Dream Devoid - Aeons Of Forget Fulness…Steel Gallery Records
Obduction - Encounter In A Dream…NMC records
…δυο Ελληνικά συγκροτήματα, τα οποία μέχρι σήμερα το μεσημέρι, δεν τά’χα ξανακούσει, και μεταξύ άλλων κυκλοφοριών αυτών των εταιριών, το Μετρόπολις στον Πειραιά τα δίνει με 2.90
…και απ’ότι φαίνεται στις πρώτες ακροάσεις, μια χαρά είναι
:):!:
Φιλε εχει και αλλες κυκλοφοριες των εταιρειών αυτων σε αυτη την τιμή?Περιεργο το μετροπολις του Πειραια εδώ και χρόνια ηταν χαλια στο μεταλ τμήμα
Άλλες δυο-τρεις, αλλά μπορεί να το ανανεώνουν και να βάλουν κιάλλες:):!:
Από Steel Gallery ,είχε 5-6 αλλά χθες είχε μόνο αυτή που πήρα, πάντως πιστεύω ότι θα αναννεώνουν συνέχεια!
[B]Brutal Truth[/B] - Extreme Conditions Demand Extreme Responses
[B]Terror[/B] - The Damned, the Shamed
16 euro και τα δυο μαζί από Μετρόπολις κέντρο.
Τί έγινε, ξύπνησε το Μετρόκωλις και έριξε τιμές?
Ευκαιρίες βλέπω…
καλά μη φανταστείς ότι τις έριξε και μαζικά, απλά πλέον έχει αρκετό πράμα σε προσφορά. Με το που μπήκα βρήκα το “Unreal never lived” των ΥΟΒ και πάω σούμπιτος να το τσιμπήσω, και είδα το αυτοκολλητάκι 19,00Ε και ίσιωσα
Aυτό το Γιομπ στο μετροπολις Πειραιά το είχα πάρει με 10. Ο,τι να ναι.
Χαχαχα, κλασσικό! Είναι μέχρι να γυρίσεις και να δεις τη λυπητερή στην πίσω πλευρά του cd :lol:
Πάντως, πράγματι Extreme Conditions Demand Extreme Responses…
Ελπίζω να το καταλάβουν οι μαγαζάτορες…
Alice in Chains - jar of flies / SAP (double mini album)
9.99 euros
Έχει BOLT-THROWER “Warmaster” & “For Victory…” στα 7.90 πάντως.
Και IMPALED NAZARENE, τα τρία πρώτα (και μερικά ακόμα) στα 8.90.
Τα Bolt-Thrower τα είχε ρίξει από καιρό. Τα είχα τσεκάρει την προηγούμενη φορά που ήμουν πάνω.
Α ρε γαμώτο και ήθελα να πάρω καμιά προσφορά.
Αυτό το τιμημένο το Guessing Game κάθε φορά που το έβλεπα ήταν στα 17+ , δεν άντεξα το παράγγειλα από cdwow και ουάου! πήρα μια ωραία αργεντίνικη πίπα.
…και αυτό το Exodus με το dvd που πήρε ο φίλος πιο πριν, άνετα το τσίμπαγα για 8,90.
Ozzy Osbourne-Blizzard of Ozz (Expanded edition)
Ozzy Osbourne-Diary of a madman (Legacy Edition)
για πες φιλε καλες οι επανεκδοσεις??γιατι τα χω στα υπ οψην αυτα τα 2
Από που; Επίσης έχει και στίχους μέσα αυτή η έκδοση; Σκεφτόμουν να το πάρω χθες από το cdwow στα 14?.
Αλλά πήρα τα:
[B]Iron Maiden - “The Number of the Beast”[/B]
[B]Iron Maiden - “Powerslave” [/B](απίστευτο που θα τα πάρω 7-8 χρόνια μετά
από την 1η φορά που τα άκουσα)
[B]Paradise Lost - “Faith Divide Us, Death Unite Us”[/B]
[B]Primordial - “Spirit The Earth Aflame”[/B]
Kαι από το play
[B]Fear Factory - “Demanufucture”[/B]
Εγώ πάντως βρήκα αυτό μαζί με facelift και dirt σε πακέτο στα metropolis με 20 ευρώ
Δε τα χω ακομα μπροστα μου. Το βραδυ
Light bearer - Lapsus (colored Lp)
AI - κατι ιαπωνέζικο Lp
Behind Enemy Lines - Under The Iron Fist Of God Lp
Masakari - Eden Compromised Ep
Παρτε το καποιος σας παρακαλω. Το εχω σε βινυλιο και δε θελω να το παρω δευτερη φορα (ειπα να τα κοψω αυτα επιτελους), αλλα καποιος πρεπει να το παρει γιατι δε μπορω να το βλεπω να καθεται ετσι εκει.
Edit: Μλκιες. Υπεκυψα.
Ποοοο 5e!!!Μεχρι προσφατα το ειχε 14.Αυριο παω να βαλω λεφτα στην καρτα!!
Ωραιος ρε Angmar!!!:thumbup:
Εχει και Profound Lore προσφορες. Ειναι ενα δυο που ηθελα αλλα… πιστευω οτι θα τα ξαναπετυχω στα 7μιση-8 κι εχω αλλες προτεραιοτητες ρε γμτ.
Στην profound lore ερχεται περιπου 13-15 $ το CD,που ειναι καλη τιμη,και τα μεταφορικα περιλαμβανονται.Αλλα αμα αρχισεις με τα CD δεν τελειωνεις ρε γαμωτο