Τι cd/dvd/lp αγορασατε σημερα

Ρε όντως είναι απίστευτο άλμπουμ και μου κάνει εντύπωση που δεν έχει σχολιαστεί στο φόρουμ…Ανοιξα θρεντ και πήγε άπατο

(Tα 2 πρώτα μετά από ενδελεχή μελέτη του Rockipedia :p)

GREYMACHINE - Disconnected
OBSCURUS ADVOCAM - Verbia Deamonicus
BORIS with MERZBOW - Sun baked snow cave
NIHILL - Krach
ONDSKAPT - Dodens evangelicum

(edit) @ Prosatanic: η γυναίκα πήρε σε cd αυτό το άλμπουμ με αυτό το εξώφυλλο??? :respect:

Ίδια τρελή απόρια κ από’δω πλευρά… :-k

Οχι με το αλλο,επανεκδοση τι σκατα ειναι απλα αυτο βρηκα κι εβαλα :stuck_out_tongue:

Derek and the Dominoes-Layla and other assorted love songs:bow:

εχει λιγες μερες βασικα. dark tranquillity- where death is most alive DVD

σημερα πηρα απο τον χρηστη του forum antithema τα παρακατω

TIAMAT - AMANETHES DIGIPACK CD 7Ε
TEA PARTY - INTERZONE MANTRAS 7Ε
MEGADETH - WARCHEST 4CD+DVD BOX SET 30Ε
STEVEN WILSON - INSURGENTES 2ND CD RARE 5Ε

ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ

caribou-up in flames
colleen-collen et les boites a musique(το ξερω, ασχετα με το κλιμα των υπολοιποων αλλα οκ… η μουσικη δεν ειναι μονοο ροκ…:p)

Κοίταζα τιμές στο cdwow τις πρώτες πρωινές ώρες και είδα ότι το Wildhoney είχε 2.5?:o
Αν και ήθελα να πάρω το digipack, το διπλό, δεν το πολύσκεφθηκα και το χτύπησα με 3.56? όλα και όλα στην κάρτα.:stuck_out_tongue:
Τώρα αν είναι καμιά άθλια έκδοση ή μεταχειρισμένο, ε δεν θα κλάψω για 2.5?

Πολύ ωραίο, μαλακία μου που πήρα την απλή:):!:

sorrowful angels-ship in your trip
re-vision-chapter iv…all for the sake of love
order of the ebon hand-a mystic path to the netherworld
jag panger-the fourth judgement (remastered 5 eyro rock city!)
bolt thrower-…for victory
bolt thrower-who dares wins
bolt thrower-iv crusade(8 ευρω το καθένα rock city!)

να που θα μαστε δευτέρα πρωί πρωί :smiley:

εύγε παιδί μου, εσύ μια μέρα θα πας μπροστά.

1 χαρα εισαι…repsect για bolt thrower…και το sorrowfulangels ειναι πολυ καλο…

Master’s Hammer - Mantras digi-CD απο Bowl
Universe217/ Lucky Funeral - split-7’’ απο Rhythm

Nevermore - “Nevermore” από το Alone,
Arcturus - “La Masquerade Infernale” από Metropolis (EΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ)

Στο 2ο επικράτησε η καρδιά περισσότερο από την λογική καθώς μπορούσα να πάρω 2 Bolt Thrower στην ιδια τιμή.

Skinny Puppy - Last Rights

Bolt Thrower - For Victory
Bolt Thrower - The Ivth Crusade
Possessed - Seven Churches

Μου τα αγορασε το καλυτερο παιδι του φορουμ.
Τα λεφτα next month :stuck_out_tongue:

Από Rock City?
Το σέβεν τσέρτσιζς το χα πάρει και γω πριν κάνα μήνα με 7 ευρώ. Στη γαμάτη έκδοση του inverted cross digipak που βγήκε πέρυσι. Είχε και κάτι καρτούλες μέσα που δεν κατάλαβα τι ήταν, αλλά θα πρέπει να πάω στο site για να το δω :D.
Ωραίες αγορές πάντως :wink:
Εγώ παρήγγειλα (από internet) το Victims Of Deception των Heathen μέσω ενός καλού μου φίλου.

Δεν εχει μεταχειισμενα. Τα περισσοτερα που ειναι σε προσφορα ειναι ‘‘εισαγωμενα’’ κυριως απο Λατινικη Αμερικη (Αργεντινη,Μεξικο), αλλα και US. Το καταλαβαινει καποιος αν κοιταξει την περιγραφη, πχ τα Theatre of tragedy ειναι απο Century Media δλδ US. Δεν ειναι τυχαιο που ταχυδρομουνται απο Ελβετια επισης!!!

Απογοητευση για εμενα ηταν τα Μεταλικα με οπισθοφυλο ‘‘copy’’ απο Αργεντινη, Ayreon που δεν ελαβα ποτε, αφου τα στειλανε 2 φορες και καλα!!Αψογα ομως τα 2 πρωτα SLAYER απο Αυστραλια και οι επανεκδοσεις DEATH σε digipack. Οποτε ερευνα με βαση τη περιγραφη που εχουν ειναι καλο να γινει μιας και ειναι παγιδα αν ο τιτλος δεν ειναι ιδιος με τη περιγραφη. Προσφατο παραδειγμα τα 2 πρωτα Forbidden η περιγραφη ελεγε για επανεκδοση οχι ομως ο τιτλος, ισως γιυατο τα εβαλαν 3 ευρω καναδυο εβδομαδες αργοτερα με σωστη περιγραφη.

Τελοσπαντων, στις 100 συναλλαγες καποιες θα στραβωσουν μιας και ο ογκος τιτλων που εχουν καθημερινα ειναι τεραστιος με αποτελεσμα τη λαθος περιγραφη.