Εγώ
Lou Reed-Transformer
David Sylvian-Brilliant Trees
Ο Sylvian συνεργάστηκε με εκείνον τον θεοπάλαβο τύπο από τους Can(krautrock,Γερμανία,1970) για το Brilliant Trees,κάνοντας μία πολύ σωστή επιλογή,το άλμπουμ είναι φοβερό.
Ούτε που το γνώριζα το συγκρότημα αυτό και απλά έτυχε να διαβάσω το άρθρο στο site και μου τη βάρεσε και το πήρα!
Είναι πραγματικά φοβερή η εναλλαγή των μουσικών στυλ σ’αυτό το δίσκο. Με άφησαν άφωνο!
Σήμερα πήρα και το Atom Heart Mother από Pink Floyd.
Το ήθελα σε cd, γιατί το βινύλιο έχει φθαρεί πολύ!
phra to isis-panopticon…apla gamhse!
phra to axis of justice,aksizoun oi fwnes olwn twn tragoudistwn kai apo ta tragoudia kapoia…
kai telos phra ki ena kyuss-wretch pou apla gamaei ki ayto
Pira simera to teleutaio cd toy typoy poy me ekane na agapiso ti jazz kai ti trobeta.
Eric Truffaz.Den to eho akoysei akoma giati eimai sti douleia alla otan pao spiti tha to liosio.
Exumer-Rising from the sea (μετα το live των KREATOR εχω παθει ψυχολαλα και θα μαζεψω οτι δεν ειχα παρει στα χρονια της νιοτης σχετικα μετο τευτονικο thrash)
PRIMORDIAL???Τελη εισαι καλα???Δεν σε αναγνωριζω…Αντε και στο live των SEPULTURA να σε δω και μετα να παω για Θιβετ… :twisted:
Παντως πηρες ΔΙΣΚΑΡΑ!!!Αυτο μαζι με PARADISE LOST και KREATOR εβαλαν γκολ απο τα αποδυτηρια με το μπηκε το 2005.
Masterplan - Aeronautics.
Αρκετά καλό άλμπουμ, (δεν το έχω ακούσει αρκετά), με Helloween-ικες επιρροές και AOR καταβολές (το τελευταίο με χαλάει λίγο!)
Opeth - Δεν θυμάμαι το όνομα του δίσκου!
Απλά…τα χάλια του!
Psychotic Waltz - Mosquito + πάλι δεν θυμάμαι!
Γνωστοί, καλοί, “progressive hippie metal”, όπως αυτοχαρακτηρίζονται.
Sigour Ros - Ιδέα δεν έχω πώς λέγεται το άλμπουμ!
Αυτό ήταν το πείραμα της βραδιάς. Αν κάποιος ξέρει κάτι παραπάνω γι’αυτό το συγκρότημα…please…ας μου εξηγήσει τι ακριβώς κάνουν τα παλικάρια εκειπέρα!!
Ψυχεδέλια στο έπακρο, την οποία για να την αφομιώσεις χρειάζεσαι τουλάχιστον 5 -6 ακροάσεις σερί. Εγώ το άκουσα μόνο μια φορά!
5-6 και λίγες λες… Θέλει πραγματικά κόπο για να αρχίσουν να σ’αρέσουν. Αν και θεωρούνται και όχι άδικα από τους καλύτερους του είδους και με μια συναυλία πριν 2 χρόνια στην Αθήνα που έσκισαν για τα καλά.
Πρέπει ν’ανοίξεις πολύ το μυαλό σου για να τους ακούσεις και να σου πούν κάτι κι εγώ δεν ήμουν προετοιμασμένος για τέτοια εμπειρία εκείνη την ώρα!
Το μόνο που κατάφεραν ήταν να με κοιμήσουν!! :roll:
Πρέπει πάντως να τους αναγνωρίσω ότι είχαν φοβερή έμπνευση με το “περιτύλιγμα”. Φοβερό και πολύ πρωτότυπο εξώφυλλο!
Μήπως ξέρεις ρε kourou πού μπορούμε να μάθουμε τίποτα παραπάνω για τους τύπους?
Από πού είναι και γιατί δεν υπάρχει ούτε μία αγγλική λέξη στο δισκάκι?? :?: