Τι cd/dvd/lp αγορασατε σημερα

Hypocrisy - Virus:):!:

Alice In Chains - Dirt
Godsmack - IV
Tenacious D - The Pick Of Dstiny

8O8O8O8O8O

Kαι αλλες φωτογραφιες να ποσταρεις !

Ωραιος !

Πακετακι απο την Nuclear Winter για μενα.

Mythos - Moulded In Clay 10"
Blaspherian - Allegiance to the will of damnation 12"
Verminous - Smell The Birth Of Death cd
Iron Lamb - Iron Lamb 7?EP
Saturnalia Temple - Saturnalia Temple 7?EP

Αυτή την εβδομάδα παρέλαβα τα παρακάτω βινυλιάκια:

Chastain - The 7th of Never
H-Bomb - Attaque
Sortilège (Fra) - Métamorphose

Και δύο απο τα χόλι γκρεϊλ μου:

[SPOILER]

Valkyria - s/t: Speed/Thrash απο Ρωσία!

[/SPOILER]

Το παρακάτω το έψαχνα χρόνια τώρα, και ναι, επιτέλους είναι δικό μου!

[SPOILER]

Nortwind - Mythology: Μέσα στο προσωπικό μου top-5 εγχώριων κυκλοφοριών. Για δεύτερη φορά στη ζωή μου, έπιασα το συγκεκριμένο δίσκο στα χέρια μου!

[/SPOILER]

:yahoo::yahoo::yahoo::yahoo::yahoo:

Γιααα πες.

Υπερδισκαρος. Ολα στον υπερθετικο. Κι η επανεκδοση του CD δεν εχει βγει ακομα νομιζω, μεχρι τωρα, μονο το πρωτο εχω πετυχει στα μαγαζια.

Ποσο σου πηγε; Απ οσο ξερω ‘‘βαραει’’ καμποσο.

Υπερδισκαρος. Ολα στον υπερθετικο. Κι η επανεκδοση του CD δεν εχει βγει ακομα νομιζω, μεχρι τωρα, μονο το πρωτο εχω πετυχει στα μαγαζια.

Ποσο σου πηγε; Απ οσο ξερω ‘‘βαραει’’ καμποσο.

Κάθεσε; Αν όχι κάτσε!

?178.45, με τα ταχυδρομικά μέσα

Πως νιώθεις;

Τι να κάνω, έχω το μικρόβιο του συλλέκτη!

Ο δίσκος, όμως, είναι τζι-τζι! Ο προηγούμενος κάτοχος, το άκουσε 2-3 φορές, και μετά το έβαλε στο ράφι!

Πωπω ρε γμτ. Πολλα λεφτα για ενα δισκο. Δεν θα τα δινα με τιποτα να σου πω την αληθεια, ακομα κι αν μου τρεχαν απο τα μπατζακια, επειδη το πραμα εχει καταντησει εμποριο (πολυ χειροτερα σε σχεση με καποτε), ε και δεν ξερω, αυτο σκοτωνει καθε ρομαντισμο. Επειδη, οσον αφορα το μεταλ μου, το θελω ατοφιο, γραφικο και ρομαντικο. Λιγο αστεια δηλωση, αλλα με πιανεις λογω ακουσματων, πιστευω.

Βεβαια ακουω κι αλλα πραματα περα απ αυτα, αλλα δεν εχει καμια απολυτως σημασια.

και τα…2 τελευταια Senser
:stuck_out_tongue:

Απόλυτα λογικό αυτό που λες. Επειδή, όμως, το συγκεκριμένο δίσκο το λατρεύω, και καθώς δεν βλέπω να βγαίνει σε CD σύντομα - άσε που έχω και τη λόξα του βινυλίου, προτιμώντας να αναλογικές ηχογραφήσεις στο μέσο στο οποίο τις αποδίδει καλύτερα - αποφάσισα να τα σκάσω σε αυτόν. Εξάλλου, ήταν δημοπρασία, όπου τα πράγματα είναι λίγο ρευστά. Είχα τις αμφιβολίες μου, μέχρι που έσκασε το Stop Sisyphus Stop και το σαλόνι μου γέμισε με ήχο! Μετά είπα χαλάλι! Απλά, τους επόμενους θα κάνω ¨δίαιτα¨.

