Τι cd/dvd/lp αγορασατε σημερα

κάπως έτσι :lol:

Cathedral - Forest Of Equilibrium dualdisc+ Soul Sacrifice ep:):!:

Πηρα σε cd 3 άλμπουμ που είχα κατεβασμενα.

funeral mist-maranatha
marduk-those of the unlight (reissue)
bloodbath-the fathomless mastery

Σήμερα έφτασε αυτό:
Skinny Puppy - Too Dark Park

και οφείλω να δώσω και ένα μπράβο στον Lupin για τις αγορές του!
Μάθετε μπάλα ρε!

Παραλαβές:

και περιμένω και το νέο Nile.

Scott Kelly - Spirit Bound Flesh
Scott Kelly - The Wake
Scott Kelly - Winter Tour 2010
Neurosis - Through Silver in Blood (Reissue)
Neurosis - Times of Grace/Tribes of Neurot - Grace

62 euros :?

Παραλαβή από Psychedoomelic:

Manilla Road - After Midnight Live LP (Brown / Black Splatter Vinyl)
The Lamp of Thoth/Kill For Satan 7" - Doom-Plague-Death
Spiritus Mortis/Witchtiger - Burned Alive tape

Και από Relapse:

Saint Vitus - The Walking Dead EP

Dude το Through Silver In Blood είναι remastered? έχει τίποτα παραπάνω σε σχέση με το κανόνικο εκτός από τη βελτίωση του ήχου (αν υπάρχει αυτή)?

δεν το χω ακούσει, αλλά απ’ ότι διάβασα στο booklet δε φαίνεται να χουν αλλάξει κάτι στον ήχο (δε νομίζω πως χρειάζεται άλλωστε!). επίσης, και το βιβλιαράκι είναι σχεδόν το ίδιο.

είναι απλά (όπως και το times of grace) εκδόσεις της neurot. φαντάζομαι ότι θα ακολουθήσουν και τα a sun that never sets & the eye of every storm εν καιρώ, που έχουν κυκλοφορήσει κι αυτά από τη relapse. τα slipcases και στους δυο δίσκους είναι λιτά και πολύ όμορφα πάντως.

Thanks for the info!

Εγω χτυπησα απο Amon amarth to versus he world, την επανεκδοση που ειναι εκπληκτικη. Μολις μπορεσω θα παρω και τις υπολοιπες που δεν εχω. Ο ηχος εχει τεραστια διαφορα. Ειναι επιπεδου των δυο τελευταιων.

Καλη φαση.Τις ειχα κλασει αυτες τις επανεκδοσεις.Αμα ειναι θα τσιμπησω καμια για να τσεκαρω αυτο που λες.Το Βερσους ειδικα δε ξερω αν θα μ’αρεσει καλυτερα με πιο γυαλισμενη παραγωγη αλλα με ψηνει η περιγραφη σου:p

Queensryche: Live Evolution DVD 6.49
Megadeth: Rude Awakening DVD 6.49
->Batman: The Dark Knight (2 DVDs) 6.49 8)
ολα απο Play…:slight_smile:

ασχετο: και ενα καθισμα 59.90 απο praktiker γιατι εχει κοπει η μεση μου στα δυο…#-o:lol::lol:

\m/,το βρηκα τις προαλλες εδω που χαζευα κατι σιντια,και ψηνομαι να χωθω να το παρω αυθεντικο σημερα κιολας,αν και γενικα αφραγκος-νηστεια κοινως το βραδυ με κορνφλεηκς-…

holy hatred kicking the habit8)

καλο το live evolution…τωρα για το rude ειναι απο τα πρωτα μου cd…εγω το εχω συνηθησει με χιλιαδες ακροασεις αλλα σε οσους το εχω δωσει να το ακουσουν δεν την παλεψαν… ειχαν 1 προβλημα με την φωνη…ακου devils island και θα καταλαβεις… παντως εχει ολα τα ασματα…nice…

δεν τα εχω αγγιξει ακομη…
μπορει να εχεις δικιο για το rude … αλλα με 6.49 και μουφα να ειναι, οκ , δεν πειραζει…:wink:

The Ruins Of Beverast “Foulest Semen Of A Sheltered Elite”

Επιτέλους…

ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΟΤΙ ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕΣ!!! και 2πλα cd- 1 χαρα εισαι (εγω το ειχα παρει τοτε απο δισκοπωλειο της γειτονιας κανα 20?-δεν ηξερα)… απλα θελουν υπομονη τα φωνητικα του dave…