Τι cd/dvd/lp αγορασατε σημερα

Αυτα ειναι θεικα!!! must have για ολους!!![/quote]

Όχι για μένα…! :lol: :lol: :lol:[/quote]

ετσι! :wink:[/quote]
Αυτο ελειπε! Οι Pink Floyd δεν ειναι για ολους! :twisted:[/quote]

Σωστός! Είναι για άτομα με αϋπνίες, βαριάς μορφής κώφωση, εγκεφαλικές βλάβες και ναρκομανείς… εσύ που συγκαταλέγεσαι? :lol: :lol: :lol:[/quote]
Σε ολες τις κατηγοριες! Ειμαι πολυδιαστατος! :stuck_out_tongue:

Λίγο άκυρο, αλλά τώρα το είδα… 31,90? Εγώ το πήρα πριν κανά 6μηνο από τη γνωστή, μεγάλη και φθηνή αλυσίδα δισκάδικων, με 11 ευρώ… Μήπως ήταν κάποια ειδική έκδοση? Αν όχι… μάλλον σε πιάσανε κορόιδο…

για το Metropolis μιλας? Οχι δεν ηταν καπια ειδικη εκδοση.
Αν με πιασαν κοτσο δεν ξαναπαω για cd μονο γι’ αυτα με 6.90!! :evil:

Σε αυτά το είχα πάρει… Στο κεντρικό της Ομόνοιας… Ίσως αποδείχτηκα εγώ τυχερός… Μεγάλη διαφορά στη τιμή όμως και πάλι…

το συγκεκριμενο μαγαζι ειναι εντελως ανωμαλο.Το ιδιο cd που εχει στην Αθηνα με 15 ευρο π.χ στον πειραια την ιδια μερα το εχω βρει με 6

και συχνά πυκνά, κάνουν πολύ καλές τιμές σε κάποιους δίσκους, που μετά από λίγες μέρες επαναφέρουν την αρχική του τιμή. Για παράδειγμα, μου είχαν πει ότι το Takk των Sigur Ros το είχαν σε προσφορά με μία πολύ χαμηλή τιμή (11 νομίζω) και όταν πήγα εγώ το βρήκα κοντά στα 25… :frowning: :frowning:

Δεν πείράζει όμως, γιατί αγόρασα το Rearviewmirror (2πλο best of Pearl Jam που βγήκε πρόπερσυ) με μόλις 4,90!!! (Τώρα από ότι είδα το επανέφεραν στην αρχική του τιμή…)

Είχα αγοράσει το Live Shit των Μetallica (3 cd και 2 dvd) 28 ευρώ και τώρα έχει 83 …(Για το Metropolis πάντα…) Είναι να πέσεις στην σωστή ώρα την σωστή μέρα… 8)

Grave - Into the grave (2001reissue)

Εχω χειροτερο παραδειγμα!!!
Ενα CD των Gottgard (δεν θυμαμαι ποιο) εκει που ειχε το καρτελακι ειχε τιμη 15 Ευρω, 1 μετρο ποιο διπλα στις προσφορες ειδα το ιδιο CD στην ιδια εκδοση με 6,50 Ευρω!!! 8O

Σημερα :
Bon Jovi - 7800 Fahrenheit
Bon Jovi - New Jersey
Bon Jovi - These Days
Queensryche - Operation: Mindcrime (Deluxe edition)
Talisman - Humanimal (Part 1 & 2)
Foreigner - 4
Uli Jon Roth - The Best Of Uli Jon Roth

Τhe 69 Eyes~Wasting The Dawn

ποοοοοοοοοοοοοσο??? ΕΛΕΟΣ!!! :? :?

Σημερα πηρα:
Black Sabbath - Reunion LIVE
Manowar - Kings Of Metal

Εισαι Sigur ros?

Τελευταιες αγορες:
Paco DeLucia-Siroco
Queensryche-Operation Livecrime (DVD)

Το DVD των Iced Earth από το live στο ρόδον καθώς και ένα παλιό CD των Blind Guardian που δεν είχα,το,Follow the Blind

πριν λίγες μέρες πήρα το Colours από Eloy 6.90

και από χτες μέχρι σήμερα πήρα:

Rage - Black In Mind
Rage - End Of All Days
Rage - XIII
Derek Sherinian - Mythology
Lockup - Hate Breeds Suffering
Genius - Episode 2 - In Search Of The Little Prince
The Blue Season - Cold
Mister Kite - All In Time
Chris Caffery - The Mold EP
Axamenta - Ever-arch-II-tech-ture
Lanfear - The Art Effect
John Arch - Twist Of Fate
Helstar - The James Rivera Legacy

αυτά τα 13 cdάκια, 42.5 euro από το PMW. :smiley:

είχε κάτι τρελές προσφορές και φυσικά, πολλά έχουν ήδη εξαφανιστεί.

α, ναι. πήρα και για τον Cozy το Soul Mover του Glenn Hughes…3 euro.

κοίτα, χτες που το δα στα 8.90 είναι. και ξέρω πως η ειδική έκδοσή του με το βιβλιαράκι είναι στα 25. άρα μάλλον μπερδευτηκες και είδες αυτήν…

πάντως η έκδοση που λέω είναι πολύ καλοδουλεμένη…αλλά δε ξέρω αν αξίζει 25 ευρώ…

Ναι, κατι εχει αρχισει να γινεται στο PMW!!! Γι αυτο βγηκα με γεματα χερια απο εκει μετα απο κανα χρονο!!!

Καταξωδευτηκες!!!

On topic: Bon Jovi - Slippery When Wet

Καταξωδευτηκες!!![/quote]

Εγώ του 'πα να μου το πάρει ρε!! :smiley:

ρε σεις,αντικειμενικά,δεν είναι αντιγραφούλα το riff του ομώνυμου από polar nights?

Στάθης Αρτινός-Οι Λέξεις…

δεν πρόλαβα να το ακούσω όλο όμως!