Τι cd/dvd/lp αγορασατε σημερα

Σκρου γιου ! 8O

Σε λίγες μέρες :

Abysmal Grief - Abysmal Grief (Black Widow Records)
Hawkwind - Electric Tepee (Cherry Red Recordings)
Contro Denied - The Fragile Art Of Existence (Metal Mind Reissue)

ρώτησα τιμή για το Box Set με τις Studio Versionς των Beatles και μου πανε 293 Ευρώ. Ευκαιρία ζωής…

Ελπίζω να το βρω σε καμιά λαϊκή, γιατί να δώσεις 293 Ευρώ για 13 άλμπουμς…

Το box-set με την ξύλινη θήκη λες? :-k

Τούτο δω:

Δεν έχει βγει ακόμα,αλλά σε μαγαζί που το Box Set των Iced Earth το χε 71 ευρώ (το πιο φθηνό απ’όλα τα μαγαζιά που το χα ψάξει) και να χει 293 … Ε Ντάξει φαντάσου πόσο θα το πουλάνε τίποτα Metropolis. Βέβαια παίζει βασικό ρόλο κι ο προμηθευτής.

Άλλο έλεγα εγώ, παλιότερο…
Γιατί δεν το παίρνεις απ’ το Amazon?

ο βασικός λόγος είναι ότι δεν έχω κάρτα… Αλλά θέλω να δω κιόλας πόσο θα πάει εδώ σε διάφορα μαγαζιά. Εκεί στο Amazon η έκπτωση είναι ήδη 30% (180 $) και η “κανονική” του είναι 260. όμως για να φέρω ένα παράδειγμα (ή και 2) το Ten των Pearl Jam εκεί έχει 32 $ με την έκπτωση (αρχική τιμή 41) δηλαδή με έκτπωση 22 Ευρώ. Εγώ όμως από το Musical το πήρα 19,9 και το Metropolis το χε 17,6 Ευρώ.
Επίσης για να συγκρίνουμε “όμοια” πράματα το Box Set των Zeppelinvhttp://www.amazon.com/Definitive-Collection-Mini-LP-Replica/dp/B001FSDP08/ref=sr_1_1?ie=UTF8&s=music&qid=1251021615&sr=1-1 (Mini LP Replicas) στο Metropolis είχε 1 Ευρώ παραπάνω (126 ευρώ , ενώ στο Amazon μετά την έκπτωση 125) . Ενώ το 1970-1975 των Genesis ήταν 10 ευρώ πιο ακριβό.

Γι αυτό θέλει ψάξιμο μην κάνω καμιά πατάτα και τα κλαίω :frowning:

U2 - The Joshua Tree (Remastered Super Deluxe 2CD & DVD Box Set) : 10.49 Ε MONO!!!

8O8O

Παντα στο play.com

Listening to: Παύλος Σιδηρόπουλος - Στην Κ
via FoxyTunes

Aπο http://www.autumnwp.com/main.html μιας και το ξεχασα και ενα credit στον Angmar
που μου εδειξε το σαητ αν και αυτος δεν εχει παραγγειλει ακομα. :lol:

απο play

fates warning - disconnected/inside out
motorhead - iron fist
motorhead - overkill
celtic frost - into the pandemonium
queens of the stone age - songs for the deaf
alice in chains - dirt / facelift / jar of flies
rage against the machine - rage against the machine / evil empire / the battle of los angeles

special edition mε dvd =)

Fifth Angel - Fifth Angel

Iron Maiden-Iron Maiden
Iron Maiden-The number of the beast

Bad Religion - Generator

Soundgarden - Badmotorfinger (US vinyl 1991) 8)

Monarque - Ad Nauseam
Animus Mortis - Atrabilis
Ars Macabra - Daemonolatria Hypnotica
Avsky - Mass Destruction

Και εγω το χτυπησα αλλα το ειχε 11,99 ευρω σημερα,μαλλον θα ανεβει σιγα σιγα η τιμη.

Επισης αγορασα και το fates warning-perfext symmetry (2CD + DVD) με 11.50 και αυτο απο το play:bow:

η βόλτα από τα δισκάδικα πέραν της δεδομένης ομορφιάς που έχει ως συνήθεια, έχει και μερικές πολύ ευχάριστες εκπλήξεις μερικές φορές, ακόμα και σήμερα που θεωρητικά το internet έχει καταργήσει την έννοια της ευκαιρίας. Που λες πριν μερικούς μήνες έτυχε να περάσω από το rock ciry και να τσιμπήσω σχεδόν όλες τις επανεκδόσεις fates warning (no exit, perfect symmetry κλπ) με 7-8 ? τη μια.

δλδ οκ θα πας και θα δεις το Graden Of Unearthly Delights των Cathedral με 4-5 ? και θα ψηθείς να το ξαναπάρεις ακόμα και αν το έχεις.

Από δισκοπωλείο των Ιωαννίνων (!) :

Warrior Soul - Space Age Playboys
the Clash - Sandinista!

Τα καλά έρχονται όμως από ebay…

Thunderstone - Tools Of Destruction

Πόσο και από που;
(σύντομος & περιεκτικός)

9μιση ευρώ απο ebay.com