Car Pooling

Ποσες φορες θελατε να πατε σε μια συναυλια και ενω ειχατε λεφτα τα μεσα δεν σας βολευαν/το λεοφωρειο στα ανω κρεμαστα χαλασε/διαφορες απεργιες πεινας η θρησκευτικες εορται σας χαλαγαν τα σχεδια;

Οποτε οποιος ζηταει/προσφερει μεσο για καποια συναυλια ειτε απο πολη σε πολη αλλα και ειτε μες στην ιδια την πολη προτεινω να ποσταρει εδω. :stuck_out_tongue:

Και αν αυτο το θρεντ εχει επιτυχια προτεινω να γινει δικια του σεκτιον στο οποιο να υπαρχουν υποθρεντ με τον καθε προορισμο :stuck_out_tongue:

εγω προτεινω να γινει και γενικοτερα για μετακινησεις αλλα εδω ειναι μουσικο φορουμ και θα με βρισετε.

επισης παιζει να παμε μεγαλη παρεα για πεπερς στα σοφια.Ψηθειτε να νοικιασουμε βανακι αλα 70’s scooby doo

πολυ καλη ιδεα το θρεντ! μπραβο ρε αλεκο.

Don νομιζω το βανακι δεν συμφερει οικονομικα. γιατι καποτε το ειχα τσεκαρει λιγο το θεμα και ειδα οτι εβγαινε πιο ακριβα απο το κτελ. ψαξ’το και εσυ βεβαια.

Ωραίο θρεντ παιδιά, πραγματικά μπράβο στον Αλέκο που το άνοιξε.

Πολύ ωραίο θρεντ! Μάλλον το καλοκαιράκι θα χρειαστούμε μέσο για ρόκγουειβ! Κανείς πρόθυμος;

Εγω θελω μεσον για το δημοσιο, ψηθειτε καποιος

Αυτό αγαπητή ίσως και να μείνει ευσεβής πόθος! Πολλοί το θέλουν, λίγοι είναι οι εκλεκτοί!

Στο θέμα… Όποιος ενδιαφέρεται να πάει στη συναυλία της Jex Thoth, ας το πει εδώ… Για περισσότερες πληροφορίες στείλτε μου πμ… αναζητείται παρέα. Ευχαριστώ.

ουουου βρωμοπασοκα

κι αν μπείτε σε κανέναν τύπο που είναι serial killer??? ποιος το διασφαλίζει αυτό???

ο αλεκος που εκανε το θρεντ θα υποστει τις συνεπειες :stuck_out_tongue:

μην πατε από route 66 τότες :lol:

Άαααραξεεεε! Δε θα μπούμε στο δικό σου!

εγω για το rockwave θα εχω κενες θεσεις
μπορει να παρω και τον serial killer Elric83 :lol:

rocking athens 2009, καθημερινή, αυτό στο φαληρο, εγώ στην πεύκη, ήμουν 15, με παρεα φιλων που δεν ειχαν αυτοκινητα, τελειωσε μετα τις 12, και επιστρεφοντας στο μαρουσι δεν είχε ταξί. Κανένα. Στο Μαρούσι. Τραυματική εμπειρία. (όχι τότε δεν ήξερα τα νυχτερινα λεωφορεία :-s)

Πφφφ, στο rock em all ειχα χασει τους μισους venom, γτ δεν ειχα λεφτα για ταξι, ουτε διαθεσιμο αμαξι… Τι βλακας, αγνοια για το 500 8)

Εν τω μεταξυ, θα με γυρναγε ο θειος μου μαζι με τον ξαδερφο μου, ο οποιος λιποθυμησε στη μεση του φεστιβαλ και εφυγε κι ετσι εμεινα με το πουλι στο χερι…

Λιγα λογια για τον Ελρικ και την κουρσα του. Το καλοκαιρι η φαση ηταν “time attack challenge” στην παραλιακη για να προλαβουμε τους Priest στο ξενοδοχειο και τα πηγε περιφημα :stuck_out_tongue:

Εκτος απο σπανιες περιπτωσεις οπως η παραπανω ομως, συνηθως τραβολογαω τον πατερα μου να με μαζεψει…Μαλακασσα-Αιγαλεω καθημερινοτητα εχει γινει :stuck_out_tongue:

υπαρχει κανεις σας που θα παει απο πατρα να δει σληπ στις 20 του μηνος;:slight_smile:

μάγκες το pooling το’χουμε κανει και προηγούμενες φορές για άλλες συναυλίες και η λίστα μαζεύτεται στο εκάστοτε thread. Πολύ ωραία ιδέα να δημιουργηθεί το thread τούτο.

Τα έξοδα του ταξιδιού να αναφέρονται fixed ή γίνεται διακανονισμός εν συνεχεία; Ή “μάγκα εσύ πήρες το αμάξι, εσύ πληρώνεις τα διόδια και την βενζίνα”

ε γενικα πιστευω οτι ενα καλο βημα ειναι οτι οποιος θελει μετακινηση η και να διαθεσει το γραφει και τα υπολοιπα λυνονται μεσω πμ
εκτος αν το παμε το θρεντ σε δικια του υποενοτητα με τον καθε ανθρωπο να γραφει τη συναυλια και να ανοιγει αντιστοιχο υποθρεντ αλλα δεν ξερω αν αυτο μπορει να γινει :slight_smile: