κάποιος destroyer πρέπει να ψώνισε από metropolis ε xD
celtic frost - monotheist 5
borknagar - for the elements 5
jeff loomis - zero order phase 5
terror - the damned, the shamed 5
nevermore - the obsidian conspiracy ltd 20
blind guardian - at the edge of time digipack 20
warrel dane - praises to the war machine 15
Γειά σου θρεντ, χρόνια και ζαμάνια. Επειδή λοιπόν είχα πολύ καιρό να πάρω cd, θα σου πω πόσα Παναγιάς μάτια σήκωσα σήμερα που είχα χρόνο, όρεξη και (το βασικότερο) γκαφρά.
Alexander Borodin - Prince Igor. Ναι, την όπερα. Ναι μωρέ, εδώ είναι εκείνη η μελωδία που αιώνες μετά τη σάμπλαρε κάποιος ράππερ. Από τη Χορωδία και Ορχήστρα Κίροφ του Λένινγκραντ (ποιά Αγία Πετρούπολη μωρέ), στο Θέατρο του Μαρίνσκι… στο Λένινγκραντ (μην τα ξαναλέμε). 3πλό cd, 42 ευρώ (…μόνο).
Christoph Willibald Gluck - Orfeo ed Euridice. Ορφέας και Ευριδίκη, ντε. Ε ναι, κι αυτό όπερα είναι. Από τις ιστορικότερες ever μάλιστα. Τί μ’ έπιασε; Δεν ξέρω. Μονό cd, 8 ευρώ (αυτό όμως λέγεται -δική μου- κλοπή).
Johannes Brahms - The Symphonies. Ναι όλες. Και κάτι άλλα συμφωνικά του ιδίου. Από τη Φιλαρμονική της Βιέννης με Λέοναρντ Μπερνστάιν. Κόβει τη Γη στα δύο σε λέω. 5πλό cd. 35 ευρώ.
Franz Schubert - Symphonies 5, 8 & 9. Πάλι Φιλαρμονική της Βιέννης, με Σερ Γκέοργκ Σόλτι. Αυτό όμως θα τ’ ακούσω πιο μετά, σε κατάσταση απόλυτης αυτοσυγκέντρωσης. Γιατί μ’ αυτά δεν παίζεις. 2πλό cd, 13 ευρώ.
Τί;
Γιατί δεν πήρα μαίταλς;
Γιατί πλέον μόνο τέτοιους δίσκους αξίζει να αγοράζει κανείς. 8)
Αυτό που είπε στο τέλος όμως παιδάκια. Γενικά να ξέρετε ότι προτιμάμε Γερμαναράδες. Βερολίνο, Βαυαρική Ραδιοφωνία, Λειψία, Βιέννη όπως είδατε παραπάνω κτλ.
KATATONIA:Last Fair Deal Gone Down
(gatefold διπλό βινύλιο)
[SIZE=“2”]01. Dispossession
02. Chrome
03. We Must Bury You
04. Teargas
05. I Transpire
06. Tonight’s Music
07. Clean Today
08. The Future Of Speech
09. Passing Bird
10. Sweet Nurse
11. Don’t Tell A Soul
12. Sulfur
13. March 4
14. Help Me Disappear[/SIZE]
9 χρόνια μετά, και αφού έχει παίξει άπειρες φορές στο cd, ένα από τα αγαπημένα μου Katatonia album. Tα 12-13-14 είναι bonus tracks στην επανέκδοση.