Και καλύτερα σε Northwind, παρά σε κάτι κουτιά Dream Theater που περιέχουν φόλες δίσκους.

Ακόμα, όμως, μετανιώνω τη μέρα εκείνη, που πριν απο 9 χρόνια το είχα βρει στο μοναστηράκι για 6.200 δραχμές, ενώ είχα πάνω μου μόλις 5.900! Την επόμενη μέρα που πήγα, είχε φυσικά εξαφανιστεί.

εχω ακουσει το Nortcomin’ που το εχει σε original κασσετα η κοπελα μου.
Ειναι τοσο καλυτερο απο το πρωτο αυτο που πηρες?Ή ειναι προσωπικη σου υποθεση το εν λογω γκρουπ?
γιατι οκ,σπανιο μεν αλλα 170 γιουρια για τετοια φαση, ειναι καπως εκκεντρικο!:stuck_out_tongue:

Καμία σχέση με το Northcomin’ - το Mythology είναι κλάσεις ανώτερο! Αυτό δεν το λέω μόνο εγώ, είναι η γενικότερη αντίληψη που υπάρχει για αυτό το γκρουπ! Άσε που αν μου τη βαρέσει να το αποκτήσω επισήμως το πρώτο, θα προτιμήσω το CD, έτσι, για την ιστορία, αφού δεν μου αρέσει και ιδιαίτερα.

Είπαμε, προσωπικό βίτσιο ο συγκεκριμένο δίσκος. Επίσης, σε περιπτώσεις όπως αυτή, μπορώ πάντα να πάρω τα λεφτά μου ¨πίσω¨, αν υπάρξει ανάγκη!

Χτύπα ξύλο.

Και προτιμώ να στερηθώ 5-6 άλλους δίσκους, για να έχω 1 που το θεωρώ σημαντικότερο.

σωστος:)

Επιτελους το πηρα και εχω αρχισει ηδη να το λιωνω. Πολυ γαματο αλμπουμακι. Προσωπικα πιστευω οτι ξεπερασαν και το Australasia με αυτο το cd, πραγμα που με τιποτα δε θα προεβλεπα :smiley:
Θαμπς απ

η μονη μου ενσταση ειναι η εκτελεση του Ephemeral (ex Embedding the moss).
το οποιο ειναι ενα “κλικ” πιο γρηγορο και νομιζω οτι χανει το feeling.

Εμενα παλι ειναι απο τα αγαπημενα μου. Οντως ειναι λιγο πιο γρηγορο αλλα εχει γαμω τα ριφακια και η μπασογραμμη με πορωνει :roll:
Γενικα υπαρχει μια διαρκης αλλαγη στο στυλ του αλμπουμ. Ξεκιναει σχετικα αργα, μετα αλλαζει σε καπως πιο γρηγορο και στο τελος παιρνει ενα πιο post στυλ οπως στα παλια τους.

Senser - How to do battle
Senser - Stacked Up

:D:D

Σε pic LP :

Necromantia - Ancient Pride
Isis - Oceanic
Isis - Panopticon
Danzig - Blackacidevil
Memento Mori - Rhymes Of Lunacy
Bathory - Requiem

ολα στα 25ευρα.

Tι να πω.Τι θες να πω δηλαδη.Πραγματικα απιστευτη κυκλοφορια.
Εχουν βελτιωθει παρα πολυ οι κυκλοφοριες του σε ποιοτητα.
Το μουσικο κομματι του δισκου -ετσι και αλλιως- σκοτωνει.

Αψογος !

Second hand ?

Zao - The fear is what kept us here
Sun Of Nothing - …in the weak and the wounded

3 ευρω εκαστο.Καινουρια ε.

slayer-world painted blood
killing machine-same promo
enforcer-into the night
zanister-fear no man
kai dvd: megadeth-the arsenal of megadeth.
Ηθελα να πάρω και το καινουριο shadow gallery με τα bonus και έχει τελειώσει απο ολα τα δισκάδικα του κέντρου!:frowning: