ΠΩΛΕΙΤΑΙ καινουργιο μπουφαν carhartt σχεδον αφορετο.τιμη συζητησιμη.Νουμερο Μedium.Μπορειται να το τσεκαρετε και στο παρακατο link… http://www.weare.de/ext/blog/carhartt-6.jpg
Endiaferomai…Poso m t dineis?
:p:p:p
file to mpoufan to dinw gurw sta 90 euro.an pas na to pareis kainourgio prepei na exei gurw sta 150.pragmatika to sigekrimeno einai kainourgio den exei tpt…skepsou to:wink:
APOKLEIETE 68 eurw to polu dinw file…an eisai entos a8hnas meta xaras:p:p:p:p
68?70 οχι δηλαδη?
68 ;;; Δώσε 70 ρε καρμίρη !! #-o:lol: Εσυ δεν είσαι αυτός που ψάχνει cd των Maiden, κανα 10-αριά με 5 ευρώ ; :lol:
Καλά μη το παίρνεις προσωπικά, απλά έχω λιώσει !
Megale ena pragma 8a s pw bres thn zwh s…t 8elw n pw?..Apo tn arxh p arxisa na postarw sto sugkekrimeno site…me kritikares dusanasxetouses k ta sunafh…Pragmatika den exeis tipota allo na kaneis apo to na sxoliazeis ta post mou???Kai ne para3eno einai apla upologisa thn timh pou egrafe sto pio f8ino katasthma g t sugkekrimeno boufan dia 2 …den lew oti dn 8a dwsw 2 eurw parapanw an t 8elei to paidi alla den einai ekei to 8ema…An einai dunaton dhladh…oti kai na grafw 8a erxeste eseis oi duo(milaw g tn*** apo katw) k 8 m lete ti na kanw???eleos pia…
Zhtaw h na stamathsete h 8a paei sta xeria twn mods an 8a sas kanoun ban h oxi…Eseis apofasizete
[-X[-X[-X[-X[-X[-X[-X[-X[-X[-X
Παιδιά συμφωνώ με τον φίλο από πάνω, δεν είναι κατάσταση αυτή, μπανάρετέ τους.
Προτείνω πετίσιον για μπαν.
(Υ.Γ. χαβαλές γίνεται ρε μαν, ξεκόλλα)8)
:lol::lol::lol::lol: ΘΕΟΣ!
εχεις δικιο φιλε,με αυτα που σου λενε,“παραβιαζουν” τουλαχιστον 5 απο τους κανονες του φορουμ…
χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα κλαιω
Κατσε θα τους βαλω εγω στη θεση τους!
Ρε μοντς. Πως αφηνετε 2 απλα χρηστηδια θα μας κανουν μπαλα! Αν ειναι δυνατον! Κατ δεμ! Του χελ ρε! Του χελ! Μαδαφακαζ! Μπαν! Μπαν!
Ε τι παιζουμε…
Τα ειπα σωστα ρε μαστορα;;;
καλα τα ειπες!
κατι ομως που εχω απορια,τι εννοεις με το απλα χρηστιδια?
Χρηστο τους λενε ρε
σφαιρα -> σφαιριδιο
ετσι και
χρηστης -> χρηστιδιο!
Που κολλας;;;;
Εντιτ: Ενταξει το ποστ του παπαρδελα με εριξε στα ναρκωτικα!
Μαλλον το οτι ειναι νεα ‘‘μελοι’’ του φορουμ με ελαχιστα ακομα ποστς, :lol:
:lol::lol::lol:
Α μεχρι τωρα δεν επαιρνες δηλαδη
εννοω ρε σι με το απλοι χρηστες,για το ΑΠΛΟΙ το ειπα
Θα κανω μπλουζακι με σενα και το μεταλλιο σου να το φοραω οταν δεν νιοθω καλα