Τι cd/dvd/lp αγορασατε σημερα

8O8O8O

ΜΗΝ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΟΤΙ ΤΟ ΒΡΗΚΕΣ ΣΕ ΔΙΣΚΑΔΙΚΟ…???

=P~=P~

θες να πεις κάτι μίστερ? :-k

ωραίες αγορές babeuf.

γμτ, το alice in chains δεν το βρήκα στο media markt. όπως…

ήρθαν από ταχυδρομείο τα

Celtic Frost - To Mega Therion
Kreator - Pleasure to Kill
Sabbat - Dreamweaver

12 ευρώ σύνολο

και από media markt…

Blackfield - Blackfield (digipak), 7?
David Bowie - Heroes, 1?

Aυτα ειναι δικα μου ! :bounce:

Ω ναι! Στο No Remorse! :smiley: 15 Ευρώ αν θυμάμαι καλά. Το είχα βρει και παλιότερα και έκανα τη μαλακία να μην το πάρω, αλλά σήμερα δε μου ξέφυγε. Αν το ψάχνεις πρέπει να χει ακόμα, αλλά άμεσα ε; Προλαβαίνεις δεν προλαβαίνεις.

Υποψιάζομαι ότι αναφέρεσαι σε μία συγκεκριμένη αγορά μου. :roll::stuck_out_tongue:

Επίσης υποψιάζομαι ότι αυτό που θέλει να πει ο μίστερ είναι ότι γενικά παίρνεις όσα CD δεν παίρνουμε όλοι οι υπόλοιποι μαζί! :stuck_out_tongue:

Αυτό αν κρίνω από το μέγεθος του αυτοκόλλητου με την τιμή πρέπει να είναι βινύλιο έεεε? Εγώ το είχα πάρει πριν από καμιά 10αριά χρόνια με ένα 500άρικο από το παλιό No Remorse αλλά δεν το έχω ακούσει ακόμα σε αυτή τη μορφή(δεν έχω πικάπ).

μπα, σε όλες αναφερόμουνα :stuck_out_tongue:

παίζει. αλλά χαλάω λιγότερα λεφτά από σας :stuck_out_tongue:

Τελικά ήρθαν σήμερα.

Αλλά αυτές οι εκδόσεις “2cd’s in 1” μεγάλη μούφα. Ούτε booklets ούτε τίποτα. Πφφ.[-X

σωστος!!!

Eεεε δεν έχω ιδέα… :-ssign-:oops: απλά έψαχνα μια εικόνα στο net και έβαλα αυτήν χωρίς να την πολυπροσεξω. :stuck_out_tongue: Κι εγώ από το No Remorse το πήρα, 20 ευρώ.

by night - burn the flags
capharnaum - fractured
alarum - eventuality

στο site της garden of exile εχει το circle takes the square - as the roots undo 5.5 ευρω

Το cd φτηνό είναι και βρίσκεται εύκολα, το βινύλιο που αγόρασα όμως όχι :stuck_out_tongue:

Napalm Death - Time Waits For No Slave limited edition + 2 bonus tracks 15e Metal Era

Serious - Scars on Broadway

παρακαλώ?

Λες να ήθελε να ποστάρει στο τι ακούτε τώρα?

αν πάντως dexter αγόρασες το ομότιτλο, πες από που και πόσο πληζ.:slight_smile:

Ρε σεις νόμιζα ότι κλίκαρα στο ποιο τραγούδι έχετε λιώσει :Ρ
Πωπω ρε δούδε έλεος δηλαδή, τι πικρόχολος που έχεις γίνει; Πφφφφ [-X

ε όχι και πικρόχολος. πρόσεχε πως μιλάς γιατί δε θα σε πάω με την κούρσα μου στο επόμενο rockwave στο οποίο θα θες να παραστείς [-X

Και γω με τη σειρα μου δηλωνω πως ο Ντουντ ειναι εξαιρετικα πικροχολος και εριστικος.

Kηπιν ιτ ρήαλ Μπίτσεζ!

5 έκαστο

εδιτ: το πανω ειναι avenged sevenfold (Ομωνυμο)

Tων Avenged το εξωφυλο κουραστηκαν πολυ να το φτιαξουν:(

Καλυτερα απο τις αθλιες μεηντενικες των προηγουμενων τους αλμπουμ… αλλα ναι, δεν λεει και πολλα :stuck_out_tongue: