Cathedral - The Last Spire

Το τελευταίο άλμπουμ της ΜΠΑΝΤΑΡΑΣ.

  1. Entrance to Hell
  2. Pallbearer
  3. Cathedral of the Damned
  4. Tower of Silence
  5. Infestation of Grey Death
  6. An Observation
  7. The Last Laugh
  8. This Body, Thy Tomb

Το άκουσα μια φορά και ΓΟΥΣΤΕΡΝΩ, θα πέσει λιώσιμο. Παρέχουν για άλλη μια φορά σωστές ποσότητες ηδονής.
Αρκετά πιο βαρύ από το υπερέπος Guessing Game.

Tower of Silence video

Το Guessing Game ειναι πραγματικα ωραιος δισκος, αλλα θεωρω πως η αδικημενα ΕΠΙΚΗ στιγμη της λεητ δισκογραφικης τους πορειας ειναι το Garden of Unearthly Delights. Προσωπικα ισως και να το θεωρω το καλυτερο Cathedral album απο την εποχη του Carnival Bizarre (ναι, πανω και απ το Endtyme).

Το καινουργιο θα τ ακουσουμε, αν και ψηνομαι να περιμενω μεχρι να το πετυχω φτηνα, θα δειξει.

…γαμάτος δίσκος το Garden of Unearthly Delights…για τον τελευταίο τους, περιμένω μια ευκαιρία να γιορτάσουμε, για την όλη ιστορία μιας γαμηστερής μπάντας:):!:

Όντως εξαιρετικό το garden, κι εγώ το προτιμώ απ’το endtyme.
Το last spire σαν ήχος μου φέρνει κάπως πιο κοντά στο 1ο τους, πενθεί το τέλος :stuck_out_tongue: Μέχρι τώρα μάλλον ξεχωρίζω Pallbearer, Tower of Silence, An Observation & This Body, Thy Tomb. ΓΑΜΕΙ ΟΛΟ όμως ρε, όταν πέσει σε λογική τιμή θα τσιμπηθεί.

Μια φορά το άκουσα και γω και η αλήθεια είναι οτι δεν περίμενα να μοιάζει τόσο πολύ στον πρώτο δίσκο, πόσο μάλλον μετά την κατεύθυνση που είχαν πάρει στους 2 τελευταίους δίσκους (που λατρεύω και ειδικά το Guessing Game το θεωρώ τον καλύτερό τους).
Μια δεύτερη αλήθεια είναι ότι δεν τρελαίνομαι και τόσο για τους πρώτους πρώτους και πρέπει να μαι ο μοναδικός, δέχομαι οποιοδήποτε χαρακτηρισμό. :stuck_out_tongue:

Οπότε χωρίς να ξέρω πόσο θα μου αρέσει στο τέλος με τις ακροάσεις φεύγω για την ώρα και θα ξαναεπανέλθω. Το σίγουρο είναι ότι θα του δώσω χρόνο.

Με την μοναδική ακροαση και πάλι λέω, τα πλήκτρα στο τέλος του This Body Thy Tomb είναι ο καλύτερος επίλογος σε τόσα χρόνια καριέρας.

Δίσκος που απευθύνεται αποκλειστικά στους οπαδούς τους.
Δεν πειραματίζονται πολύ και έτσι σε κάποιες στιγμές η έμπνευση πέφτει και απλά παίζουν στο default.
Καλός δίσκος αλλά αρκετά κατώτερος για μένα από τους 3 τελευταίους.
Αξιοπρεπής και με μεγάλο φινάλε από την μέση και μετά του This Body Thy Tomb.

Αλλά σίγουρα μπορούσαν πολύ καλύτερα…

Το οτι δεν πειραματιζονται δε παει να πει πως ειναι κακο, οπως / οποτε του βγαινει του καθενος. Με εχετε ψησει μ αυτα που λετε για ντεπουτο (πρωτοκαλτακιας) και μαλλον θα πεσει ακροαση μες στις μερες.

Scourge μια ζωή μυρωδιάς.

Nταξει δικιο εχει βασικα ο Scourge.Ωραιοτατος δισκος, φουλ ντουμια και απ’τα πιο μονολιθικα που εχουν βγαλει αλλα καπου καπου χανει σε εμπνευση
Φανμποης ειμαι κι εγω και το φορεστ ειναι το αγαπημενο μου, αλλα το’θελα λιγο καλυτερο το φετινο