως για το live των Sodom που είναι το Νοέμβριο έχουν ανακοινωθεί τιμές και σημεία προπώλησης και λέω λογικά κάτι θα έχει ανακοινωθεί και για Candlemass…
πάντως όποιος γελάει με τους Hell πρέπει να κόβεται με τους Dimmu Borgir ξερωγώ…
Πεστα…
Οταν δω τον διοργανωτη ξανα, μου ερχεται να του δωσω πολλα ζουμερα φιλακια μετα απο αυτη την ανελπιστη προσθηκη :p:lol:
Ειρωνικο κάπως σε συνδυασμο με το νικνεημ.
Γιαυτό το live ταξίζουν τα φιλάκια τους:):!:
Θα αργησουν ακομα να ανακοινωθουν τιμες, εχουμε και Αυγουστο, αλλα ελπιζω να μην ειναι πανω απο 40. Ακουσα και τον δισκο των Hell, καλος ειναι, δεν τρελαθηκα, αλλα ακουγεται πολυ ευχαριστα. Το σκεφτομαι συνεχεια και ευχομαι να μην κοψουν χρονο απο Candlemass οι αλλες μπαντες…
Εγώ πάλι παρακαλάω να μην κόψουν χρόνο οι Candlemass από τους Trouble και τους Lord Vicar. Βασικά εντάξει λατρεύω Trouble και για μένα δεν νοείται να παίζουν δεύτεροι αλλά ας είναι. Και το Fear No Pain από Lord Vicar παίζει να είναι από τους καλύτερους ντουμ δίσκους της περασμένης δεκαετίας και το πόσο θα γούσταρα να τον παίξουν ολόκληρο, δεν λέγεται.
Λοιπόν, σε αυτό το λινκ έχει πληροφορίες για το live. 40 Ευρώ τα πρώτα 500 εισιτήρια και 45 Ευρώ όλα τα υπόλοιπα, μια χαρούλα. Έχει και τις ώρες εμφάνισης των συγκροτημάτων:
CANDLEMASS: 23:00 - 01:00
TROUBLE: 21:00 - 22:30
HELL: 19:30 - 20:30
LORD VICAR: 18:00 - 19:00
http://rockoverdose.gr/news_details.php?id=5224
Από τις 6 μέχρι τις 1 θα ντουμιαστούμε για τα καλά.
Τελικά μούφα ήταν το ότι οι τραμπλ θα έρθουν με βάγνκερ; Κάτι τέτοιο ακούστηκε.
Ή δεν το βλεπω εγω ή δεν λεει ποτε ξεκινα η προπωληση.
Edit: Α, ξεκινησε :Ρ. Ω ρε γαμωτο, λεφτα δεν παιζουν, φευγω Σαββατο, καλα 45αρια…
Αν προλάβω θα πάω αύριο που θα είμαι αθήνα. αλλιώς καλά 45άρια και για μένα.
πω κομπλε τιμη για τετοιο λαιβ αλλα δε με βλεπω να κατεβαινω ρε γαμωτο:(:(
μια χαρα τιμη ειναι!! θα παω αυριο η μεθαυριο να τσιμπισω τικετ
Μόνο σε εμένα φαίνεται ακριβή η τιμή?? :-k:-k
Όχι, ΕΙΝΑΙ ακριβή η τιμή! Κοιτάει απλά να σου πλασάρει ότι θα δεις 2 μεγάλες μπάντες με full setlist έκαστη. Από κει και πέρα διαλέγεις κ παίρνεις.
(όλα ακριβά είναι πλέον. έχω βαρεθεί κ εγώ. κ ας έχω να τα δώσω.)
καλα 40 ευρω ειναι υπολογισιμο ποσο στις μερες μας αλλα οταν σ αλλα λαιβ εχει 30ρι η μια μπαντα(με το αγνωστο πολλες φορες σαπορτ) εδω για 4 εκ των οποιων οι 2 ειναι τεραστια ονοματα με φουλ σετ λιστ μου φαινεται μια χαρα:-s
κάποια στιγμή θα πάρουν μέγα πούλο οι “διοργανωτές” συναυλιών με πρώτη και καλύτερη τη Didi. Θα μου το θυμηθείτε…
Και ξαναλέω midnight g ότι έχω να τα δώσω.
Ένα παράδειγμα: Κreator/Celtic Frost στο Gagarin το 2007 γιατί είχε 32 ευρώ;; full setlist και οι 2. Για βρείτε μου τη δευτεράντζα…
Εμενα δεν μου φαινεται υπερβολικη η τιμη, αυτη η μαλακια οτι μετα τα πρωτα 500 θα ειναι 45 μου την δινει. Πολυ ευχαριστο νεο το οτι οι Candlemass παιζουν full 2ωρο. Απο Σεπτεμβρη θα παω να παρω.
Κι εγώ τη διάρκεια περίμενα να δω αλλά ευτυχώς δεν μας ξενέρωσαν. Άντε ελπίζω σε ένα καλό live αντάξιο των παλιών τους!