Τι cd/dvd/lp αγορασατε σημερα

Aπ’ο την Παρασκευή, αλλά βαρέθηκα να το ποστάρω (πφφφ)

Dearly Beheaded
- Temptation

Όσοι γουστάρουν Black Sabbath, Celtic Frost, Metallica, Crowbar, Slayer, Fear Factory, Machine Head, Corrosion of Conformity, Classic 70s Metal ας ερευνήσουν…

Χα! Εγώ έχω το ep και το Chamber Of One!

Όταν είχανε βγει θεωρούνταν μεγάλη ελπίδα για το modern metal στην Αγγλία.
Αλλά δεν προχώρησε το πράμα. Παίζουν ωραία πάντως. Το Behind the Sun κομματάρα.

Ακριβώς μόντερν μέταλ όπως το πες. Another faded hero όμως. Καλά για σένα ήμουν σχεδόν σίγουρος :smiley:

σπλιτ 7"
Από το μερτς στάντ των Μινσκ στο Ροντμπερν. Ομορφούλι! :slight_smile:

Omen-Battle Cry
Grand Magus-Iron Will
Kamelot-Karma
Hibria-Defying the Rules
Down-Down II:A Bustle In Your Hedgerow
Bathory-In Memory of Quorthon(boxset)

Doomraiser - “Erasing the Remembrance”

double red vinyl

Scorpions - Unbreakable

Νομιζω οτι αυτη ηταν η καλυτερη και περιεκτικοτερη σακουλα με cd’s που μπηκε ποτε σπιτι σου :!:

Ολα ενα κι ενα :!:

Armored Saint - March Of The Saint LP
Sacred Reich - Live At The Dynamo LP
Artillery - Terror Squad LP
Toxik - Think This LP

Aπο τον συμφορουμητη truebelief. :thumbup:

Radiohead - Pablo Honey (2 CD + DVD)
Radiohead - The Bends (2 CD + DVD)
Radiohead - OK Computer (2 CD + DVD)
UFO - LIVE
Marillion - Misplaced Childhood
Karma To Burn - Almost Heathen
Mastodon - Leviathan

το πρώτο μου mastodon cd…

ααα και το Ten (2CD + DVD) από Pearl Jam στο Musical ανέβηκε 1.40 ευρώ…

Αυτές οι επανεκδόσεις αξίζουν τον κόπο? Όχι οτι πρόκειται να τα αγοράσω μιας και έχω τα “παλιά” cd αλλά ρωτάω απο περιέργεια.

χμμμ Λοιπόν.

Και τα 3 στις εκδοσεις που τα πήρα (δηλαδή την επανέκδοση με Bonus CD +DVD) είναι κουτάκια , σε φάση όπως είναι οι επανεκδόσεις των Emperor ή από Darkthrone η σπέσιαλ έκδοση του FOAD από την Candlelight. Μόνο που το "καπάκι"ι που ανοίγεις για να δεις τι έχει μέσα μπορεί να αφαιρεθεί εδώ.

Τα CD και τα DVD και στα 3 είναι σε θήκες ολίγον ψιλικατζίστικες (βλεπε συλλογη με τα 20 CD από ρεμπέτες της καθημερινής). δηλαδή κανένα από τα CD δεν είναι τοποθετημένο σε θήκη όπως το jewel case π.χ. (αυτό δεν ξέρω πως να το πω καλά).

Επίσης έχουν μέσα και Κάρτες στο μέγεθος του εξωφύλλου του CD με τα εξώφυλλα που κυκλοφόρησαν από τα EP και τα Singles.

Remastering δεν έχει γίνει κατά την άποψη μου και ούτε αναφέρει τίποτα μέσα.

ααα και τα booklets : το ΟΚ Computer έχει 24 σελίδες με στίχους.Το bends 12 με στίχους (και είναι fold out) και το Pablo Honey 8 χωρίς στίχους.

άαα και όπως είχε πάρει το μάτι μου οι εκδόσεις με τα 2 CD σκέτες πρέπει να ήταν Digipak . αν τις έχει πάρει κανείς να πει…

can u deliver???

έτσι!!!

απορία, και στο βινύλιο σκατά ακούγεται η παραγωγή?

Black Sabbath - The Devil You Know cd+dvd Metal Era 17e:!:

Exω μια απορια… Εχει καποιος κατι επανακυκλοφοριες της roadrunner με 2 σε 1 αλμπουμ που ειχε βγαλει το 2002-2003… Συγκεκριμενα ενδιαφερομαι για pestlence και exhorder αλλα θυμαμαι στην ιδια σειρα ηταν κ annihilator, mercyful fate κα. Aν καποιος εχει παρει καποιο μπορει να πει αν ειναι καλες??? Τα booklet εχουν στιχους κ τετοια???

Έχω τα ‘‘Maleus maleficarum’’ και ‘‘Testimony of the ancients’’ από Pestilence σε αυτήν την επανακυκλοφορία. ‘‘Two from the vault’’ αν θυμάμαι καλά λέγεται αυτή η σειρά… Δεν έχει στίχους, μόνο ένα μικρό ιστορικό έχει. Αλλά το καλό είναι ότι σε μική τιμή παίρνεις δύο δισκάκια.

Crippled Black Phoenix - The Resurrectionists + Night Raider

Judas Priest - Defenders of the Faith (6 Ε.)

Depeche Mode - Sounds of the Universe (Special Box Set 3 CDs + 1 DVD + 2 Photoalbums + etc) 60 E.