Τι cd/dvd/lp αγορασατε σημερα

Inquisition - Ominous Doctrines of the Perpetual Mystical Macrocosm A5 Digipack
Inquisition - Ominous Doctrines of the Perpetual Mystical Macrocosm White LP (ο φανμπόης ;p)
Drudkh - Microcosmos
Satanic Warmaster - Nachzehrer

Grave Digger - Tunes of war

6.90 από το μετροπολις

[B]Carpathian Forest - We’re Going to Hell for This - Over a Decade of Perversions
[/B]

απο parasitic ρεκορδς… :slight_smile:

14 νταλαρς p&p

Χαρακτηριστικό το στυλ του Dan Seagrave, μου θυμίζει πάρα πολύ αυτό:

[B]Nightstalker-Use[/B]

[B]funeral mist[/B] - maranatha
[B]blind guardian [/B]- at the edge of time
[B]kiss [/B]- creatures of the night
[B]lizzy borden[/B] - love you to pieces

Λολ για την αστεία κατάσταση, αλλά κάτι μου λέει πως βλέπεις μπροστά.:-k

Επίσης παρακαλείται ο κύριος Isis να πει στο ανάλογο θρεντ καμιά κουβέντα για Αλντεμπαράν, επειδή γενικά τους έχω στα υπ’ όψιν μετά από κάποια πράματα που χει πει και ο Bleedin.

Δεν έχει γράψει μόνο ο Bleedin για [B]Aldebaran[/B], το προηγούμενο full-length τους τσάκιζε σύμπαντα.
Μιλάμε για πραγματικά σκισμένο doom/drone/sludge!

Ευτυχώς που πόσταρε ο Isis όμως γιατί δεν είχα πάρει χαμπάρι ότι έχουν καινούριο.

Ον-τόπικ, από το παζάρι:

[B]Angstridden "Fuck Humanity With Pride"
Cremation "Black Death Cult"
Profanatica "Profanatitas De Domonatia"
Satan “Court In The Act”[/B]

εμ από τότε που ψόφησε το μαησπέη χάσαμε την επαφή με τις νέες κυκλοφορίες.
Είχα μείνει σε μια ανακοίνωση του Τιμ το καλοκαίρι ότι είχαν μπει και γράφανε νέο υλικό, ενώ το μπλογκ της παρασίτικ είναι λίγο μπέρδεμα.
Στο Αρκάιβς λέει είναι ένα κομμάτι 30 λεπτών όλο το σιντί αλλά το έχουν περάσει για φλ (καλά αυτό δε λέει και τίποτα).
Ισις όταν το ακούσεις πέρνα και πες.

:thumbup: :thumbup:

ήρθε :smiley:

[SPOILER]way to go necro-kebab :wink:[/SPOILER]

@ Red Rum, Chrisp, Bleedin’ : δε μου εχει ερθει ακομη το Aldebaran, οποτε στη πρωτη ακροαση θα ριξω σχετικη γνωμη.

κατα τα αλλα σημερα εφυγε preorder του νεου αλμπουμ των Radiohead “The King of Limbs” :

*Two clear 10" vinyl records in a purpose-built record sleeve.
*A compact disc.
*Many large sheets of artwork, 625 tiny pieces of artwork and a full-colour piece of oxo-degradeable plastic to hold it all together.
*The Newspaper Album comes with a digital download that is compatible with all good digital media players.

39 ευρω με ταχυδρομικα.

υπάρχει σε κάποιο μαγαζί της αθήνας αυτό?

Θα σε γελάσω, επαρχία μένω οπότε ότι αγοράζω είναι απο τα ίντερνετς. Απο [I]δω[/I] το πήρα. Ας μιλήσει κανας Αθηναίος αν η CTS δίνει υλικό σε μαγαζιά. Μπορείς να τους στείλεις μήνυμα πάντως να σου φέρουν καμιά κόπια σε κανά live που διοργανώνουν ή κάτι τέτοιο. Είναι τέρμα συνεννοήσιμα άτομα :wink:

Σιγά μην στείλει κ μήνυμα… Ο τραγουδιστής δεν είναι κ υπάλληλος του Metropolis; Όποτε πεταχτεί του μιλάει :stuck_out_tongue:

χτες απο παζαρι