Mastodon-blood mountain
Corossion of Conformity-Wiseblood
Rotting Christ - Sanctus Diavolos (10.00)
Brainstorm - Liquid Monster + DVD (7.00!!)
Βασικά το mastodon από πού το πήρατε σε προσφορά;
Evergrey - Monday Morning Apocalypse
Robert Plant and blah blah - Mighty Rearranger
Metropolis…
ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ ΔΙΣΚΟΣ!!!
Το καλύτερο της μετα Zeppelin εποχής.
πριν κατι μερες πηρα κατι cd με 2 ευρω το ενα. το ένα μονο γκρουπ ηξερα, τα άλλα μου τα προτεινε ενας φίλος.
Deathrow - Life Beyond (thrash-αδες, ειχαν κανει project με εναν απο Psychotic Waltz σε μια φαση. δε το χω ακουσει ακομα αλλα μου ειπε καλα λογια)
Dragon Lord - Dive (ΛΟΛ! τους μπερδεψα με τους Dragon land. ντακσ δε βαριεσαι…)
Stainless Steel - Wigant (εχω ενα αλλο τους οποτε λεω δε βαριέσαι…)
Antithesis - Dying For Life (prog-power πολυ καλο. το ακουσα λιγο και γουσταρα. οταν ξεμπερδεψω με προμο θα το περιλαβω οπως πρεπει:D )
Viking - Do Or Die (γερμανικο thrash. ετς.)
στα 10 ευρω που έδωσα, το ένα ηδη βγηκε καλο. τα λεφτα μου τα πιασα. θα τα ακουσω και τα αλλα οταν εχω καιρο…
Aμερικανικο.
Burst - Prey On Life
Danzig - How The Gods Kill
Gang Of Four - A Brief History of The 20th Century
Godspeed! - Lift Your Skinny Fists…
Mark Lanegan - Scraps At Midnight
Minstry - The Land Of Rape And Honey
My Chemical Romance - The Black Parade
Satyricon - Rebel Extravaganza
Roger Waters - Radio KAOS
White Zombie - La Sexorcisto
Οχι ολα σημερα εννοειται. Οι αγορες του τελευταιου μηνος ειναι…
:thumbup:
δισκαρες και τα 2.
Ρε παιδια εχει καθολου Stone Sour στο Μετροπολις στην Ομονεια?
αλλους πρεπει να λες εσυ
αλλους με το ιδιο ονομα εννοω
Εγω εννοω τους ιδιους που εννοει και ο Ανγκμαρ.
λολ. δικιο εχει ο ζαφροκ. απλα ο αλλος οταν τους αγοραζα μπερδευτηκε, αρα το λαθος δεν ειναι δικο μου στην τελικη. να με συγχωρατε.
Συγχωρεμενος!
πολυ αξιόλογο:)
ΔΙΣΚΑΡΑ! τα τρία γενικα οργωνουν το συμπαν. το τεταρτο και το τελευταιο circle of snakes επισης θεριζουν…
Ειχα σε mp3 και αγορασα:
The Gathering - Mandylion (10.90 η εκδοση με το μπονους ντισκ! μονο για ενα μηνα ισχυει η τιμη)
Blind Guardian - Imaginations from the Other Side (6.90…επεσε κι αυτο για ενα μηνα)
και δεν ειχα και αγορασα:
Dream Theater - Change of Seasons
στα μετροπολις επεσαν ολα τα firewind 6.90! δεν εχω ξανακουσει και δεν ειμαι σιγουρος αν αξιζει να παρω αυτα αντι για κατι αλλο γιατι εχουν πεσει πολλα μονο για ενα μηνα. εσεις τι μου προτεινετε?
Προσωπική μου άποψη για τους firewind, αν και έχουν τον gus g που είναι έλληνας, δεν έχουν να προσφέρουν απολύτως τίποτα στο metal και δε θα σου τους πρότεινα γιατί είναι άλλο ένα συγκρότημα της σειρας… Βέβαια, γούστα είναι αυτά!