Castle [TV]

[CENTER][SIZE=“6”]Castle
2009 -
[/SIZE]

[/CENTER]

γιατι ρε ζωα;

πεταγεται ο ενας, ‘γαμαει το castle’, πεταγεται ο αλλος, ‘γαμαει το castle’, ΑΦΟΥ ΤΟ ΑΝΕΦΕΡΑ και ενιωσα πως ανακαλυψα τον κοσμο ολο.

Δυσκολο ήταν να ανοιξετε ενα θρεντ, να πειτε μια κουβεντα, που ανοιγετε για την καθε ακυριλα, και γοητευτικοτατες σειρες τετοιες τις αφηνετε ετσι, ΣΤΑ ΧΩΜΑΤΑ;

Λοιπον, Castle που λετε το ανακαλυψα προχθες.

Τελειωνοντας το Nerd-fest μου για φετος, εκατσα και ειδα το Firefly. Οποιος δε ξερει, να μαθει. Τελοσπαντων, πρωταγωνιστης στο Firefly ειναι ο Nathan Fillion, τυπα που λατρευα και στο Two Guys and A Girl στο Μακεδονια Τιβι για τους γνωστες, σειρα απο οπου ξεκινησε και ο Ryan Reynolds, ετσι για το ινφο.

Eνηγουεη, επειδη μια μοναχα σεζον Firefly δεν εφτανε, και ηθελα κι αλλες γκριματσες Fillion, γκουγκλαρω να δω που αλλου παιζει, και τα-νταχ, επεσα πανω στο Castle.

Πιλοτικο επεισοδιο πολύ ομορφο, καθως με τετοια βιβλια εχω μεγαλωσει καθως η μανα μου μου τα διαβαζε απο μπεμπη κατι τετοια βιβλια σταγγλικα, ΩΣ ΞΕΝΗ, και γενικα καταπληκτικουρες.

[CENTER]
[/CENTER]

Πλοκη:

Διασημος συγγραφεας αστυνομικων βιβλιων καλειται να βοηθησει την αστυνομια σε μια υποθεση οπου καποιος σκοτωνει τυπαδες συμφωνα με το mo που χρησιμοποιει ο ιδιος σε βιβλια του, και θελουν τη βοηθεια του. Ο συγγραφεας ειναι ενας λεφτας γοης χαζομπαμπας, οχι ενοχλητικα λεφτας ομως ο οποιος απλα ζει για το μυστηρια και τη φαση του crime scene.

Ομορφη χημεια μεταξυ πρωταγωνιστη, Richard Castle, και ντετεκτιβα Kate beckett, και γενικα ενω εχει τα καπως μακαβρια στοιχεια του, πολυ λαητ πραματα ομως, μη τρελαθουμε, εχει και το χιουμορακι του, και γενικα ομορφη χαλαρη σειρα.

Εκει λοιπον που δεν περιμενα τιποτα απο τη σειρα, βρηκα αμεσως και τον αντικαταστατη του Lie To Me, ΠΟΥ ΕΡΙΞΑ ΚΛΑΜΑ ΓΟΕΡΟ τωρα που το κοψανε, και τι θα κανω χωρις τα microexpressions μου και μπου και χου.

Οποτε ναι, ομορφη αστυνομικη σειρα, ευχαριστο πασσατεμπο, ωραιο καστ, αυτα.

[CENTER][/CENTER]

3 σεζονς εχουν παιχτει μεχρι τωρα, παμε για τεταρτη.

enjoy.

