Ελάτε να παζαρευτούμε… \Μ/ \Μ/
:D:D:D:D:D
Ελάτε να παζαρευτούμε… \Μ/ \Μ/
:D:D:D:D:D
θαρθούμε, θαρθούμε
Παντος απο κει που είχε να γίνει χρόνια παζάρι φέτος πρέπει να είναι το έβδομο αυτό…
Αυτά είναι! Μέσα γιατί στο προηγούμενο δε μπορούσα να πάω. Θα υπάρχει πολύ ωραίο πράγμα από ότι είδα στις φωτό του άλλου.
θα ξανατιμησουμε…8)
κλασσικα…
Με κόβω να σκάω με κανα πεντάευρο στο συγκεκριμένο αλλά θα δείξει :Ρ
pali den tha eimai sto pazari giati olos tyxaios exw pali apografei sto magazi stis 5 fores pou yparxei pazari tis 3 exw apografei kai tin alli faftisia tin 5fora parebrethika tyxaio den nomizw
Αυτή τη φορά θα έρθω κι εγώ σαν πωλητής, θα φέρω λίγα πράγματα από προσωπικό ξεσκαρτάρισμα και λίγα Death SS “χονδρική”.
Ιδιώτες ελάτε να κάνουμε παρέα στους μαγαζάτορες…
Εσείς club sandwich έχετε (ή έστω καμιά τυρόπιτα)?
Ερώτηση: Όσοι έχουμε πραγματάκια για κουβάλημα…έχει εκεί κοντά καβάντζες για παρκάρισμα?
Έχει
Πού, από πίσω ή απέναντι, στο άλλο ρεύμα της Αλεξάνδρας? Και τα δύο μακριά είναι για κουβάλημα.
Ελπίζω στο γυρισμό να μην έχει κουβάλημα…
Υπάρχουν χώροι να σταματήσεις και να ξεκουβαλήσεις μπροστά και δίπλα από το bat city δεν υπάρχει πρόβλημα.
Θα περασω μια βολτα για καφε
Τελικά club (σαντουιτς) έχει???
Θα έρθω κι εγώ τελικά 8)
Αυτο ελειπε να με εστηνες
Γυρίσαμε απ’ το παζάρι, ωραία πράγματα, ευκαιρίες αρκετές, ό,τι λεφτά είχαμε τα δώσαμε :lol:
Ήπιαμε και μπύρες με Prosatanic, γνωρίσαμε και mindtakis.8)
Cheers!
Ετσι!Το τιμησαμε!
Cheers!
Πολύ ωραία πράγματα είδαμε και πήραμε. Είδαμε Τράμπακουλα, Tera_Rare και καναδυό φιλαράκια ακόμα. Πολύ όμορφα ήταν, θα ξανατιμήσουμε!
Σούπερ ήταν η φάση χτες, περάσαμε ένα εξαιρετικό Κυριακάτικο πρωινό με πωλήσεις, αγορές και ανταλλαγές (πολύ πράμα λέμε).
Ευχαριστώ όσους πήραν ή αντάλλαξαν από εμένα κάτι ή αυτούς που ήρθαν και είπαν ένα γειά.
Ραντεβού στο επόμενο, στα μέσα Νοέμβρη κάπου στο Αιγάλεω city. :D:D:D