Αγορές αρκετών ημερών
Savatage-Still Orchestra Plays Deluxe Edition 19,49
Rush - R30 (2DVD) 6,49
Arctic Monkeys-Favorite Worst Nightmare-3,99
Metallica - S&M 6,49
Metallica - Garage Inc 6,49
απο που αυτα?
Χτες Megadeth - Endgame που το ηθελα καιρο
και σημερα Gamma Ray - Power Plant σε γιαπωνεζικη
ντεμπουτο μου στα ελπιζ με:
Από πού;
ποιά έκδοση πήρες νομιστεράκι?
ΜURDER BY DEATH - GOOD MORNING MAGPIE (fancy limited edition blue vinyl)
Καλο αλμπουμ, ισως ομως οχι τοσο οσο τα προηγουμενα. Θα δειξει.
ΜURDER BY DEATH - RED OF TOOTH AND CLAW
Μεγαλη δισκαρα!
@dude, να πω την αληθεια δεν εχω καταλαβει αν ειναι φερστ πρεσσ ή οχι, της ΕΜΙ ειναι παντως και ειναι και φορτωμενο με ποστερς και αυτοκολλητα.
@ Jim, 13ε απο μιντια μαρκτ, ιδια τιμη και στα σατουρν.
To ίδιο darkside έχουμε λοιπόν, είναι επετειακή κυκλοφορία 30th anniversary, το χα πάρει πριν 5-6 χρόνια 13 ευρώ από μετρόπολις.
ναι, μολις τωρα ειδα το αυτοκολλητο, που το εχωσα μαζι με τ’ αλλα.
ανιμαλς και γουις γιου, εχουν παρομοια εκδοση και τιμη; δεν με ενδιαφερει αλλο φλοηντ.
Δε νομίζω να χει βγει κάτι ανάλογο, αν και σίγουρα θα το κάνουν κάποια στιγμή. Απλά τα βρίσκεις 2ο χέρι αν τα θες βινύλια.
και wall ρε ιεροσυλε
μεχρι να τα βρεις κατσε να σου δωσω το blog με τα vinyl rips να χεσεις πανω σου απο την ποιοτητα
ρε συ awake εχω δει που το ποσταρεις σε καθε τοπικ, αν ενδιεφερομουν θα σου ειχα στειλει πιεμ, εγω θελω ηχο ελπι, δε με νοιαζει η ψηφιακη μορφη του, οσο τελεια και να ειναι.
ακου πρωτα και μετα πες μου οτι θες
ελπι ηχος ειναι.περασμενος μεσα απο ειδικο προγραμμα.
listen first.judge later.
awake μας εχεις καταστρεψει…!!!
χθες κατεβασα αλλα 8 giga και γεμισε ο σκληρος μου…
δεν εχω που να τα βαλω…
θελω σκληρο τωρα…!!
Αυτό που λέει είναι απλό, ακόμα και τα 24/96 flac/ape/wavpack δεν συγκρίνονται με τον αναλογικό ήχο.
Holy Terror - Terror and submission / Mind Wars
διχως να θελω να φαβω εριστικος , εχεις ακουσει τα συγκεκριμενα που λεω η μιλας ετσι στον αερα ?
νταξ , υποθετω οτι ολοι σας εχετε πικαπ των 3,000 ευρω και βγαζετε παρομοιο ηχο με τον τυπο που τα ριπαρει (δες τι εξοπλισμο εχει τουλαχιστον)
παω πασο λοιπον.
καλο κατεβασμα φιλε