[SPOILER]Trivia, οι συγγραφεις με τους οποιους παιζει ποκερ ο Castle, ειναι οντως αληθινοι, και ειναι οντως αυτοι. Τον εναν, τον αναγνωρισε η μανα μου (James Patterson) και μεβαλε να ψαξω. η δικια σου μανα ειναι τοσο κουλ;

[SIZE=“2”]Real-life writers Stephen J. Cannell, James Patterson, Dennis Lehane, and Michael Connelly appear as themselves during periodic games of poker at Castle’s apartment. Typically, they discuss Castle and Beckett’s current case and tease Castle about his involvement with Beckett. On September 30, 2010 author Stephen J. Cannell passed away in real life. The characters keep an empty chair at the poker table in his honor, stating they will do so for a year.[/SIZE]

[/SPOILER]

edit: ναι, ενιοτε βλεπω σειρες με τη μανα μου

Η δικιά μου η μάνα βλέπει Εζέλ,ανόητε! 8)

Η σειρά λέει τπτ μετά τον 1ο κύκλο,να την ξαναπιάσω?

Την καλυβώνει την Katic ή με το πουλί στο χέρι?

τι να σου πω, αρχισα τον δευτερο σημερα, δε γνωριζω.

θα γινει κι αυτο ομως φανταζομαι

μη με σποηλεριασει κανεις, θα ΣΤΕΝΟΧΩΡΗΘΩ

Κατ’εμε αξιζει αρκετα η σειρα.

Μην φανταστειτε κανενα επος αλλα για βραδακι χαλαρη σειρουλα ειναι οτι πρεπει…

Επισης, δειτε την γρηγορα γιατι εγινε κατι στο τελος της σαιζον και θελω να ανταλαξω αποψεις…

Υ.Γ. εχετε μια βδομαδα αλλιως θα σας πω το τελος ΧΩΡΙΣ σποιλερ…:p:p:p

Την σειρά δεν την είχα πάρει χαμπάρι καν ότι υπήρχε, αλλά ως μέγας φαν του Firefly (φαντάζομαι Mr. είδες και την ταινία Serenity, που ολοκληρώνει ας πούμε, τη σειρά;), θα τσεκάρω λόγω Φίλιον.

οχι δεν τοδα ακομα το Serenity, αλλα θα γινει αυτο.

Ως φαν ομως, περιμενε να φτασεις ep 6, season 2. Εγω δακρυσα.

Αμα δε σε νοιαζει να το δεις ομως, υπαρχει και [U]εδω[/U]

εδιτ:, αν το δεις, διαβασε και τα πρωτα κομμεντς στο βιντ. Αλλη μια αποδειξη οτι ο Φιλλιον ειναι θεος.

εδιτ2: I like it.

ΝΑΙ! Μπράβο σου και συχαρίκια. Δεν το ανοίγαμε εμείς τα ΖΩΑ επειδή εχμ, εδώ που τα λέμε, θα περάσει στα ψιλά ΑΛΛΑ σ’ αγαπάμε γιάσονα κι ας μπήγονται τα λόγια σου σαν σκλήθρες στις καρδιές μας!!

Την αγάπησα αυτή τη σειρά, αφού καθόμουν στη νόβα και παραφύλαγα μέχρι που είδα όλα τα επεισόδια πια κλαψ (ναι, δεν μπαίνω στον κόπο να κατεβάσω σειρές. Βαριέμαι.:-s)

Πάντως, δεν θα την έλεγα average πασατέμπο, πολλά επεισόδια έχουν εξαιρετικά έξυπνο στόρυ και τρομερή ατμόσφαιρα, μπόνους και το φλερτ μεταξύ Καστλ και Μπέκετ που σε κάνει να θες να τους κλειδώσεις σε μια κρεβατοκάμαρα και να μην τους βγάλεις παρά 9 μήνες μετά για να πάνε στο μαιευτήριο. Στα extraz, αγάπες και η τσαχπίνα ιατροδικαστής και οι περιστασιακά ατακαδόροι, εύθυμοι co-detectives του τμήματος.
Επίσης, ο Nathan Fillion είναι αξιολάτρευτος.

Και προς τυχόν διστακτικούς

[SPOILER][SIZE=“6”][B]γαμάει το Καστλ.[/B][/SIZE][/SPOILER]

Ακριβώς! Έχει το κάτι παραπάνω σε σχέση με τις διάφορες σειρές του είδους. Είτε αυτό είναι οι επιτυχημένοι δεύτεροι χαρακτήρες, είτε το ότι δεν επικεντρώνεται υπερβολικά σε ένα μόνο κομμάτι της αστυνομικής δουλειάς όπως τα CSI πχ είτε η χημεία που έχουν στην οθόνη Fillion και Katic.

καλα μωρε, θα φανω γραφικος, αλλα όταν εχεις δει τιτανιες αστυνομικες σειρες, wire δηλαδη, οτιδηποτε αλλο που τολμα και δειχνει αστυνομικο τμημα, ειναι πλέον πασσατεμπο.

γιαυτο και δεν το κοιταω σαν αστυνομικη σειρα, ή μαλλον οχι σαν αμιγως αστυνομικη σειρα, επειδη εχει το comic relief εντονο σα στοιχειο. Πως ηταν το monk δηλαδη, καπως ετσι, απλα πιο γαματο.

Ατουαρα παντως ο Fillion, δεν απογοητευει στιγμη, ηθοποιαρα και γενικως μεγιστη φυσιογνωμια.

Τελος σηζον δυο σε αφηνει με aaaaw, και μετα πρεμιερα σηζον 3 ειναι μια μαλακια και μιση.

Βαζω σ03επ2 και νανι, ελιπζω να ΣΤΡΩΣΕΙ.

Κι εγώ, γιατί σκοπεύω να τη δω. =(

ελα, σεφτασα, για πες

λοιπον το παραπανω ποστ το εγραψα χωρις ναχω δει το τελευταιο γιατι ηξερα πως θα το δω σημερα με το [COLOR=“Magenta”]μεσημεριανο[/COLOR] μου,

ΕΕΕΜ, ΓΟΥΑΤΑΦΑΚ;

Φερτε μου καποιον να μιλησω για το σηζον φιναλε, καποιον γρηγορα.

Οταν τα ελεγα εγω…

[SPOILER]
Παιζει αυτο που καταλαβα;;;;

Εγινε μαλακια με το cast και θα φανε λαχανο τους μισους;;;

Εαν γινει κατι τετοιο θα ειναι λιγο FAIL η συνεχεια κατα την αποψη μου αλλα παλι…πως θα την σωσουν;;;

[/SPOILER]

[SPOILER] [αντικ] Καθισα και σκεφτηκα [/αντικ], και φανταζομαι πως θα το μπαλωσουν λεγοντας πως η σφαιρα την πετυχε κοντα στην καρντια, και τυχαινει ο γκομενος της ναναι καρδιοχειρουργος πρωτοκλασσατος. μαλακιες δηλαδη, απλα να μας αφησουν με κλιφχανγκερ.

Εγω για τον μοντγκομερυ ηθελα να πω, που ειναι κριμα μεγαλο, αλλα ωραιο σεναριακο τουιςστ, σε φαση εντυπωσιαστηκα. Θα μπορουσαν και χωρις τη τελευταια σκηνη δηλαδη, αλλα καπως επρεπε να πει sagapo o Castle, ε και μπροστα στα ματια του ΘΑΝΑΤΟΥ,

Αυτα[/SPOILER]

Μάλιστα μόλις τελείωσα και εγώ τη σειρά. Γενικά θα πω πως έγινα μεγάλος φαν. Δεν το περίμενα. Λάτρεψα Nathan Fillion(Castle) και μαζί με Stana Katic(Kate) έκαναν τρομερό δίδυμο. Σαφώς δεν ξεχνάμε Seamus Dever(Ryan) και Jon Huertas (Esposito) που έδεσαν και αυτοί. Δλδ είχαμε ένα ωραία κουαρτέτο. Σαφώς στον Fillion πέφτουν τα φώτα. Απλά εξαιρετικός. Πανέξυπνος ρόλος, χιουριστικός, σοβαρός εκεί που έπρεπε. Ένα μεγάλο παιδί στην τελική. Επίσης δεν ξεχνάμε τη “μητέρα” του που τόσο γέλιο μας έχει προσφέρει!

