Τι cd/dvd/lp αγορασατε σημερα

ε τοτε την ειχα πατησει γιατι οσοι φιλοι μου ακουγανε μου λεγανε οτι ειναι μαλακια,ξεπουλημα και τετοια

αλλα καλιο αργα παρα ποτε :slight_smile:

:thumbup:

το ιδιο και εγω 8)

Judas Priest - Sin After Sin :!:

Ου να μου χαθείτε!
Εγώ δεν το πράλαβα!

Ον τόπικ:
Breach - It’ me god
Marilyn Manson - Eat me, drink me
Swans - Various Failures
Numb - Blood Meridian
Prong - Power of the Damager

ομορφιες ο απο πανω…

εγω παρηγγειλα σημερα την σπεσιαλ εκδοση του αναμενομενου Porcupine Tree.

70 ευρωπουλα

Σωστά! 8)

Ράνια να πάρεις και το Blind! :stuck_out_tongue:

Icon - Paradise Lost
Awake - Dream Theater
Images And Words - Dream Theater

Μπορειτε να μου εξηγησετε γιατι τα CD των Maiden απο 7.50 πηγαν 17.60?:-s:-k:evil:

Μartian φίλε, αυτά που είπες τα χω ξαναγράψει εδώ για το Metropolis. Δε λέω έχει πολύ καλές τιμές σε ορισμένα άλμπουμς , αλλά από κάτι τέτοιες μαλακίες του βγαίνει το όνομα. Εντωμεταξύ μόνο τα Maiden ανεβάζουν. Τα Priest απ’ όσο έχω δει παραμένουν πάντα στα 7,5 ευρώ.
Όποτε θέλουν ανεβάζουν τις τιμές και μετά τις ξανακατεβάζουν μετά από πολύυυυυ καιρό. Τι να πεις…

metropolis φίλε martian, μη την ψάχνεις τη δουλειά… το ίδιο ακριβώς cd 10 euros πάνω.

Τα πρώτα 100 της λίστας του Metal Hammer δεν έχουν 7.50e; και οι Iron Maiden έχουν επτά άλμπουμς στη λίστα:!:

η διαφήμιση λέει

[SIZE=“5”]ΠΡΟΣΦΟΡΑ[/SIZE] ΑΠΟ [SIZE=“5”]7,50 ΕΥΡΩ[/SIZE]

Ναι και γαμώ τις προσφορές, ξεχάσαν την υπόλοιπη πρόταση “από 7,5 που ήταν+++ κάτι ψιλά που τα κοτσάρουμε τώρα.”

Λογικά θα ίσχυε για τον Αϋγουστο η προσφορά. Εντωμεταξύ έτσι κι αλλιώς και πριν τη λίστα με τα 100, αυτοί οι δίσκοι σε προσφορά ήταν. Για Maiden ψάχτε play.com πάντως και δεν θα χάσετε (εκτός αν άλλαξε κάτι).

Jeff Healey - Songs form the road
Robben Ford - Soul on Ten

Δϋο νέες κυκλοφορίες σύγχρονων blues παιγμένων live.
Δεν έχω προλάβει να τα ακούσω, μάλλον θα γράψω περισσότερα και για τα δύο.

8 euros!

Slayer - South Of Heaven:wink::!:

Ska-p - El Vals del Obrero 11.20
Iron Maiden - Live After Death (DVD) 11.90

Cradle Of Filth - The Principle Of Evil Made Flesh
Cradle Of Filth - Dusk And Her Embrace
Lacuna Coil - In A Reverie
Machine Head - Supercharger
Marduk - Panzer Division Marduk

Mια ερωτηση…Για ποστ πανκ μπαντες κλπ(εκτος των κλασικων joy division κλπ) σε ποιο δισκαδικο να απευθυνθω?Βασικα ψαχνω για αρχη τα 2 πρωτα των The sound(το αβαταρι ειναι το 2ο) και μετροπολις δεν παιζουν…