Τι cd/dvd/lp αγορασατε σημερα

8O τι χρωμα και κακο ειναι αυτο…??
καλες ακροασεις…

Δεν είναι ακριβώς κανονική αγορά άλμπουμ βέβαια αλλα… πήρα το τελευταιο τευχος του αγγλικου hammer. Ο λόγος είναι το cd που έχει μεσα. 13 διασκευες σε κομματια των Pantera σαν ένα tribute στον μέγιστο Dimebag Darrel.

Zakk Wylde, Machine Head, Evile, Chimara, Unearth, Biohazard είναι μερικοι απο αυτους που συμμετεχουν. Αν δεν κανω λάθος όλες οι διασκευες ειναι καινουργιες και έγιναν ειδικά για το cd αυτο.

Crumbsuckers - Life Of Dreams
Ludichrist - Immaculate Deception

και για εναν μπαναρισμενο user
Converge - Axe to Fall LP

Info για Ludichrist. Από δισκάδικο ή από ίντερνετ? Πες μου ότι το χει ο σταύρος.:roll:

Τώρα μας φώτισες είναι πολλοί οι banned…:stuck_out_tongue:

Rhapsody Of Fire - Symphony Of Enchanted Lands II:):!:

Evile και Machine Head μου άρεσαν πάρα πολύ τα covers.

Κυκλοφορεί ακόμα αυτό το τεύχος;:):!:

satriani-strange beautiful music
marduk-panzer division marduk
guns n roses-chinese democracy

καμια σχεση μεταξυ τους,αλλα οκ

Εύγε. το άλμπουμ αυτό είναι ένα από τα αγαπημένα μου της προηγούμενης δεκαετίας.

οντως ειναι πολυ καλο…το ειχα ακουσει πριν πολυ καιρο και ειχε μπει στην λιστα να το τσιμπησω για να λιωσει…σημερα ηταν η καλυτερη ευκαιρια…μεταχειρισμενο 3.90Ε… βρισκεις καλυτερα? ηδη παιζει…

^^^

Πολυ καλη επιλογη και ευκαιρια!
Ασε που το συγκεκριμενο, πολλοι πλεον δεν το φερνουν ΚΑΝ! (το εψαχνα παλιοτερα για δωρο…και ειχε περισσοτερο τρεξιμο απ’οσο περιμενα!)

Goatsnake - 1 (5 γιουρια)
Forbidden - Twisted into form (5 γιουρια)

μεταχειρες, απο Rock city

Όπα, εγώ τους Forbidden τους πήρα από Rock City 5 γιούρια καινούριο:?, τουλάχιστον έτσι νόμιζα μέχρι σήμερα:?:):!:

:-k
Σημειωσατε ασσο!
μαλλον εχεις δικιο…απλα το πηρα και αυτο απο τα ραφια των “χεσμενων” και το εβαλα στην ιδια μοιρα!!
ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ!??!?!
αφου πλεον,με τοσο μεταχειρισμενο που εχω φαει απο το No Remorse…μου εχει μεινει κουσουρι!:lol:

Θα σε γελάσω, εδω Σερρες έτσι και αλλιώς έρχεται με μεγάλη καθυστερηση αρα δεν ξέρω για την υπόλοιπη Ελλάδα πότε βγηκε. Πάντως στην Αγγλια κυκλοφόρησε αυτες τις μερες το επόμενο.

Βινυλια.

Naer Mataron - Up from the ashes
Rotting Christ - Non Serviam

Έλα από Σέρρες είσαι, σούπερ…το τεύχος θα το ψάξω εδώ στον Πειραιά και ελπίζω νατο βρω…αντε ζήλεψα, απόκριες μάλλον θα ανέβω στα Σέρρας:):!:

[SIZE=“2”]Bruce Dickinson: Anthology Box Set DVD (3 Discs) [/SIZE]
6.49…:!: απο play… :slight_smile:

σωστοοοοος…

δεν ξερω αν το ποσταρω στο σωστο θεμα… αλλα φανταζομαι οτι οσοι αγοραζουν απο play θα τους ενδιαφερει…

http://www.play.com/Music/CD/4-/13416809/Into-The-Night-And-Refuge-Denied/Product.html

επανακυκλοφορια refuge-denied kai into the mirror black και σε πολυ καλη τιμη…

Alter Bridge-Blackbird επιτέλους. 4.90γιουρο η σπεσιαλ εντισιον

από πού?