[SPOILER]
Τώρα περί τελευταίου επεισοδίου, κρίμα για τον roy, ήμουν σίγουρος βέβαια πως δεν θα προδώσει την Kate, αλλά το ήταν μπλεγμένος αυτό δεν το περίμενε κανείς. Τώρα για το τέλος, νταξ επίσης δεν το περίμενα, ίσως να την έτρωγε ο Castle και να σωθεί βέβαια μετά. Τώρα είπε το S.A.G.A.P.O, λογικά θα σωθεί η Kate, να δω που θα το πάνε τώρα στη συνέχεια.

Γενικά την λάτρεψα τη σειρά και προσθέτουμε άλλη μια στον κατάλογο:P[/SPOILER]

Κι εγω ειδα ολη τη σειρα το καλοκαιρι και πραγματικα με πορωσε.Αρχισα να το βλεπω επειδη βαριομουν αλλα τελικα εγινα φαν.Βλεπωντας και τους τρεις κυκλους μαζεμενους δεν μπορω να πω οτι βαρεθηκα καθολου.Ο Castle ειναι απιστευτος και οι ατακες που πεταει και αυτος και η Μπεκετ ειναι γαματες.Επισης συχνα κανει κατι πολυ αστεια και εξυπνα λογοπαιγνια.

[SPOILER]Ελπιζω να μπει ενας πιο δυνατος χαρακτηρας στη θεση του διευθηντη ωστε να μπορεσει να αναπτυχθει το σεναριο.Τωρα δεν υπαρχει περιπτωση να πεθανει η Μπεκετ και παργματικα αυτη η σκηνη δεν επεισε κανεναν.Καλυτερα να μην υπηρχε.Και η μαλακια ειναι οτι μολις αρχισει θα μας πεταξουν και το κουφο:φορουσε αλεξισφερο γιατι ηξερε οτι θα την πυροβολησουν η οτι ο γκομενος της ηταν καρδιοχειρουργος :lol: οπως ειπε καποιος πριν.[/SPOILER]

Την κατέβασα μονο και μονο για τον ‘mal’…
Είδα 2-3 οκ μετράει θα την συνεχίσω μετα την εξεταστική(διάβασμα και καλα)

το ΑΓΑΠΗΣΑ

ναι ναι, είναι το CSI των φτωχών, ο “ταύρος με τοξότη” της Αμερικής των 10s, αλλά ΑΓΑΠΑΜΕ ΧΟΤ ΜΠΕΚΕΤ και ο καστλ, έχει χιούμορ

η πρώτη σεζόν είναι ψιλοφλόμπα - την βλέπεις για να την δεις

η δεύτερη όμως ήταν ΔΥΝΑΜΗ. μου μένει 1 επεισόδιο για να την τελειώσω, γιαυτο προσοχή με τα σποιλερ

απορία: το 146% των σειρών της αμέρικα που όλοι βλέπουμε, δεν έχουν νόημα μετά την δεύτερη σεζόν. ο καστλ έχει νόημα να τον ακολουθήσω ???

Nαι εχει νοημα.Εχει καποια επεισοδια που ειναι πολυ γαματα.

@monte.

Κοίτα η τρίτη και η τέταρτη season ήταν πολύ δυνατές. Προσωπικά ελάχιστα επεισόδια δεν θα ξανάβλεπα, ελάχιστα. Το μόνο που με ενόχλησε είναι που επικεντρώνονται περισσότερο από ότι θα έπρεπε στο ερωτικό κομμάτι μεταξύ τους. Όπως είπε και ο mr η τρίτη δεν αρχίζει και πολύ ωραία, πάμα γενικά επεισόδιο, αλλά στρώνει. O Fillion σταθερός, πανέξυπνος, χιούμορ σε ότι μπορεί να σκεφτεί και άκρως πετυχημένο.

Και αγαπάμε kate. τέρμα.