Aπό τον χρήστη zerbisia του φόρουμ … όλα σε καλή κατάσταση :
Swallow The Sun - Ghosts Of Loss Opeth - Morningrise Mastodon - Remission Moonspell - Sin/Pecado Burst - Prey On Life Dark Tranquillity - The Mind’s I Devildriver - The Fury Of Our Maker’s Hand Sepultura - Roots Anaal Nathrakh - Domine Non Es Dignus Moonspell - Irreligious
Π οστάρω εξώφυλλα αλλά σας γμώ στεγνά… Ρ έστα έδωσα αλλά είμαι χαρούμενος εξάλλου δεν τα ξέρει κανείς (Plunderer?) Ο ταν θα γυρίσω θα πάρω κι άλλα, τίγκα Σ ατανισμός… Α λλά Τ α πάντα είναι μαύρα… Α λλαξα λέω Ν α δούμε Ι δίωμα του Depressive είσαι εδώ? Κ αλοκαίρι χωρίς Black Metal γίνετε?
blut aus nord- the work which transforms god (plunderer ξεκιναω με αυτο απο δαυτους οπωσ με συμβουλευσες)
δε βρηκα το vetusta 2,θα το τσιμπαγα και αυτο…δε πειραζει ομως…το παρηγγειλα:D
deathspell omega-si monumentum requires circumspace(σε καμποσο καιρο παιζει να συμφωνησω με τον κρισπ οτι αποτελει τη βουνοκορφη της μπαντας:
nightbringer-apocalypse sun
twilight- monument to time end
aaaaa, και παρηγγειλα και το misotheism των gorath οπως και το watcing from a distance των warning!!!καλα το συγκεκριμενο οταν το ακουσα μου σηκωθηκαν τα κοντα πλεον μαλλια μου -(τα εκοψα κοντα ο λακαμας και το μετανιωσα!!!κλαψ)-κιγκλίδωμα!!!