Τι cd/dvd/lp αγορασατε σημερα

Δισκαρες και τα 2, αλλα μαλλον το “Slave To The Grind” ειναι ελαφρως ανωτερο, εχει γενικα σαν δισκος μεγαλυτερη ποικιλια.

προτιμω το πρωτο. ασε maiden1979, που να βλεπεις κατι βραδιες με κιουση και να χωνω στα decks “get the fuck out”. οταν το προγραμμα γυρναγε σε ποζερ, ο χρηστος ειχε χαμγελο ως τα αυτια.:smiley:

ον τοπικ

μεταχειρισμενο σε πολυ καλη κατασταση το Wasp - The Neon God Part II…5 ευρω. για τη συλλογη καλο ειναι και εχει και 2-3 κομματαρες…

αυριο περιμενω να μου χαρισουν το Part I…ενας φιλος που του το δωσαν δε πολυακουει heavy και θα μου το χαρισει…:smiley:

ε, ενα καφεδακι θα τον κερασω παντως… :slight_smile:

Aρα +2 για Slave to the grind…Μιλάτε ωρέ…8) :stuck_out_tongue:

Μολις γυρισα και εχω στα χερια μου το Growers of Mushroom των Leaf Hound!Obscure γκρουπ blues-rock με εναν μονο δισκο,του 1971,με τραγουδιστη τον Peter French μετεπειτα Αtomic Rooster και Cactus!14 euros η επανακυκλοφορια του απ την Repertoire.

Valley’s Eve - The Atmosphere of Silence

Iron Maiden:
No Prayer For the Dying
The X Factor
Brave New World
Dance of Death
Powerslave

αν και οι maiden ειναι το αγαπημενο μου συγκροτημα ποτε δεν τολμησα να αγορασω cd τους λογω τιμης #-o
βρηκα ομως ενα γ@ματο μαγαζακι στο μοναστηρακι που εχει τα σιντι τους καινουργια 6.90
δυστυχως ομως τα ειχε πουλησει ολα και ειχαν μεινει μονο αυτα :frowning:

[-X [-X [-X

:stuck_out_tongue: :lol:

Ποιο μαγαζακι? Πες τα ολα! Πλιζ! :vibrate::bow2:

Ρε μάγκες εδώ και 3 χρόνια έχουν 6,90? τα Maiden στα Μετρόπολις.

Έλεος μια φορά να είχατε πάει θα το είχατε δει.

Οπα ρε εξυπνε! Ενα διμηνο πριν τη συναυλια τα πηγανε 18.80. ελεος μια φορα να ειχες παει θα το ειχες δει. :stuck_out_tongue:

+1 σε ζαφροκ. ενα διμηνο ειχαν πεσει αλλα δεν πηρα τιποτα επειδη περναγα φαση downloading και νομιζα οτι τα μαιντεν θα ειχαν τοσο για παντα #-o
εχω ενα φιλο που δουλευει σε μετροπολις και μου λεει την τελευταια μερα της προσφορας: παρε, αυριο ανεβαινουν! κριμα που δεν ειχα λεφτα πανω μου… :frowning:

Crossroad
Νορμανου 6 Μοναστηρακι

εχει πολυ φτηνα πραματα αλλα τα μαιντεν εχουν γινει αφαντα! λεει οτι μαλλον θα ξαναφερει αλλα δεν σου εγγυωμαι οτι θα εχουν 6.90.
παντως εχουν μεινει:

No Prayer For The Dying 6.90
Virtual XI 6.90
X Factor 6.90
Live at Donighton 10.10
Rock in Rio 10.50
Live After Death 16.50

αυτα αν θυμαμαι καλα…τρεχα αν ειναι γιατι τα εχει μονο απο μια φορα το καθενα!
κριμα ομως γιατι πριν ενα μηνα ειχε ολη τη δισκογραφια τους 6.90 αλλα δεν ειχα λεφτα πανω μου! :-s

:lol: Ρε παλικάρια κατά καιρούς (1-2 φορές δλδ όλς κι όλες) το κάνουν αυτό και μετά τις επαναφέρουν τις τιμές! :lol:

το ξερω…ειχε γινει σου λεω για 2 μηνες. αυτο μαλλον απ’οτι μου πε αυτος ο γνωστος μου θα ξαναγινει σε 2 χρόνια

Thanks! Θα το κοιταξω…

Την Παρασκευή…

Orphaned Land - Mabool (Media Markt Θηβών, 13.99)

:slight_smile:

Queensryche - Operation Mindcrime

ολο το ανεβαλα. πηγαινα για queensryche και εφευγα με paradise lost :stuck_out_tongue:
Επιτελους ομως το πηρα :bounce:

witchcraft - self titled
prong - rude awakening
today is the day - sadness will prevail

χτες τα πηρα, νομιζω γυρω στα 18 ευρω…

Στα τυφλα τα παιρνεις? Γιατι γι’αυτα ειναι λιγο δυσκολο να βρεις σαμπλς

ειχα καποιους αλλους δισκους απο τα ιδια γκρουπ. το witchcraft ξερω πως σπερνει, και μου παν καλα λογια και για τα αλλα…