Carnal Redemption, Delete the Mass, Grassroll, 10 Million Basstsrds-LIVE

Party Mode με death metal/grind ήχους στο club Zero με τους:

Carnal Redemption.
Death metal old school, τεχνικό αλλά τίγκα brutal με παλιά τραγούδια αλλά και πολλά νέα από τον πολυαναμενόμενο πρώτο δίσκο τους που κυκλοφορεί σύντομα!

Delete the Mass.
Grind κάφροι, και αποδεδειγμένα ικανή μπάντα στο να μετατρέπει οποιονδήποτε χώρο σε ένα τεράστιο moshpit! Με το πρόσφατο πρώτο full length τους που ακούει στον τίτλο ‘‘Μάζα’’, να είναι χαλαρά από τις top κυκλοφορίες της χρονιάς, και την extreme όσο δεν πάει απόδοσή τους στα live, εγγύηση για πολύ ιδρώτα και ξύλο!

Grassroll.
Female fronted grindcore από Πειραιά. Διόρθωση…: Λυσσασμένο female fronted grindcore από Πειραιά. Με αρκετά έντονη παρουσία στο χώρο και ένα ep το οποίο παίρνει κεφάλια. Όσοι τους έχουν δει σε κάποιο live, απλά γνωρίζουν ότι η μπάντα δεν χαρίζεται σε κανέναν.Οι υπόλοιποι, απλά κρυφτείτε!

Ten Million Basstards.
Hardcore Carate Grind από Αθήνα. Εφευρέτες του Carate(μην μπερδεύεστε, άλλο το Karate). Ταχύτατοι και αποτελεσματικοί. Τραγούδια με μέση διάρκεια ενός λεπτού και βάρος 5 τόνων!

Ενδεικτική Είσοδος 2 ευρώ.
Doors Open: 19:30
show Starts: 20:00
Οπλιστείτε με καλή διάθεση, αρβύλες, κροτίδες, ούζι και καδρόνια και ελάτε για…μπύρες!

Μέτρησε άγρια το σκηνικό! Και επιτέλους με καλό ήχο το Zero!
Μόνο την άλλη φορά να ξεκινάει η φάση στην ώρα της - αδικηθήκανε αρκετά οι Carnal Redemption απο τον κόσμο που έφυγε για να προλάβει τις συγκοινωνίες…