τι πικαπ εχεις rip_noob;
Δεν έχω ακόμα
Τα αγοράζω για συλλεκτικούς λόγους και όχι για να τα ακούω.
Σε κάποια φάση θέλω να πάρω και πικαπ.
είσαι παλικάρι.
κατι παρομοιο ηθελα να κανω κι εγω, αλλα στα λογια εμεινα.
τωρα τα χριστουγεννα θ’ αγορασω γι’αυτο και η ερωτηση.
εγώ έχω ένα technics εδώ και 5 χρόνια… προχτές ψιλοτρόμαξα αλλά τελικά είχε φύγει απλά το λάστιχο, όλα οκ. πάντως κι ένα άλλο παμπάλαιο που χουμε στο σπίτι μια χαρά παίζει ακόμα… σίγουρα τα αξίζουν τα λεφτά τους τα μπάσταρδα.
ε καλα ναι.
στο ματι εχω βαλει αυτο:
ψαρωτικό. πόσο το μαλλί?
500-550ε εχει γενικα.
στα 470 θα το παρω απο γνωστο.
ο μόνος λόγος που δεν παίρνω πικ-απ είναι γιατί θα ξεκινήσω να ξαναγοράζω cd που έχω σε βινύλιο για την κάβλα. Το ξέρω για αυτό και προστατεύω τον εαυτό μου από σίγουρη πτώχευση. Αρκουμαι σε λίγα συλλεκτικά, picture, 7’’ κλπ με ρόλο συλλεκτικό και διακοσμητικό.
σημερα τσιμπησα gutter ballet απο atlantic records…
τώρα που λες για savatage, εδώ και χρόνια βρίσκω από cd στην αθήνα μόνο τις (επαν)εκδόσεις της spv/steamhammer, τις οποίες και θεωρώ απαράδεκτες… :? κυκλοφορούν πουθενά οι προηγούμενες concrete/edel? γιατί αλλιώς δε με βλέπω να ξαναγοράζω cd τους. είτε σε δισκοπωλείο, είτε μεσω νετ.
και εδω στη σαλονικη συνηθως εχει μονο επανεκδοσεις…αυτο δεν ξερω πως ετυχε και ηταν η πρωτη…σπανια βρισκεις τις πρωτες εκδοσεις οπως και γω βρηκα αυτην…πριν λιγο καιρο εγινα και κατοχος ενος live devastation promotional cd…
Γιατί είναι απαράδεκτες ρε παιδιά ? και τα Bonus Tracks τους έχουν και τα λάηνερ νόουτς και λύριξ ! γουότς δε ντούλι-ο (που λένε και οι Ιταλοί μαφιόζοι) ?
Edit: ντάξει τα 2 πρώτα που έχουν κυκλοφορήσει σε αυτήν την ΗΛΙΘΙΑ Σίλβερ έκδοση είναι μαλακία και δεν τα χω αγοράσει ακόμα γιατί δεν ξέρω αν το βιβλιαράκι περιέχει και το κανονικό τους εξώφυλλο μέσα…
Πριν κάτι μέρες :
Abiogenesi - Le Notti Di Salem
Watain - Rabid Death’s Curse
Watain - Casus Luciferi (και τα 2 Watain είναι οι επανεκδόσεις τις Season Of Mist)
The Puritan - Lithium Gates
Orne - The Conjuration By The Fire
Aura Noir - Hades Rise
Eyehategod - Dopesick
έχω το streets και θέλω να το πετάξω όποτε βλέπω πως έχουνε τυπώσει το εξώφυλλό του… :?
το booklet του gutter ballet στην παλιά έκδοση είναι απείρως καλύτερο απ της νέας επανέκδοσης, όπως και η πρώτη έκδοση του the wake of magellan… δεν ξέρω, θέμα γούστου είναι αλλά γενικά την spv δεν την πάω με την καμμία
27 - Holding on for Brighter Days
Aereogramme - Seclusion
Charger - Spill Your Guts
Down I Go - This Is Disastercore
Minus The Bear - Highly Refined Pirates
Minus The Bear - Menos El Oso
Minus The Bear - They Make Beer Commercials Like This
Shels - Sea Of The Dying Dhow
Sika Redem - Entheogen
The Abominable Iron Sloth - The Abominable Iron Sloth
The Mirimar Disaster - Volumes
Twin Zero - Monolith
Twin Zero - The Tomb To Every Hope
το παράχεσα, i know…
απο που αυτο??
27 - Holding on for Brighter Days
Aereogramme - Seclusion
Minus The Bear - Highly Refined Pirates
*Shels - Sea Of The Dying Dhow
The Mirimar Disaster - Volumes
Twin Zero - Monolith
Εφετζηδες αυτα τα παραγγειλατε.Δεν φτασανε ακομα !
Πολλα πηρατε ρε!Εγω πηρα μονο 2 γιατι τσιμπησα και μπλουζακι.
Σημερα ηρθε το πακετο απο την Debemur Morti.
Fen - Ancient Sorrow
Horna - Sotahuuto
Watain - Casus Luciferi (1st edition)
Gehenna - Seen Through The Veils Of Darkness
Nominon - Terra Necrosis (Digipack Inverted Cross )
Μαζι με τα εξοδα αποστολης 37 ευρω.
ναι ρε φιλε…ειναι απτα καλυτερα booklet Π εχω δει…με criss oliva ποζαρισμενο σε εναν τοιχο…