Τι cd/dvd/lp αγορασατε σημερα

Μόνο που οι τιμές που γράφει δεν είναι σε Ευρώ (άσε που είναι και άκυρες τελείως). Το kreator έχει 4 λίρες και όχι 4 Ευρώ, το Τheater 9.5 λίρες και όχι 6,5Ε!!, το Twisted 9 λίρες και όχι 4 Ευρώ!! κτλκτλ…

ΔΕΝ ΜΙΛΗΣΕΣ ΑΚΟΜΑ!

Λοιπον, εξυπνε. Πρωτον οι τιμες που γραφω ειναι σε ευρω με την ισοτιμια που υπαρχει εκεινη την ημερα. Δευτερον οταν στο play.com αλλαζεις τις τιμες σε ευρω υπαρχει μια προσαυξηση και αντι να γινεται με την τιμη συναλλαγματος που προχθες ηταν 1 λιρα=1,23 ευρω το εχει περιπου 1 λιρα=1,42 ευρω, αλλα εγω τα αγοραζω σε λιρες.
Τριτον, το Kreator το αγορασα στις 26/10 που η τιμη του ηταν στις 2.99 λιρες. Κανε τα μαθηματικα σου τωρα.
Το DT ειχε 3 λιρες, το εγραψε και ο Μανος τοτε πριν απο 3 βδομαδες σε αλλο σχετικο τοπικ, απ’αυτον το ειδα.
Το Twisted Sister ειναι το μοναδικο που πηρα απο αλλου, απο το dvd.co.uk απο οπου το πηρα 2,90 λιρες.

Πες μας τωρα και αλλα ωραια.

Θέλω να πάρω το The End - Elementary, το έχει πετύχει κάνεις πουθενά ;

Μου ρθε μολις η ιαπωνεζικη limited(+μια slipcase κι ενα extra booklet) του Land of the Free(της Victor του 95’).Βασικα το ψαχνα απλα για να το χω και με το original εξωφυλο ο καμμενος:lol:

κοίτα, έβγαλε νέα σειρά προσφορών η metal blade οπότε λογικά θα το βρεις στο site της.
από την άλλη εδώ Πάτρα 2-3 που ήρθαν έφυγαν γρήγορα τώρα πρέπει να παίζει σε λίγο πιο υψηλή τιμή αλλά και πάλι λογικά πλαίσια.

Coroner - Grin, επιτέλους το βρήκα(δεν έχω κάνει ούτε μια αγορά από Internet αλλά το σκέφτομαι να αρχίσω).

χωσου χωσου…θα σου φευγουν τα ευρω αερας…

Misery Index - Traitors
Electric Wizard - Let Us Prey

Τα αγορασες ή στα πήρε κάποιος συγγενής δώρο?:–

Πολλά ξέρεις εσύ!

εμ, έχω τις πηγές μου.
8)

Edguy-Tinnitus Sanctus (limited 2CD edition)

ΔΙΣΚΑΡΑ
εγω το πηρα απο το second spin (καπου στα 7 δολλαρια)
μεταχειρισμενο αλλα σε αψογη κατασταση
και νομιζω κυκλοφορει μονο σε ντιτζιπακ

AC/DC Live: 2 CD Collector’s Edition 11.90:!: απο FNAC

Division Bell/Pink Floyd

επιτέλους σε αυθεντικό!

WATCHTOWER - ENERGETIC DISASSEMBLY
Faith No More - Angel Dust
Faith No More - The Real Thing
Sieges Even - Steps

Gamma Ray-Hell yeah!!! The awesome foursome and Finnish keyboarder who didn’t want to wear his Donuld Duck costume(3 DVD’s) (το 'γραψα ολο ο κολλημενος :lol:)

Το math-metal της εποχής :stuck_out_tongue:

Pink Floyd-The dark side of the moon (30th anniversary edition, SACD)