Cathedral - The Guessing Game

Α!Ναι…Καλά είμαι και πολύ μέσα στα πράγματα…:lol:Πάω να ακούσω Ray Charles να έρθω στα ίσα μου!:stuck_out_tongue:

Για το Χρονόπουλο δε μου κάνει εντύπωση. Αλλά αυτό το Γιοβανίτη, παρ’ όλο που γενικά τον πάω με χίλια, τελικά δεν τον πιάνεις πουθενά. What the fuck was he thinking? (δεν έχω διαβάσει ακόμα το καινούριο τεύχος)

Διάβασα το report από τη συναυλία των Cathedral στο Λονδίνο και…ζηλεύω! :x

[SIZE=“4”]Φέρτε τους εδώ ΤΩΡΑΑΑΑΑ !!![/SIZE]

Παίξανε τα “Funeral Of Dreams” και “Cats, Incense, Candles & Wine” !!!
Στα π@π@ρι@ μου αν παίζουν πολλά από το καινούργιο. Γιατί απλά ο δίσκος σκίζει κώλους! :!:

Δείτε απόσπασμα —> Cathedral - Death Of An Anarchist

Καλά η κριτική του Χρονόπουλου και του Γιοβανίτη στο Hammer και το 5αράκι τους είναι για γέλια!
Μα πόσο άμπαλοι είναι? [-X
Ο Ζαχαρό τα λέει ωραία πάντως.

Γαμώ, δεν μου πάει η καρδιά να βάλω να ακούσω σοβαρά επιτέλους το 2ο δισκίον. Όταν λέω να το κάνω ξανακολλάω στο 1ο. :?

Δεν πειράζει. Μετά από λίγο καιρό, άρχισε να ακούς το δεύτερο σαν άλλο άλμπουμ.

Όντως, μπορείς να τα δεις σαν δύο διαφορετικά άλμπουμς, που τα σπάνε και τα δύο…εμένα πάντως μαρέσει πιο πολύ το δεύτερο:):!:
Όπως και νά’χει τα ευχαριστιόμαστε και τα δύο!

γελαει ο κοσμος.

αχαχαχ. Κι έλεγα δε θα σχολιάσει κανείς?

Λοιπόν, καταρχήν το δίσκο τον ξανάβαλα σήμερα και δεν έχει ξεθωριάσει καθόλου, ακόμα τον έχω στα τοπ-3 της χρονιάς, δισκάρα μεγάλη, οπότε αυτό που θα κάνουμε τώρα είναι κοντά σ’αυτό που κάνουν οι τύποι που βγαίνουν στον αέρα του σπορΦΜ και μετράνε τα αράουτ και τις πάσες στο κέντρο, αλλά πάμε.

Περί Ντόριαν:
Οι καθήντραλ μ’αρέσανε στα 90ς επειδής είχαν γαμάτα σαμπαθικά ριφς, φοβερό γκρουβ (το ντεμπούτο δεν το’χα ακούσει) και φάλτσα αλλά μάγκικα φωνητικά. Δηλαδής άκουγα τον Ντόριαν και με πόρωσσβφφδαφδσφγδσ!!!~!! Το γκέσιν γκέημ το κωλογουστάρω για χίλιους λόγους, αλλά όχι για τη φωνή του Ντόριαν. Δε με πορώνβξγησαγσγδασφδσ σε κανένα κομμάτι πλην του Requiem for the Voiceless.

