:yahoo: :thumbup: :thumbup: :thumbup:
Αψογος !
Αφηστε και κανενα για εμας του τιμιους και φτωχους black metallers…
Σε βάλα στον πειρασμό …:lol:
E ετσι όπως πάει, το Burzum δεν είναι αγορά. Είναι επένδυση. Σε καναδυο μήνες το λευκό θα βαράει κατοστάρες στο ημπεη.
future’s end-memoirs of a broken man
martyr-fear+for the universe 2cd
marauder-1821
running wild-masquerade
running wild-black hand inn
running wild-pile of skulls
απεταξάμην
Το cd των Heir Apparent ειναι ιαπωνικη εκδοση. Printed In Japan λεει.
Tα δυο cd’s των Sanctuary ειναι σε μια θηκη και τα δυο, απο την IronBird.
αν βγάλεις καμμια πικ από τα οπισθόφυλλα των heir apparent θα είσαι θεούλης.
το sanctuary τι λέει, μούφα είναι ή την παλεύει? γιατί θέλει να το πάρει ένας φίλος μου…
θενξ 8)
σόρυ που το λέω αλλά αν το ιαπωνικό heir apparent το πήρες κάτω από 25 ευρώ τότε μάλλον μιλάμε γιά bootleg
Κοιτα εμενα γενικα δεν μου αρεσουν τετοιες ‘‘πατεντες’’ οπως αυτη ή παρομοια που εγινε με Annihilator που πωλουνταν τα Alice In Hell και Never Neverland μαζι, ακομη και αν ειναι προς οφελος του καταναλωτη με την εννοια οτι αγοραζεις δυο δισκους στην τιμη του ενος. Απλα θελω τον καθε δισκο μονο του με το εξωφυλλο του. Κανονικα πραγματα δηλαδη. Απλα αυτο ηταν επανακυκλοφορια, και δεν πιστευω οτι θα βρω μονο του το Into The Mirror Black ποτε, οποτε αποφασισα να τα παρω ετσι.
Παντως ειναι προσεγμενη δουλεια, μεσα το βιβλιαρακι γραφει για την ιστορια της μπαντας μαζι με διαφορες φωτογραφιες.
Βασικα who cares αν ειναι bootleg ή ‘‘γνησια παραγωγη’’. Σοβαρα τωρα εγω δεν βρισκω καμια διαφορα, απλα τα λεγομενα bootlegs δεν εχουν ωραιο βιβλιαρακι με φωτος κλπ. Εσας γιατι σας χαλαει τοσο ? (σοβαρα ρωταω ε).
Νταξει το Heir Apparent απο αποψη εκδοσης ειναι για τα μπαζα, εχει απλα τους στιχους στα αγγλικα και τα ιαπωνικα ταυτοχρονα, ενω ουτε καν το εξωφυλλο ειναι πανομοιοτυπο με το κανονικο (πιο ανοιχτο γαλαζιο και αλλο λογοτυπο σε αλλη θεση). Αλλα ενταξει, κλαιν, 8 ευρω το πηρα. Ειναι τοσο υπεροχος δισκος που απλα επιβαλλοταν να το παρω. Eτσι κιαλλιως δεν βρισκω πουθενα κανονικη κοπια.
Here they are:
thx! τελευταίο πρήξιμο. στίχους έχει το sanctuary?
ανοίγεις τεράστια κουβέντα γιά τα μπούτλεγκς… και δεν είναι το χώρος να το συζητήσουμε
Οχι, δυστυχως.
Ε αμα ειχε και στιχους απο τραγουδια δυο δισκων, δεν θα χωρουσε το βιβλιαρακι στη θηκη φανταζομαι.
Ε ρε Τραμπ, αμα δεν συζητησουμε το θεμα αυτο στο τοπικ των αγορων, τοτε που αλλου ?
Αντε πες !
είναι που βαρίεμαι κιόλας γιατί το έχω συζητήσει τόσες πολλές φορές. απλά είμαι κατά των μπούτλεγκες, δάτς όλ
O Dude ρώτησε όσα ήθελα να ρωτήσω για το Sanctuary.
Nightwish σε λίγες μέρες βγαίνει το One Small Voice από την Arkeyn Steel με Bonus Tracks και Bonus DVD. Αισθάνομαι λίγο ένοχος γιατί αν το χα αναφέρει κάπου εδώ στο forum ίσως και συ να σουν πιο χαρούμενος με αυτήν την αγορά :oops:
το είδα χτες στο rateyourmusic, γνωρίζεις τπτ για την εταιρεία? έχει βγάλει τπτ άλλο?
πολλές κυκλοφορίες. ενδεικτικά Longings Past, False Witness, Reignstorm, Dead Calm, Scarlet Rayne, A Shattered Dream, Manifest, Omega point
τα sanctuary πότε πρόλαβαν να χαθούν από την αγορά ρε παιδιά. μέχρι πριν ένα χρόνο τα έβρισκες στο 12ευρω.
προφανώς τα τράβηξε από την αγορά η sony γιά να βγάλει την επανέκδοση