[CENTER][SIZE=“6”]Castle
2009 -
[/SIZE]
[/CENTER]
γιατι ρε ζωα;
πεταγεται ο ενας, ‘γαμαει το castle’, πεταγεται ο αλλος, ‘γαμαει το castle’, ΑΦΟΥ ΤΟ ΑΝΕΦΕΡΑ και ενιωσα πως ανακαλυψα τον κοσμο ολο.
Δυσκολο ήταν να ανοιξετε ενα θρεντ, να πειτε μια κουβεντα, που ανοιγετε για την καθε ακυριλα, και γοητευτικοτατες σειρες τετοιες τις αφηνετε ετσι, ΣΤΑ ΧΩΜΑΤΑ;
Λοιπον, Castle που λετε το ανακαλυψα προχθες.
Τελειωνοντας το Nerd-fest μου για φετος, εκατσα και ειδα το Firefly. Οποιος δε ξερει, να μαθει. Τελοσπαντων, πρωταγωνιστης στο Firefly ειναι ο Nathan Fillion, τυπα που λατρευα και στο Two Guys and A Girl στο Μακεδονια Τιβι για τους γνωστες, σειρα απο οπου ξεκινησε και ο Ryan Reynolds, ετσι για το ινφο.
Eνηγουεη, επειδη μια μοναχα σεζον Firefly δεν εφτανε, και ηθελα κι αλλες γκριματσες Fillion, γκουγκλαρω να δω που αλλου παιζει, και τα-νταχ, επεσα πανω στο Castle.
Πιλοτικο επεισοδιο πολύ ομορφο, καθως με τετοια βιβλια εχω μεγαλωσει καθως η μανα μου μου τα διαβαζε απο μπεμπη κατι τετοια βιβλια σταγγλικα, ΩΣ ΞΕΝΗ, και γενικα καταπληκτικουρες.
[CENTER]
[/CENTER]
Πλοκη:
Διασημος συγγραφεας αστυνομικων βιβλιων καλειται να βοηθησει την αστυνομια σε μια υποθεση οπου καποιος σκοτωνει τυπαδες συμφωνα με το mo που χρησιμοποιει ο ιδιος σε βιβλια του, και θελουν τη βοηθεια του. Ο συγγραφεας ειναι ενας λεφτας γοης χαζομπαμπας, οχι ενοχλητικα λεφτας ομως ο οποιος απλα ζει για το μυστηρια και τη φαση του crime scene.
Ομορφη χημεια μεταξυ πρωταγωνιστη, Richard Castle, και ντετεκτιβα Kate beckett, και γενικα ενω εχει τα καπως μακαβρια στοιχεια του, πολυ λαητ πραματα ομως, μη τρελαθουμε, εχει και το χιουμορακι του, και γενικα ομορφη χαλαρη σειρα.
Εκει λοιπον που δεν περιμενα τιποτα απο τη σειρα, βρηκα αμεσως και τον αντικαταστατη του Lie To Me, ΠΟΥ ΕΡΙΞΑ ΚΛΑΜΑ ΓΟΕΡΟ τωρα που το κοψανε, και τι θα κανω χωρις τα microexpressions μου και μπου και χου.
Οποτε ναι, ομορφη αστυνομικη σειρα, ευχαριστο πασσατεμπο, ωραιο καστ, αυτα.
[CENTER][/CENTER]
3 σεζονς εχουν παιχτει μεχρι τωρα, παμε για τεταρτη.
enjoy.
[SPOILER]Trivia, οι συγγραφεις με τους οποιους παιζει ποκερ ο Castle, ειναι οντως αληθινοι, και ειναι οντως αυτοι. Τον εναν, τον αναγνωρισε η μανα μου (James Patterson) και μεβαλε να ψαξω. η δικια σου μανα ειναι τοσο κουλ;
[SIZE=“2”]Real-life writers Stephen J. Cannell, James Patterson, Dennis Lehane, and Michael Connelly appear as themselves during periodic games of poker at Castle’s apartment. Typically, they discuss Castle and Beckett’s current case and tease Castle about his involvement with Beckett. On September 30, 2010 author Stephen J. Cannell passed away in real life. The characters keep an empty chair at the poker table in his honor, stating they will do so for a year.[/SIZE]
[/SPOILER]
edit: ναι, ενιοτε βλεπω σειρες με τη μανα μου