Τι cd/dvd/lp αγορασατε σημερα

ισχύει. και στο δικό μου με το ζόρι 5 να χουν γράψει κάτι. τζάμπα είναι ρε, μη φοβάστε : P

Γιατί πουλάτε τα CD σας? Βρήκατε γκόμενα επιτέλους?

ναι.και σου συνιστώ να κάνεις το ίδιο όταν βρείς κι εσύ.

Πειράζει που ρωτάμε δηλαδή, δεν κατάλαβα! Άντε χάσου από τα μάτια μου ρε που πουλάς πνεύμα. Απλά έκανα λίγο χιούμορ, γιατί μου φαίνεται περίεργο κάποιος να πουλάει τόσα cd που με τόσο κόπο έχει μαζέψει. Εκτός κι αν πέφτει παντόφλα βέβαια ή κάτι τέτοιο.

άστα αυτά και πάρε κάνα σιντί.

δεν πουλάω πνεύμα.σιντί πουλάω.:stuck_out_tongue:
εγώ προσωπικά γιατί έπαψα να είμαι συλλέκτης και πλέον θέλω να κρατήσω μόνο τα πολύ αγαπημένα μου, αλλά και για να ισοσταθμίσω τα έξοδα του καλοκαιριού ενόψει της νέας σεζόν.σε κάλυψα τώρα?
και μην αρπάζεσαι τόσο εύκολα δικέ μου!

Είμαι ξερός και αρπάζω με το παραμικρό. Μην τα βάλεις μαζί μου, γιατί γίνομαι μπαρούτι και κάνω δυνατό μπαμ.

Με κάλυψες, ναι. Προσωπικά εγώ έχω σταματήσει να αγοράζω CD, γιατί το θεωρώ κοροϊδία να δίνεις λεφτά για τέτοιο ήχο, ενώ μπορείς να κατεβάζεις ό,τι θες σε Flac. Ξέρω κάτι γαμάτα site. Pm όποιος θέλει να του πω.

Νιοστό account awake, ban him mods.

Kataklysm - Prevail cd+dvd+ep…Cross The Line Of Redemtion:):!:

Catharsis ‘‘Passion’’ (oh yeah)
Integrity ‘‘2000’’

το passion από πού? ρωτώ γιατί απ το σάητ του anthrax δε μ ανοίγει η φόρμα παραγγελίας.

Boris - Feedbacker
Maninkari - Le Diable Avec Ses Chevaux
Mono - Hymn to the Immortal Wind
M.G.R. - Wavering on the Cresting Heft

Iron maiden-live after death (dvd)
Black sabbath-Heaven and hell
Motorhead-Iron fist

Accept - Blood of the nations (16,00)
Ensiferum - Victory songs (10,00)
:slight_smile:

Scarecrow distro.

Ανακοινώνω την απόκτηση των σουηδικών On Fire (Spiritual Beggars), Twilight of the Gods (Bathory) και του αμερικάνικου Through Silver In Blood (Neurosis) ενάντι 29.98?.
Αναμένονται από βδομάδα να εισέλθουν σην δισκοθήκη, εφόρου ζωής.
\m/

CD:

DVD:

To πρώτο μου LP:
Tsjuder - Kill For Satan Picture LP

Hawkwind - In Search of Space
Eloy - Ocean
CD, από metropolis, 7.90 το καθένα.
:smiley:

BLS - Order of the black

Jeff Healey - Legacy: Volume One

Tι λέει το BLS???