Τι cd/dvd/lp αγορασατε σημερα

Ρε εκεινη τη μερα θα επαιρνα ενα απο τα δυο… Τα ειδα και τα δυο μαζι σε καλη τιμη, επομενως τα τσιμπησα χωρις σκεψη… Μαλακια

Αυτό είναι που με ξενερώνει, δηλ υποτίθεται θες να χαίρεσαι την συσκευασία, να πεις ρε γαμώτο το έχω αυθεντικό.
Στην τελική λες, υποστηρίζεις την μπάντα με την αγορά σου.

Άσε ναι, και γω έτσι με το Steal.
Και με τα Spiritual Beggars.
Σήμερα είδα τα Mezmerise - Hypnotize σε πολύ καλή τιμή και μισή ώρα κοιτούσα μέσα αν είχαν βιβλιαράκι.:lol::lol:
Ώσπου δεν πείστηκα και λέω δεν γ…έται…

Ναι βασικά αυτό που λες το χα “εξετάσει” γιατί πίστευα πως θα ναι καμιά από τις καλές επανακυκλοφορίες (Remaster + Bonus Tracks κ.λ.π.) αλλά μετά από την εξέταση το άφησα με μια αίσθηση αηδίας πάλι πίσω στο ράφι… γενικά είμαι ενάντια σε αυτά τα 2 σε 1 όταν γίνονται μπακαλίστικα… Τρανό αντιπαράδειγμα το Lights…Camera…Revolution/Still Cyco After All These years (που κυκλοφόρησε σε digipak φέτος )

Έχουνε …νομίζω … :P. To Χύπνοτάηζ έχει σίγουρα πάντως … το άλλο είναι στην Πάτρα!

Αααα ! Το box set των Zeppelin είναι πιστό αντίγραφο των βινυλίων! όποιος έχει απορίες ευχαρίστως να του πω.

Volkerball(DVD)-Rammstein

ο κουκος αηδονι μου πηγε αλλα βαριεμαι να παραγγελνω μεσω νετ τωρα…:?

Από metropolis
Deliverance - Corrosion of Conformity (6.90)

Από rhythm records
Far from refuge - God is an Astronaut (15.8 )
Death is this communion - High on Fire (14.5)
Leviathan - Mastodon (15)

πριν κατι μηνες το χε προσφορα στα 6.99
ποσο το πηγε τωρα??

OMG ρε, υπάρχει άνθρωπος που παίρνει σιντι πάνω απο 12 ευρω???

Τι πήρε το άτομο! Ντάξει αν δεν έχεις ακούσει (το Pearls Before Swine) όταν το ακούσεις, θα κούρδισεις δύο ημιτόνια χαμηλότερα το μπάσο και θα αρχίσεις να πωρώνεσαι !!! Το επόμενο τους είναι που προσκυνώ και αν δεν το χεις πάρτο ευθύς ενδιαμέσως (μεθαύριο ανοίγουν τα μαγαζά)! Long Whip/Big America !!! Born Again For The Last Time !!! FUCK YEAH !!!

:oops:

To UFO το πήρα 14 …

ρετς, σε συμπαθώ πολύ. γίνεται να γράφεις πρώτα το όνομα συγκροτήματος και μετά τον δίσκο ή το τραγούδι. μου τη βαράει στα νεύρα όταν τα βλέπω ανάποδα. σ ευχαριστώ.

σήμερα ήρθε η παραγγελία από undergroove, τα μισά cd λες κ είχαν φάει κλωτσιές δυστυχώς.

…βασικά προχτές, αλλά είπα να μοιραστώ την χαρά, έστω και σήμερα. :slight_smile:

Heir Apparent - One Small Voice

Depressive Age - Electric Scum

:!:

από πού?

θέλω κι εγώ

:!:

ψ. μεγειά

Επιτελους το πηρα!!
AC/DC-Black Ice :yahoo:

προφανως στα μετροπολις το χε προσφορα…εγω ασε ποσο το πηρα :p:p

8O Αυτη ειναι δισκαρα ! Το αλλο δεν το εχω ακουσει που πηρες :oops:

Ρε Scourge ειδικα τα παλια cd’s ετσι ηταν.Τα Kyuss ειναι οι πρωτες εκδοσεις αυτες και
δυστυχως ειναι τελειως απλες.Και τα Bathory που εχω δει αυθεντικα ενα δισελιδο ηταν
και παρα πολλα αλλα.Δεν μπορουμε να κανουμε τιποτα :frowning:

Wretch ενα δικιο το εχει ο dude ε :stuck_out_tongue:

Viking Skull ? ?Doom Gloom Heartache & Whiskey?
Shallow ? ?16 Sunsets in 24 Hours?
Dawn of Winter ? ?The Peaceful Dead?

Παραλαβή:
Witchcraft ? ?The Alchemist?, purple vinyl
Brant Bjork ? ?Tres Dias?, clear vinyl

Ωραιος!!! Yπερτατο αριστουργημα. Α ρε οι φυλακισεις της Stasi τι κανουνε???:lol:

Χθεσινές αγορές/δώρα:

Guns n’ Roses ‘‘Chinese democracy’’
Leonard Cohen ‘‘Songs of Leonard Cohen’’
Leonard Cohen ‘‘Songs of love and hate’’
Carcass ‘‘Reek of putrefaction’’

To τελευταίο το είχα, αλλά το είδα σε επανακυκλοφορία μέσα σε σακουλάκι και με το original artwork και παραλίγο να κλάψω από συγκίνηση. Μα πόσο θεϊκή συσκευασία;

Thanx! :slight_smile:

No Remorse. :smiley:

Ακριβούτσικα βεβαια. 15 each αν θυμάμαι καλά.

Εδώ που τα λέμε, ως… Deathster, δύσκολα θα γούσταρες ένα δίσκο 100% US power! :roll: Αν παρ’ ελπίδα νιώθεις λίγο και ακούς και τέτοια :p, ψαξτο (και όλοι γενικώς, ε) μέχρι τελικής πτώσεως. Απίστευτο group με μια από τις καλύτερες φωνές που έχω ακούσει στο είδος (Steve Benito!)

Γ****ε τα. :frowning:

[SPOILER]Δεν μπορούσαν οι βλαμμένοι να περιοριστούν στους αναρχικούς;

:har:[/SPOILER]

Το ξερω οτι τραγουδουσε ο Benito.Μ’αρεσουν καποια πραγματα απο us power.
Armored Saint,Sanctuary,Riot - Thundersteel απλα δεν ειναι το φορτε μου ο ηχος αυτος.