Το ΤΗΕ BEYOND και το CULT OF LUNA υκλοφορησαν αυτη την εβδομαδα σε Gatefold 2LP για πρωτη φορα.
και ειναι γεγονος οτι εχει σουπερ τιμες. και ακομα… καλυτερες φυσικα :lol:
Το ΤΗΕ BEYOND και το CULT OF LUNA υκλοφορησαν αυτη την εβδομαδα σε Gatefold 2LP για πρωτη φορα.
και ειναι γεγονος οτι εχει σουπερ τιμες. και ακομα… καλυτερες φυσικα :lol:
Ναι, αυτά αγόρασα,είχα κάνει preorder από τον Δεκέμβριο.
για το Carpathian Forest, τα άλλα δεν τα ξέρω
Τι παίζει με dvd nocturnal depression? καλό είναι?
Περιμενω βασικα να μου ερθει (υπογεγραμμενο απο την μπαντα :D) οποτε δεν μπορω να σου πω ακομη…Tσεκαρε το λινκ,νομιζω ειναι δειγμα απο το DVD σε λιγο χαμηλοτερη ποιοτητα
Pain Of Salvation - Ending Themes On The Two Deats Of Pain Of Salvation 2dvd:):!:
Βινυλια
CD
Σταματα να αγοραζεις λεμε ! Δεν θα εχεις για το νοικι στο τελος…
Δεν εχω νοικι…Μια εκδρομη στο Ναυπλιο με την γυναικα ολη κι ολη
Φιξντ8)
:bounce::bounce:
Box set των gathering με 10 cd :D:D:D
Ποσο…? και απο που…?
CACTUS - CACTUS LIVE 7.99 DVD
DEMON - LIVE AT TIFFANY’S 1982 12.99 DVD
DEMON - LIVE IN GERMANY 12.99 DVD
BAD COMPANY - HARD ROCK LIVE 16.99 (CD+DVD)
SAVATAGE - GREATEST HITS (2CD + DVD) 11.99
KISS - KISSOLOGY ΙΙΙ (4DVD + BONUS DISC) 16.99
SCORPIONS - IN TRANCE (JAP CD) 14.00
ΟΛΑ ΑΠΟ PLAY.COM ΠΑΙΔΙΑ
ΨΑΧΝΩ ΚΑΙ BLUE CHEER - ROCKS EUROPE (DVD). ΣΤΟ PLAY ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΚΟΜΑ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ.KAI ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΤΟ ΦΕΡΟΥΝ ΚΙΌΛΑΣ.
ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΦΕΡΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ? ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ?
:-k:-k
το
Kiss: Kissology Vol.1 1974-1977 κανει 16.99
το vol.3 ειναι που κανει 19.49… και εχει και ενα dvd επιπλεον… και εχει και επιλογη αναμεσα σε δυο πακετα…:!:
το ενα με πεμπτο dvd το Disc 5: Edtadio Do Pacaembu, Sao Paulo, Brazil - 27 Aug 1994
και το αλλο με Play Exclusive Bonus Disc: The KROQ Weenie Roast, Irvine, USA - 15 Jul 1996
TO KISSOLOGY VOL.3 (4DVD + BONUS) - ΔΙΑΛΕΞΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΜΕ ΚΟΚΚΙΝΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΤΟ LOGO ΤΟΝ KISS. ΤΟ ΕΙΧΑ ΚΑΝΕΙ ΠΡΟΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΗΡΑ ΜΕ ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΗ ΤΙΜΗ. ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ 19.49 ΟΠΩΣ ΕΙΠΕΣ. ΓΙΑ BLUE CHEER ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ?
:-k
εεε, ακομη σε προπαραγγελια ειναι…
και πριν απο 20 μερες τοσο ειχε…:-k
ελπιζω να μην εχεις κανει λαθος…
παντως ειναι τρελο πακετακι…
οχι δεν ξερω κατι…:roll:
OXI. ΟΤΑΝ ΗΤΑΝ PREORDER ΕΚΑΝΕ 16.99. ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΑΛΛΑΞΕ Η ΤΙΜΗ ΤΟΥ. ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΧΑ ΚΑΝΕΙ ΠΡΟΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ Η ΤΙΜΗ ΜΕΝΕΙ,ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ. ΤΩΡΑ ΝΑΙ ΚΑΝΕΙ 19.49 ΕΥΡΩ. Η ΤΥΧΗ ΒΛΕΠΕΙΣ. ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΣΤΕΙΛΑΝΕ.
το ιδιο λεμε περιπου…
ακομη ειναι σε προπαραγγελια…
και απο την αρχη που το ειχα κοιταξει εκανε τοσο…
αλλα παω πασο…
αντε και καλα να περασεις…
ριξε και κανενα σχολιο μετα …
γεια χαρά παλικάρια !
δν έχω παραγγείλει ποτέ από play.com και δν ξέρω τι παίζει γιαυτό βοηθήστε λίγο . έχω χρεωστική . γίνεται να παραγγείλω με αυτή ; πόσο περίπου είναι τα έξοδα αποστολής για ελλάδα ; πόσα cd πρέπει περίπου να αγοράσω για να συμφέρει η παραγγελία ; ευχαριστώ .