Περί δεύτερου σιντιού:
Αν το γκέσιν γκέημ ήταν μόνο το 2ο σιντί, τούτο το τόπικ με το ζόρι θα ξεπέρναγε τις 2 σελίδες, θα εκθείαζε ο Ποτ, ο γράκχος, ο Νίμλοτ άντε και 2-3 ακόμη, θα έπαιρνε 8 στο χάμερ σε ημισέλιδη βινιέτα και προκάτ ακαταλαβίστικη κριτική από Ζαχαρόπουλο, θα έρχονταν για λάιβ στο Αν και θα λιώναμε στις μπύρες και στους μπάφους και στο λάιβ θα φωνάζαμε αγκαλιασμένοι “παίξε κάνα βαμπάιρ σαν ρε μουνήηηηηη!!!`!~!” και η ζωή θα συνεχιζόταν. Έλα, το’χεις δει το έργο παραδέξου το. Το 2ο σιντί είναι ο_δίσκος_που_περίμενες_από_τους_καθήντραλ. Το πρώτο είναι αυτό που σε ιντριγκάρει και προκαλεί σαν ακροατή. Και εν τέλει αυτό είναι που εμένα με συγκινεί και ζητάω από τη μουσική μου.

:hippy:

Bump λόγω ανακάλυψης

Ένα μήνα τώρα έψαχνα για την κοιλιά που κάνει, τα φίλερς που έχουν γεμίσει το δεύτερο CD, τα μέτρια ριφς κτλ
Το άκουγα από εδώ, το άκουγα από εκεί… πουθενά. Κάποια στιγμή έφτασα στο σημείο να πεισθώ ότι δεν υπάρχουν.
Και ξαφνικά? ΕΥΡΗΚΑ!!!
Όχι κύριε Dorrian δεν μπορείτε στο τελευταίο κομμάτι να αφήνετε 3 λεπτά κενό στο τέλος και να περηφανεύεστε ότι βγάλατε 84λεπτο δίσκο. Με τέτοιους τσαρλατανισμούς δεν πάει μπροστά η μουσική
ΑΠΑΤΗ

Το αλμπουμ ειναι θεικο. Οτι καλυτερο εχω ακουσει μεχρι στιγμης. Καιρο ειχα να κολησω τοσο πολυ με ενα αλμπουμ, ιδιως μιας μπαντας που δε με ενθουσιαζε. Τα παντα ολα…

κολυμβητήριο μεταμόρφωσης πριν καμμια 20αρια (?) μέρες, κάποιος με μπλούζα guessing game. αν είναι χρήστης, ας μιλήσει.

και στο “σε ειδα” να ποσταρεις κριτικη για το δισκο

και συ τι είσαι? Προμότερ του ΚΕΑΣ???

αχ, τι σαχλό φόρουμ.

Ολοι φαντάζομαι αγαπάμε το Carnival Bizarre, αλλά υπάρχει κανάς άλλος που βρίσκει τις 2 τελευταίες δισκάρες της μπάντας καλύτερο από αυτό;

Όχι, αλλά δε θα ήταν και πολύ εύκολο. 8)

Θεωρώ ότι είναι καλύτερες, αλλά έχω και κανά εξάμηνο να τακούσω…οπότε το πσκ, θα έχει πολύ Cathedral:):!:

Guessing Game (Limited Edition) ~9 ευρώ

Garden of Unearthly Delights ~5 ευρώ

το τελευταίο έχει βρεθεί σε χαμηλή τιμή και σε δισκοπωλεία, αλλά μιας και το δα…

γενικά προτιμάται απο πάνω αριστερά τη χώρα που δίνει καλύτερο νούμερο σε ευρώ μετά τη μετατροπή. συνήθως είναι η αμερική…

το άκουσα σήμερα πρώτη φορά και ξέρω ότι δεν είναι αρκετή για να σχηματίσω μια σωστή άποψη αλλά πραγματικά δεν κρατιέμαι :D…απ’ τη στιγμή που μπήκε το Funeral Of Dreams και καθ’ όλη τη διάρκεια της ακρόασης είχε κολλήσει ένα χαζό χαμόγελο στην μούρη μου που δεν έλεγε να φύγει… μαγεία είναι :D!!!α ρε μπαντάρα!!!

Είναι δισκάρα, η πιο '70s κυκλοφορία τους από ποτέ…