Dream Theater-Chaos in motion (2 DVD’s+3 CD’s)
Metallica-S & M (2 CD’s)
Nαι ήταν ευκαιρία γι’ αυτό το τσίμπησα και μάλλον σειρά θα πάρουν και τα υπόλοιπα. Πήρα πρώτο το Frances γιατί είναι το αγαπημένο μου και είναι και μεγάλη δισκάρα!
musical.
και τα 2 τελευταία 3 με 7 γιούρα παρακαλώ.
αλλά η Πάτρα είναι πολύυυυυ πίσω.
Theory In Practice - The Armageddon Theories (13ε)
Sleep - Volume One (13ε)
Sigh - Hangman’s Hymn (8,90ε)
Rush - Roll the Bones (8,90ε)
Fleurety - Min Tid Skal Komme (8,90ε)
Ab-sense - Absense of Sense (2ε)
Kings of Leon : Because of the Times 5,5 ευρωπουλα απο www.play.com …μου ηρθε σημερα, το ακουω τωρα… βασικά πρωτη φορά ακουω ΚΟL…
Ascension of the Watchers ‘‘Numinosum’’, έχοντας ακούσει μόνο την ΕΞΩΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ διασκευή στο ‘‘Sounds of silence’’. Ελπίζω και το υπόλοιπο album να λέει.
Η διασκευή είναι πραγματικά πολύ καλή. Βέβαια αυτό το τεράστιο κομμάτι ενδείκνυται για κάτι τέτοιο
Lost Horizon - Awakening The World
Από Saturn, 7 ευρώ.
Καλές τιμές, αλλά για μένα αρκετή ταλαιπωρία καθώς δεν έχω εύκολη πρόσβαση. Ενα δυο θα πάω να πάρω ακομα και τέρμα.
Trivium - Shogun special edition… 15euro.
Καλή κυκλοφορία φαίνεται, πάρα πολύ ωραίο artwork, αλλά δυστυχώς λείπουν οι στίχοι. Γιατί το κάνουν αυτό, ρε γαμώ το; Και να φανταστείς ότι όταν έκανα τη βόλτα μου ήμουν στο δίλημμα να το πάρω ή όχι, γιατί δεν το έχω συμπαθήσει πλήρως (αλλά μου άρεσε το εξώφυλλο) και ακούγοντας τα τραγούδια στο mp3, μου κίνησαν την περιέργεια να διαβάσω τους στίχους…
Ξενέρα… Πώς θα το χαρείς το αυθεντικό CD μόνο με εικόνες; [-X
The Meads of Asphodel - In the Name of God, Welcome to Planet Genocide 4,99
Mετά από εξόρμηση στο Saturn με τον dude, χτύπησα μια διπλή digipak έκδοση του Wildhoney των Tiamat. Το είχα, αλλά η έκδοση γάμαγε και έπρεπε να το τσιμπήσω.
Και λίγα λες. Ήταν η αποκάλυψη του καλοκαιριού για 'μένα η ανακάλυψη αυτής της διασκευής.
Πόσο το είχε?
Από Tiamat δεν είχε αυτά που ήθελα γμτ, πρέπει να τα είχαν βουτήξει αλλοι. (Το Amanethes 15 ευρώ, οπότε καποια στιγμή θα το τσιμπήσω κι αυτό)
Το είχε 15 ευρώπουλα.
Τόσο το είχα τσιμπήσει από τα Metropolis της Θεσσαλονίκης.
Το booklet με τα ριζόχαρτα αλλά και γενικά όλη η συσκευασία είναι εξαιρετική8)
φρηδομ, αν πηγες σατουρν μετα τις 3 να ξερεις πως η θήκη του σιντί που έχεις αγοράσει είναι συλλεκτική καθώς έχει πάνω της τα δακτυλικά μου αποτυπώματα :p. βασικά, ήταν να πάρω ή το lost horizon ή το triumph of steel και πήγα να ρωτήσω αν είχε άλλο κομμάτι απ το πρώτο. μου είπανε όχι και επειδή δεν ήξερα αν το χεις πάρει τελικά, είπα να το αφήσω γιατι θα με μισούσες τελείως αν σου παιρνα και δεύτερο σιντί :lol:. βέβαια μπορεί να μην πήρες εσύ το τελευταίο.
πάντως, ελπίζω να τα γεμίζουνε τα σιντί γιατί π.χ. τα neurosis έχουνε τελειώσει και δεν έχουνε στοκ…
Στις 6 πήγα, και ήταν το τελευταίο.
Εσύ δε μου είχες πάρει το Titan Force? Δεν είχε άλλο
δεν αντεξες τελικα. ροκενρολ;
Dream Theater-Once in a LIVEtime