από τον πάγκο του [B]γρηγόρη (eat metal) [/B]στους Enforcer χτες …
[B]Wrathblade - War Of the Titans 7 "[/B]
[B]Dark Nightmare - The Human Liberty CD[/B]
(πόσο καιρό έχω να αγοράσω cd ?)
[B][SIZE=“5”]9 E[/SIZE][/B]
από τον πάγκο του [B]γρηγόρη (eat metal) [/B]στους Enforcer χτες …
[B]Wrathblade - War Of the Titans 7 "[/B]
[B]Dark Nightmare - The Human Liberty CD[/B]
(πόσο καιρό έχω να αγοράσω cd ?)
[B][SIZE=“5”]9 E[/SIZE][/B]
Απο το παζαρι
CD
Να’σαι καλά!
Δισκάρες και τα δύο, το πρώτο το τσίμπησα πρόσφατα στη Γερμανία την επανέκδοση της Van με ένα δεκάευρο.
CD
Darkthrone -A Blaze In The Nothern Sky:):!:
Παιδες,πωλουνται στο blah! (www.blahdvd.com) πολλα cds στα 4 ευρω μαζι με τα ταχυδρομικα για Ελλαδα.αγορασα Apotheosis - Farthest From The Sun ,In Flames - Whoracle (Japanese Import),Satyricon / Enslaved - Split Album (Music CD),Artension - Machine,Mercenary - Hours That Remain, The (+DVD) ενω ειναι ακομα αρκετα που με προκαλουν αλλα τα εχω οπως Lacrimas Profundere - Fall I Will Follow,Heavenly - Virus (Japanese Import),Esqarial - Amorphous,Divine Souls - Bitter Selfcaged Man ,Diabolical - Synergy,Cryptal Darkness - They Whispered You Had Risen,Carpathian Forest - Strange Old Brew,Arkhon Infaustus - Perdition Insanabilis,Asgaard - Eyemdx-tasy ,Behemoth - Zos Kia Cultus,Airged L’Amh - Silver Arm,AC/DC - Stiff Upper Lip (Remastered) ,Cannibal Corpse - Bloodthirst (Censored),Centinex - Diabolical Desolation,DARK FUNERAL/INFERNAL - UNDER WINGS, DARK THRONE - Preparing For War,Death Machine - Death Machine,Gorerotted - Only Tools And Corpses,
Into Eternity - The Scattering Of Ashes ,Lux Occulta - Forever Alone Immortal,Lux Occulta - Dionysos,Mistress - Mistress,Necromantia - IV: Malice (Digipak,Nevermore - This Godless Endeavor, Solefald - Red For Fire: An Icelandic ,Thy Primordial - WHERE ONLY THE SEASONS MARK etx
Πω ρε τον πούστη τον prosatanic!!!λεφτά χέζει και αγοράζει κάθε μέρα CD και βινύλια;;
[SPOILER]Ωραίος πάντως ρε προσατανικ!! ρισπέκτ:thumbup::thumbup:[/SPOILER]
Δεν ειναι θεμα ρισπεκτ,ετσι κι αλλιως εδω μεσα ειμαστε οι περισσοτεροι απο την καυλα μας για την μουσικη
Τωρα για τα λεφτα ειναι ενα θεμα…γινονται περικοπες απο αλλου για να πανε σε βινυλια και CD.Κι επισης ειναι καλη περιοδος γιατι δεν εχω πολλα πολλα με λογαριασμους κτλ οποτε τα σκαω τωρα που με παιρνει
υπέθεσα ότι γίνεται κάτι τέτοιο, οπότε εκεί πήγαινε το ρισπεκτ:wink: δεν είναι πολλοί που στερούνται άλλα μόνο για να αγοράσουν μουσική:D
Απο τα λεφτα που μου εβαλαν οι γονεις μου στην καρτα ως δωρο Χριστουγεννων (<3 ) πηρα απο τη Relapse.
Kραταω τα υπολοιπα για να το ξοδεψω στη συνεχεια…
5 ΑΡΙΣΤΟΥΡΓΗΜΑΤΑ
[SPOILER][/SPOILER]
[SPOILER][/SPOILER]
[SPOILER][/SPOILER]
[SPOILER][/SPOILER]
[SPOILER][/SPOILER]
ωραίες αγορές. πώς και δεν τα χες τα 4 πρώτα?
Όλο έλεγα ότι θα τα αγοράσω,αλλά στο τέλος μου κινούσε κάτι άλλο την προσοχή και τα άφηνα.Τα βρήκα σήμερα όλα μαζί και είπα να τα αγοράσω μιας και μου δόθηκε η ευκαιρία.
Public σε αγαπώ!
ωραία συλλογή αυτή.
για πες πόσο.
22,90 συγκεκριμένα αλλά είναι από τα cd με το σκληρό εξώφυλλο και ολόκληρο booklet μέσα!