Αυτό κι αν είναι εκπληξη. Πριν 6 μήνες διαλύθηκαν… Τώρα επέστρεψαν για περιοδείες, αλλά και για νέο cd πριν το καλοκαίρι!!!
Για να δω απόψεις;
Eisai saxlamaras…
Αν όντως ισχύει το μόνο που μπορώ να πω γι’ αυτούς είναι πως είναι καραγκιόζηδες.
Ακούς εκεί, ούτε ένας χρόνος δεν πέρασε και τα βρήκαν δύσκολα τα πουλάκια μου. Όσο καλή μουσική και αν παίζουν, κάτι τέτοιες καταστάσεις είναι τραγικές.
__Εμένα πάντως δε με πείθουν, όπως δε με έπειθε ο Marcolin στο Reunion…
Έλεος!
Είστε όλοι σαχλαμάρες γιατί ισχύει!!!
Προσωπικά πιστεύω ότι δεν υπήρχε καμία διάλυση… Για επικοινωνιακό τρικ το κόβω, ώστε να τρσβήξουν την προσοχή. Κάτι σαν τους Stratovarius!!!
Eγω δεν λεω τιποτα ακομα…
Περιμενω την καινουρια δουλεια τους και θα σας πω…
Αυτό έλειπε να πεις κι εσύ… Πάντως είχα πάρει το dvd και ομολογώ ότι στα live ήταν σε πολύ καλή φόρμα…
__Τέλη, εδώ ακριβώς διαφωνώ… σχεδόν. Δεν έχω δει το dvd, αλλά απο το διπλό cd τους παρόλο που ναι, ήταν σε φόρμα, η φωνή του Marcolin δε με συγκίνησε όπως στα studio album τους…
__Και για ΄μένα, όσο και να θεωρήται ο Elf η ψυχή του συγκροτήματος, Candlemass = M. Marcolin…
Δεύτερη φορά δεν είναι αυτή που διαλύονται και επανασυνδέονται;
Oi candlemass den einai i banda pou tha kanei reunion gia na poulisei ta trela noumera,afto aloste to kseroun kai oi idioi kai exoune kai alles statheres douleies.Oi tipoi sinexizoun na uparxoun san candlemass epidi odos goustaroun kai epidi kapioi apo tous ligous opadous tou doom pou exoume apominei theloume na akousoume neo iliko tous.
O protos tous tragoudistis einai gia mena to afthentiko kai kalutero line up alla kai o messiah einai ok.