Τι cd/dvd/lp αγορασατε σημερα

D-Volume - Fade In

μου το έστειλε η μπάντα τζάμπα. Τι να πω… κάτι τέτοιες κινήσεις γίνονται και με αφήνουν τελείως ΜΑΛΑΚΑ.

Anneke Van Giersbergen - Pure Air

εεε κοζακο…

ρε παιδιά κάτι άσχετο.Λέτε να αξίζει ν αγοράζω τα σιντι αποκλειστικά μέσω ιντερνετ? η καλύτερα να ακολουθώ την πατροπαράδοτη συνήθεια(κάνα διώρο λιώσιμο στο μετρόπολις?)

Δεν χάνεις τίποτα να συγκρίνεις τιμές.

Ontopic:

Σήμερα αγόρασα το
Sunn O)))/Boris - Altar 3LP (brown 1500copies) 35?

Το αγόρασα απο το wax (πρώην underground για τους Θεσσαλονικείς) ενώ θα μπορούσα να γλιτώσω λίγα ? άμα το αγόραζα απο το internet προτίμησα να στηρίξω το μαγαζί :slight_smile:

ντάξει σωστά σκέφτεσαι.και εγώ για παράδειγμα τα καινούρια σιντι που παντού έχουν τις ίδιες τιμές τα αγοράζω από ένα γειτονικό μαγαζί,ενώ ξέρω τα μέιντεν από μετρόπολις που τα έχει 5 ευρώ(νομίζω τελευταία πρέπει να το άλλαξε),αλλά πιστεύω θα αξίζει και από έξω,άμα θέλουν στήριξη τα μαγαζιά μπορούν να μειώσουν τις τιμές

Κοιτα να δεις, εχει και την ευχαριστηση της η βολτα στα δισκαδικα αλλα οπως και να το κανουμε πανω απ’ολα ειναι το να αγορασεις το αλμπουμ αυτο καθ’αυτο.

Στο ιντερνετ θα βρεις πολυ καλυτερες τιμες για τις περισσοτερες αγορες σου και θα γλιτωσεις πολλα λεφτα ιδιως αν κανεις αρκετες αγορες.

Απο τοτε που αρχισα να ψωνιζω εντατικα απο το ιντερνετ εχω μειωσει τις βολτες μου (και τις αγορες μου φυσικα) στα δισκαδικα αλλα εχω αγορασει παρα πολλα πραγματα που δεν θα μπορουσα με τιποτα να τα εχω αν τα ηταν στις τιμες δισκοπωλειων ή θα επρεπε να βαλω σε υποθηκη το σπιτι μου για να τα παρω.

Εχει και τον χαβα του να ψαχνεις στο ιντερνετ για αλμπουμς, οχι τοσο οσο το να εισαι σε δισκαδικο αλλα παλι.

Για πες που είναι αυτό,πρώτη φορά το ακούω.:slight_smile:
Έχει καλές τιμές γενικά?

Εγώ αγόρασα το Load με 9.99€ από το Media Markt και το έβαλα τώρα στο καινούργιο μου (ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ) στερεοφωνικό! :metal::):smiley:

Καλό ακούγεται (το Load).
:stuck_out_tongue:

Απέναντι απο το alone είναι, υπόγειο είναι.

Κυρίως βινύλια πουλάει και έχει διάφορα απο post/sludge/drone κτλ αλλά και πολλά άλλα.
Γενικώς έχει καλές τιμές. Θέλω να πάρω godspeed τώρα που τα έχει 20€

φαντάσου, χαιρόμαστε που πήγανε στα 20 ευρώ ρε.ε μα κακό με αυτό το συγκρότημα!

Σε βινύλια αναφέρομαι, τα cd τα βρίσκω και 5$

μμμ, δε μας λες κι από πού? :slight_smile:

Στο ebay για παράδειγμα είναι πολύ φτηνά και σε αρκετά distros.

Vicious Rumors - Welcome to the Ball
The Obsessed (self-titled)
Modest Mussorgsky - Songs and Dances of Death

(Άκυρο το τελευταίο αλλά τεσπά. :p)

Mαμώ, μαμώ, και ξανά μαμώ!

Δώσε βάση στα 1,2 βέβαια (το 3 “το χεις”, αγαπάμε Mekong Delta λέμε!)

Καλά που μου το θύμησες, να τσιμπήσω άμεσα το Lunar Womb που δα πρόσφατα=P~
Κατα τ’ άλλα, αν κρίνω από την αύξηση των σιντιών που αγοράζεις, αρχίζεις κι εσύ να γίνεσαι καταναλωτικό ζόμπι:p

:D:D:D:D

Ζήτω οι καταραμένοι Ρώσοι συνθέτες των μέσων του 19ου αιώνα λέμε!

Να το κάνεις. Μεγάλη δισκάρα. Αγαπάμε Wino! :slight_smile:

Ελπίζω πως όχι. Το άχτι μου βγάζω αυτόν τον καιρό. :stuck_out_tongue:

5 euros (τσιγκούνης μόουντ ον)

Paradise Lost - One Second
Hatebreed - Supremacy
Alice In Chains - Jar ofFlies/Sap

Είμαι ένα καταναλωτικό ζόμπι.

Bleeding από πού το πήρες αυτό; Το θέλω κι εγώ! (τσιγκούνης μόουντ όλγουεις ον)

ο αγιος βαλεντινος εχει και τα καλα του

marillion - the emi singles collection (dvd)

:D:D

Flogging Molly-Drunken Lullabies
Jethro Tull-Aqualung
Queensryche-Empire ΄

μέχρι στιγμής έχω λιώσει το πρώτο:p