Carpathian Forest

Ναι ναι απευθύνομαι στους μπλάκστερς (αλλά τελικά…όχι μονάχα αυτούς :p) να ρίξουν τα φώτα της μουσικοσοφίας τους στο why never created a single thread των CARPATHIAN FOREST σε αυτή τη κατηγορία (βεβαίως και έκανα πρώτα ένα ψαξιματάκι: κανείς μαυρομέταλλος δεν ανέβασε σχετικό…) !!!

για πείτε… :!:

έφτιαξα και ποουλ να μάθω ο ερμος τι παίζει…[-X

Αν και έχω ακούσει να τους κράζουν κατά καιρούς, εμένα μ’ αρέσουν πολύ. Γενικά μου βγάζανε πάντα μια αρρώστια και μια διαστροφή, που σε συνδυασμό με τα πιο black ‘n’ roll riffs ταίριαζαν απόλυτα στ’ αυτιά μου. Για μένα θα άξιζε να τους πιάσεις από την αρχή, από το πολύ καλό EP τους και να συνεχίσεις. Ίσως να έβαζα ένα σκαλί πιο πάνω το Strange Old Brew λόγω ατμόσφαιρας και μουσικής ποικιλίας, αλλά και πάλι δε μπορώ να αποφασίσω εύκολα.Το τελευταίο του 2006 δεν έπιασε τα ίδια στάνταρ με τα προηγούμενα, αν και δεν του έχω δώσει τη δέουσα προσοχή ακόμα. Περιμένουμε καινούριο δίσκο φέτος, μιας και επαναδραστηριοποιήθηκαν.

Ποτε δεν τρελαινομουν, βρισκω και λιγο ανιση την δισκογραφια τους. Αλλα ειναι καλα, αλλα παλι ψιλοαδιαφορα. Σαν καλυτερα θα εβαζα [B]Black Shining Leather[/B] και [B]Defending the Throne of Evil[/B]…

χμχμχμμμμ…Μάλιστα.

[I]Με το μαλακό, λοιπόν…[/I]

πφ! Ξέχασα πάλι: [U]το poll είναι πολλαπλών επιλογών. Σόρρυ ε[/U]

Χωρίς να με εντυπωσιάζουν ιδιαίτερα, προτιμώ το Strange Old Brew από δαύτους. Τα The Suicide Song και He’s Turning Blue είναι εθισμός. Μα άκου εδώ, δεν γαμάει; http://www.youtube.com/watch?v=eSrQPXCk7V4

Οι Carpathian είναι μπάντα που μαζί με Dimmu, Cradle, Behemoth, Marduk με “έμαθαν” black metal. Για μένα 2 δίσκους έχουν, Black Shining Leather και Strange Old Brew. Δεν με νοιάζει αν έχουν καλύτερους. Έγω αυτούς έλιωσα μικρη και μ’ αρέσουν. Από εκεί και πέρα δεν έχω σκοπό να τους ξανά πιάσω από την αρχή δισκογραφικά. Φέτος παίζουν στο Party-san και έχει συζητηθεί αρκετά η φάση, οπότε ελπίζω να πάω και να τους δω. Θαρρώ θα γουστάρω. Ελπίζω να μην έχουν πάλι χοντρές γυμνές, ούτε χοντρούς…Άβε!

…εγώ μόνο το F… You All έχω ακούσει, και δεν βρήκα τίποτα το ιδιαίτερο, παρά μόνο την συνέντευξη πού’χε δώσει ο Νέητφροστ στο χάμμερ Μαίου 2006, που είναι, να κρατάς την κοιλιά σου απ’τα γέλια:):!:

Eγώ πάλι εχω ακούσει μόνο το through chasms… την εποχή που είχε βγει και θυμάμαι ακόμα την κομματάρα τους journey through the cold moors of svarttjern την οποία είχα ανακαλύψει τυχαία σε μια black-metal κασετα συλλογή της εποχής (απο ελληνική εταιρεία διανομής)

Through Chasm, Caves and Titan Woods το καλυτερο για μενα και μαλλον το μοναδικο που μπορω να ακουσω πλεον απο αυτους.Τπτ το ιδιαιτερο σαν μπαντα

Γενικα μ αρεσουν, αλλα το αναφερθεν EP συν το πρωτο album ειναι τα καλυτερα με ευκολια πιστευω. Και τα demos αξιζουν, εκδοθηκαν και σχετικα προσφατα σε διπλο βινυλιο.

Εντάξει, black metal Νορβηγών γιδοβοσκών. Attitude and the kind of music to match it.

Strange old brew
Fuck you all.

Αλλά τώρα εμένα μου άρεσαν μέχρι και τα προσωπικά του Nattefrost, ίσως θα έπρεπε να απέχω από το πολ.

(edit) ωπ έχει και το bloodlust. Βάζω και το bloodlust.
Πάρτε Φωνή και doom-ίλα ρε! :stuck_out_tongue: