Τι cd/dvd/lp αγορασατε σημερα

Rage - Speak Of The Dead
Rhapsody Of Fire - The Cold Embrace Of Fear A Dark Romantic Symphony ep
15 ευρώ και τα δύο
:):!:

VA - Short Music For Short People
(101 Bands - 101 songs . 46 Minutes Of Music)
:):!:

Δισκαρα!!!

Αγορές τελευαταίων ημερών από Μετρόπολις. 5 ευρώ έκαστο (επιλεγμένα κομμάτια σε προσφορά, 10 ευρώ τα 2)

Persuader - The Hunter
Edguy - The Savage Poetry
Bruce Dickinson - The Chemical Wedding
Messiah’s Kiss - Dragonheart

Όσο χαίρομαι που πλουτίζω τη συλλογή μου με τόσο ωραία σιντάκια σε τέτοια εξευτελιστική τιμή, άλλο τόσο θλίβομαι όταν βλέπω πού φτάνουν πλέον τα μαγαζιά για να επιβιώσουν… :frowning:

Θλίβεσαι για το Μετρόπολις? :expressionless:

οι καημένοι οι μεροκαματιάρηδες

και όσο σκέφτομαι ότι τα είχαν όλα 20 ευρώ πριν λίγο καιρό :cry:

Ruined Families - Four Wall Freedom LP :slight_smile: :!:

Dio - Dream Evil:):!:

Να χαρώ αν κλείσει; Για ποιο λόγο; Δε μου χει κάνει κανένα κακό. Χώρια που κάποιοι δουλεύουν εκεί…
(Του Περιστερίου έκλεισε)

Καταρχάς αυτοί οι κάποιοι που δουλεύουν εκεί, δεν δουλεύουν με ακριβώς ιδανικές συνθήκες:

Κατά δεύτερον, οι υπεύθυνοι της τιμολογιακής πολιτικής του Μετρόπολις ας πρόσεχαν με τα 20ευρα που έχωναν (και χώνουν).

Κατά τρίτον, επειδή είχα πάει και γω πρόσφατα αυτά τα “2 με 10 ευρώ” σαβούρα είναι κατα βάση.

Μα δεν είπα ούτε ότι είναι καλοί εργοδότες, ούτε ότι η τιμολογιακή τους πολιτική είναι πάντα ορθή (αλλά στην τελική ελεύθερη αγορά έχουμε, ψωνίζουμε από αλλού αν κάτι δε μας αρέσει, ούτε έχουν μονοπώλιο). Και τα CD 2X5 είναι όντως σαβούρα τα περισσότερα, αν και μπαίνουν κάθε τόσο κάτι διαμαντάκια. Χώρια στα προηγούμενα που πόσταρα
Persuader - The Hunter
Edguy - The Savage Poetry
Bruce Dickinson - The Chemical Wedding
Messiah’s Kiss - Dragonheart,
που δεν τα λες ακριβώς σαβούρα, χθες τσίμπησα το Timeless Miracle του 2005, έναν από τους καλύτερους πάουερ δίσκους του έτους.
Κατά βάση εννούσα πως θλίβομαι όταν βλέπω οποιοδήποτε μαγαζί να μην τα βγάζει πέρα, πόσο μάλλον όταν το μαγαζί αυτό πουλάει μουσική, ένα από τα πιο σημαντικά πράγματα στη ζωή μου… Και αν το Μετρόπολις πάει φούντο (δεν ξέρω πόσο πιθανό είναι αυτό, αλλά βλέπω νέκρα πλέον), κι εσύ περνάς δίπλα από το κουφάρι του, τι θα λες, “καλά να πάθουν”; Ή μήπως νομίζεις ότι θα πανηγυρίζουν οι απολυμένοι; Δυστυχώς τα πράγματα δεν πάνε καλά, το ξέρουμε όλοι, και δεν είχα κανένα σκοπό να εξυμνήσω μια συγκεκριμένη επιχείρηση…

Όπως λες και συ ο ίδιος λοιπόν, ψωνίζουμε από αλλού οπότε γι αυτό πάει για φούντο το Μετρόπολις και το κάθε Μετρόπολις.

Όταν βρίσκω τα cds που δίνει στο 60% της τιμής, όταν βρίσκω ps3 games για 25 ευρώ αντί των 65 του Μετρόπολις, καλά θα κάνει ή να αλλάξει πολιτική ή να πάει για φούντο. Το συγκεκριμένο έχασε τη μπάλα (μιλώντας περί μουσικής πάντα) όταν από εκεί που ήταν ένα αρκετά καλά ενημερωμένο δισκάδικο με σχετικά προσιτές τιμές και καλές προσφορές, αποφάσισε να γίνει trendy media store.

Και γενικά 1000 φορές να επιβιώσουν τα συνοικιακά δισκάδικα ή τα ερασιτεχνικά distros παρά το κάθε Μετρόπολις.

Aυτο βασικα!
Οταν αρχισα να ακουω μεταλ το μετροπολις με τις προσφορες του στα κλασικα αλμπουμ το τιμουσα συχνα, τωρα εχω να πατησω πολυ πολυ καιρο. Σουπερ Μαρκετ

Πάντως δε θα γίνει ούτε αυτό, και το ξέρεις…

Προς το παρόν έχω υπόψη μου περιπτώσεις όπου γίνεται και με το παραπάνω (εννοώντας ότι στη σούμα έσοδα-έξοδα η πλάστιγγα γέρνει κάπως υπέρ των πρώτων χωρίς εξωφρενικές τιμές). Μένει να δούμε βέβαια πώς θα εξελιχθούν τα πράγματα στο μέλλον.

Yep :slight_smile:

Hell - Human Remains 2cd:):!:

Aπο γνωστο χρηστη

Κing Diamond - Voodoo
Raven - Mind over MEtal
Anvil- Forged in Fire
Heir Apparent - Graceful Inheritance
Holocaust - Noghtcomers

Έχω πολύ σοβαρές ενστάσεις πάνω σ’ αυτό, but this is neither the time nor the place.

Ένα μόνο θα πω, ότι το ποτάμι δε γίνεται να γυρίσει πίσω στο 19ο αιώνα.