πηγα και πήρα το pain of salvation - the perfect element I που το χαν ρίξει στον πάτση στα 9 ευρω, και επίσης πέτυχα το vicious rumors - sadistic symphony στα 2 ευρώ. ντακσ, δεν είναι και τόσο καλό αλλά εχει κάποια καλά κομμάτια και για τη συλλογή τώρα τσάμπα είναι.
τα metropolis συγκεκριμενα κανουν διαφορες εκπτωσεις για λιγο καιρο και μετα τα ξανανεβαζουν. τους maiden τους ειχαν κατεβασει στα 6.90 για 2 μηνες και τωρα εχουν 20. ή το angel of retribution απο judas priest το εχουν 6.90 και ενας φιλος μου που δουλευει στα metropolis μου ειπε οτι τωρα θα το κανουν και αυτο 20. τελος, ειδα προχθες οτι επεσαν τα δυο πρωτα keeper of the seven keys 11.40 και τα paradise lost 6.90 που την προηγουμενη βδομαδα ειχαν 17.
αμα το ακουσεις πες μου πως σου φάνηκε [/quote]Oh, yeah! Gia tous latreis tou aploikou ixou typou AC/DC einai loukoumi ayto to album! Ta spaei![/quote]
To Sonic temple νικάει το electric στα σημεία… (Sun king,fire woman,eddie (ciao baby),american horse… 8) Kαι πληροφοριακά στην παραγωγή του δίσκου βρίσκεται ο Bob rock…
Πριν μια βδομάδα υπήρχε και αυτό και το Master of puppets με 13.49 ή 13.99 ή κάτι τέτοιο στο MediaMarkt, αλλά μόνο σε αυτό στου Ρέντη (στο Ποτάμι). Την ίδια μέρα, στο MM της Θηβών/Καβάλας είχε πάνω από 15…
Πάντως, στο ΜΜ της Θηβών έχω βρει τιμές αρκετά καλύτερες ακόμα και από το Metropolis, και σε τελευταία δισκάκια (π.χ. Angra) και σε παλιότερα. Βρήκα ακόμα και το Dreamland Manor των Savage Circus κάτω από 12 ευρώ, και είχε κι άλλα πράγματα που δεν περίμενα. Ψάξτε το.
Όντως τα Media Markt έχουν μεγάλη ποικιλία. Στο MM στην Κηφισίας πάντως, που πήγα πριν λίγες μέρες, δεν εντυπωσιάστηκα απ’ τις τιμές ειδικά στα παλιά CD, αυτά που έχει σε προσφορά τo Metropolis.
Καλές τιμές σε ορισμένα CD έχω δει στον Σκλαβενίτη της Αχαρνών. Συγκεκριμένα τα παλιά των Queensryche τα είχε κάτω από 6,5 ευρώ.
Πριν μια βδομάδα υπήρχε και αυτό και το Master of puppets με 13.49 ή 13.99 ή κάτι τέτοιο στο MediaMarkt, αλλά μόνο σε αυτό στου Ρέντη (στο Ποτάμι). Την ίδια μέρα, στο MM της Θηβών/Καβάλας είχε πάνω από 15…
Πάντως, στο ΜΜ της Θηβών έχω βρει τιμές αρκετά καλύτερες ακόμα και από το Metropolis, και σε τελευταία δισκάκια (π.χ. Angra) και σε παλιότερα. Βρήκα ακόμα και το Dreamland Manor των Savage Circus κάτω από 12 ευρώ, και είχε κι άλλα πράγματα που δεν περίμενα. Ψάξτε το.[/quote]
τα metropolis (του χαλανδριου συγκεκριμενα…λογικα και τα υπολοιπα) ειχε το some kind of monster 6.90 αν ενδιαφερεσαι (απευθυνομαι στον zafrock γιατι βαριεμαι να ψαχνω το post του). εχω την εντυπωση οτι πριν λιγο καιρο το ειχαν ακριβοτερα. μπορει να κανω και λαθος.
Πάντως, στο ΜΜ της Θηβών έχω βρει τιμές αρκετά καλύτερες ακόμα και από το Metropolis, και σε τελευταία δισκάκια (π.χ. Angra) και σε παλιότερα. Βρήκα ακόμα και το Dreamland Manor των Savage Circus κάτω από 12 ευρώ, και είχε κι άλλα πράγματα που δεν περίμενα. Ψάξτε το.[/quote]
τα metropolis (του χαλανδριου συγκεκριμενα…λογικα και τα υπολοιπα) ειχε το some kind of monster 6.90 αν ενδιαφερεσαι (απευθυνομαι στον zafrock γιατι βαριεμαι να ψαχνω το post του). εχω την εντυπωση οτι πριν λιγο καιρο το ειχαν ακριβοτερα. μπορει να κανω και λαθος.[/quote]
Φχαριστω, ολα τα μετροπολις 6,90 το εχουν, αλλα εμενα με ενδιαφερει μονο το Ride The Lightning (τα υπολοιπα τα εχω εκτος απο Reload- St.Anger) και το Garage,inc σε δευτερη μοιρα
αμα το ακουσεις πες μου πως σου φάνηκε [/quote]Oh, yeah! Gia tous latreis tou aploikou ixou typou AC/DC einai loukoumi ayto to album! Ta spaei![/quote]
To Sonic temple νικάει το electric στα σημεία… (Sun king,fire woman,eddie (ciao baby),american horse… 8) Kαι πληροφοριακά στην παραγωγή του δίσκου βρίσκεται ο Bob rock…[/quote] Kai egw aytis tis parataksis eimai! Alloi protimoun to Electic kai alloi to Sonic Temple(Rick Rubin kai Bob Rock oi paragwgoi antistoixa) kai pragmati to Sonic Temple einai fovero paradeigma kalogyalismenou Arena-rock. To paw me xilia.
On topic:
Kiss Alive IV(2CD)+Saxon-Lionheart(Ltd. Digipack)=2 lires!(3 euro)
ειχα ακουσει πολλα τραγουδια τους σε mp3 αλλα ποτε μου δεν αγορασα αυθεντικο cd τους. μπορω να πω οτι εντυπωσιαστικα!
ποιο πιστευεται πως εχει σειρα? (απ’το ιδιο συγκροτημα βεβαια).