Βινύλια :
CD’S
Βινύλια :
CD’S
Πες μου αλήθεια, ειλικρινά (κ σόρρυ για το spam )… Αν περάσει μια μέρα κ δεν αγοράσεις κάτι θα πέσεις σε κατάθλιψη;
Τα παραλες,εχουν περασει αρκετες μερες ετσι
Η αληθεια ειναι ομως οτι με τρωει το χερι μου :roll:
Σευχαριστώ…ο δίσκος τα σπάει…και κόντεψε να φρικάρει η γυναίκα μου χθες βράδυ που τό’χα βάλει στην διαπασόν…κόντεψε να σπάσει στην κυριολεξία:p :!:
Μολις ηρθε I,Vigilante απο το Play…αναμενω με αγωνια τα 2 cd Suma!!!
Πότε έκανες τις παραγγελίες?
ρε γαμώτο εγώ το παρείγγηλα απο την invada records (το επισημο που εχουν και στο site τους) και ακόμα περιμένω
Eγω το παρηγγειλα οχι την προηγουμενη πεμπτη,την προ προηγουμενη και ηρθε σημερα…Δηλαδη σχεδον 2 εβδομαδες!
μου ηρθε σημερα πακετο απο τον χρηστη vangelis με τα εξης σιντια
amorphis-am universum
my dying bride-as the flowers withers
spiritual beggars-on fire
spiritual beggars-ad astra(:bounce:)
ολα αψογα…συστηνω:)
Εγώ πριν τρεις βδομάδες έκανα παραγγελία 5 cd από play και άλλο ένα από the end records και από αυτά έχει έρθει μόνο το ένα από play κι αυτό οι καθυστερημένοι των ΕΛΤΑ το παραδώσανε σε άλλο σπίτι και νάναι καλά ο άνθρωπος που έψαξε και βρήκε το τηλέφωνό μου για να με ενημερώσει.
Κι εγω τα CD απο Throne Records τα εχω παραγγειλει 3 βδομαδες και κατι κι ακομα να φανουν.
κι εμένα τον παίζουνε οι ελτατζήδες…
Agalloch - Pale Folklore
Lordi - Babez for Βreakfast
Φρέσκο πράμα, μόνο 10.00! (με στικεράκι “Προτεινόμενη τιμή 9.99”!!!). Δεν υπήρχε περίπτωση να το πάρω αν κόστιζε όσο οι άλλες νέες κυκλοφορίες, αλλά αν αυτό είναι ένα πείραμα των εταιρειών να ρίξουν τις τιμές, είπα να το ενισχύσω. Στην πραγματικότητα ενθουσιάστηκα που βρήκα και μια φορά αε αθηναϊκό μαγαζί κάτι που να έρχεται πιο φτηνά από ό,τι η παραγγελία απέξω. :rockon:
σε ποιό μαγαζί πωλείται?
Ροκσίτυ
ok thanks!
ποσο την εδινε; ειναι σοκολαση.
Savage Grace - Master of Disguise / The Dominatress
Savage Grace - After the Fall From Grace / Ride into the Night
Biffy Clyro - Only Revolutions
Muse - Origin of Symmetry