Άσε ρε μανάβη, με τον λούστρο το montecristo εκεί πέρα… γραφικοί!
By the way σήμερα τσίμπησα 3 DVD,
Iron Maiden - Death On The Road
Journey - 2001
Steve Vai - Live At The Astoria (Ναι ρε λαμόγια το είχα αντιγραφή)
Άσε ρε μανάβη, με τον λούστρο το montecristo εκεί πέρα… γραφικοί!
By the way σήμερα τσίμπησα 3 DVD,
Iron Maiden - Death On The Road
Journey - 2001
Steve Vai - Live At The Astoria (Ναι ρε λαμόγια το είχα αντιγραφή)
Masterplan - Aeronautics (όσο θα υπάρχουν μπάντες όπως οι Masterplan & oι Kamelot η “φλόγα” του power metal δεν θα “σβήσει”!) Γι’αυτο λοιπόν… I’m not afraid
Edguy-Rocket ride Axiologo borw na pw…
Είναι κρίμα τόσο νεαρό παιδί να έχεις κατρακυλήσει έτσι!! :lol: :lol:
Όποτε το συνειδητοποιήσεις, θα είμαι δίπλα σου για να σε βοηθήσω να βγεις από το βούρκο!! :lol: Και κόψε την παρέα με τον Τέλη…βλέπεις ότι καίγεσαι σιγά-σιγά!!
Αφού σ’αρέσει αυτό το στυλάκι, δοκίμασε και το Embrace The Silence των Vanishing Point!
Α…και για να είμαι και λίγο on topic, πήρα επιτέλους το Scenes From A Memory σε γνήσιο!! Τι δισκάρα είναι αυτή!! Εκείνη την περίοδο θα πρέπει να το είχαν λιώσει το The Wall οι Theater!!!
:roll:
Kalomira…
stavros tou notou
pulse…
billy idol…
u2…(ftw)boy…
jethro tull…stormwatcher…
genesis//…selling england by the pound
Η αλήθεια είναι ότι τους έχω στη λίστα ψαξίματος κι αυτούς
Αλλά προς το παρόν προηγούνται κάποια άλλα πράγματα… Λέω γι’αρχή όμως να κατεβάσω κανένα κομματάκι να πάρω ιδέα. Έχεις να μου δώσεις κανένα link; (1 τραγούδι έτυχε να ακούσω όλο κι όλο :roll: Καλοί μου φάνηκαν! Αλλά και πάλι από 1 τραγούδι δεν μπορείς να σχηματίσεις άποψη )
Δεν έχω να σου προτείνω κάποιο Link, είμαι της παλιάς σχολής εγώ, έχω το βίτσιο ν’αγοράζω cd και δει γνήσια! (εκτός βέβαια από κάτι Bon Jovi που τα παίρνω από μαύρους για να κράζω τον Τέλη και την παρέα του με επιχειρήματα!!! :lol: :lol: )
On topic: Eloy - Inside
Distillers-coral fang
Δεν έχω να σου προτείνω κάποιο Link, είμαι της παλιάς σχολής εγώ, έχω το βίτσιο ν’αγοράζω cd και δει γνήσια! (εκτός βέβαια από κάτι Bon Jovi που τα παίρνω από μαύρους για να κράζω τον Τέλη και την παρέα του με επιχειρήματα!!! :lol: :lol: )
On topic: Eloy - Inside [/quote]
Το Φλωρινιώτη, το Βαλάντη, το Ρουβά και την Κοκκίνου τa αγοράζεις γνήσια;
King Diamond - Conspiracy
Metal Church - The Dark
γιατί όπως…
the cure…disintegration
the straglers…no more heroes
Joy division…permanent
jethro tull… benefit
suede // dog man star
yes //keys to ascension 2
camel // music inspired by the snow goose
joy division–>closer
Dio—>holy diver
manowar–>the triumph of steel
anthrax–>among the living
Guns N’ Roses - Use Your Illusion I (γιατί ως γνωστόν κάποια πράγματα πρέπει να τα έχεις σε CD!!)
Agent Steel - Unstoppable Force (επιτέλους το πήρα :D/)
Arcturus - La Masquerade Infernale, The Sham Mirrors
Θ.Παπακωνσταντινου - Βραχνος Προφητης, Αγρυπνια
Astor Piazzolla - Rough Dancer And The Cyclical Night
Amalia Rodriguess and the history of Fado
1.Bon Jovi(the cd thing!)
1.Michael Schenker-The best,Forever and more (kala egw gamopwrothei ti theos)
egw agorasa to it takes a millions… apo PUBLIC ENEMY mollis 7 k kati euro…
sena kommati paizei loypa ena klassiko riff apo to angel of death k rapparoyn apo panw… ta spaei!!
TOTO-Falling in between
Me thn “kataramenh” th dsl pia kai tis kwlotimes pairnw mono cd pou mou einai aparaithta!
pantws prin apo ligo katevasa to neo tou Gilmour to On an Island kai einai arketa kalo.
Osoi pistoi proselthete! Ennnoeite oti xerete vevaia gia to live to Waters stis 18 tou iounh nomizw! Pwpw zhmia pou tha pathoume! Anypomonw!!!