Sacrifice - Forward to Termination LP
:yahoo:
Sacrifice - Forward to Termination LP
:yahoo:
Europe-Live at Shepherd’s Bush London (CD+DVD)
Αντε να ψαξω και τις μουρες μας με Κοζυ!
*PROG is the word.!
[B]Rush - Snakes And Arrows[/B] 3xDVD (sex)
[B]Transatlantic - Whirld Tour 2010[/B] 2xDVD 3xCD (ΝΑΙ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ.!)
[B]Fates Warning - A pleasant shade of gray/Re-release+Bonus"[/B] CD/DVD (μετά απο χρονια :bye: cd-r)
amazon.uk [B]EUR 34,78[/B]
Γαμω τις αγορες Κριμσον :thumbup:
ωραιες αγορες κριμσον!!!
γενικα εχω κοψει στο ελαχιστο τις δικες μου αγορες,but μολις εφυγε pre order και ειμαι χαρουμενος
[SPOILER]
2dvd,1 cd
:D:D
[/SPOILER]
[SPOILER]ελπιζω να προλαβω την χρεοκοπια:p[/SPOILER]
Και τα τρία μαζί ρε πήγαν τόσο; Άψογος!
με τον πόνο μου παίζεις και έβαλες Paradise lost?
μέσα στο πακετακι ηταν και τo Draconian Times (Legacy Edition) και για 15 ωρες που άργησα να κάνω την παραγγελία, ειναι out of stock.!! και έκανε 3.45.!!!
η έκδοση με την μακρουλή συσκευασία
στο Play κάνει ?23.99 .!!!
*μάλλον ήταν απο επιστροφή και έκανε τόσο…
ωωωω μονο τοσο?8O
γενικα το play εχει γινει λιγο φαρμακειο στις τιμες.βεβαια εχει δωρεαν μεταφορικα,αλλα για μενα χωρις συζητηση αμαζον.ειδικα αυτα τα πακετακια που βαζει ειναι ολα τα λεφτα
συν οτι παντα ερχονται στην ωρα τους!
όταν λες πακετακια? από κάτω που λέει αυτό + αυτό + αυτό , τόσο? δεν αφαιρεί κατι…στην ίδια τιμή στα δίνει
βασικά δεν εχω ξαναπάρει απο Play…απο την στιγμή που θα δώσεις 25+ λίρες τα ταχυδρομικά είναι και στο αμαζον δωρεάν…
πάντως δεν υπάρχει σύγκριση δισκοπωλείου με τιμές ίντερνετ…λαρισα αυτα τα 3 που πήρα ήθελαν λίγο πανω απο τα διπλάσια χρήματα…σα να λέμε, τα ξαναπαίρνω , και τα κάνω δώρο(που λέει ο λόγος…)
ναι αυτα λεω.βασικα οντως δεν κοβει κατι,αλλα συμφερει για κλασικες κυκλοφοριες που στις βαζει ολες μαζι,που οπως λες σε συγκριση με δισκαδικο ειναι τα μισα λεφτα.μν πω παρακατω!
Καλή ιδέα ! Ε φανταστικέ crimson ? O:)
Πέρα από την πλάκα, το pleasant shade πόσο πήγε ?
Αυτό όντως το είχα κάνει δώρο κάποτε (άκου σύμπτωση τώρα!) αλλά δεν πήρα και για μένα μια κόπια ο τρόμπας !
Την είχε προσφορά το Rock City (κλαψ, λυγμ) αυτή την έκδοση με το βίντεο μαζί…
Cradle Of Filth - Evermore Darkly…cd+dvd:):!:
£6.37 . την ίδια έκδοση που λες
50 μέρες μετά την παραγγελία:
[B]HYATARRI "The Light Carriers"
THE SLAVES "Grey Angel"
SOL/BLODTRU “Old Europa Death Chants”[/B]
111 μέρες μετά την παραγγελία:
[B]ARIZMENDA "Within The Vacuum Of Infinity"
VOLAHN “Dimensiones Del Trance Kosmico”[/B]
Η τυχερή μου μέρα σήμερα.
Isole - Bliss Of Solitude…used 8ευρώ:):!:
[B]Helloween - The Time Of the Oath Japan CD 1996 + 2 bonus tracks + OBI + stickers + band aid (γαματο ??)[/B]
[SPOILER][/SPOILER]
[B]Helloween - Chameleon Japan CD 1993 Box edition + OBI + Stickers + extra photo booklet[/B]
[SPOILER][/SPOILER]
[B]Helloween - S/T EP Japan 1994 LP Replica + OBI[/B]
[SPOILER][/SPOILER]
επισης :
Helloween - Keepers Live Japan CD Victor 1989
… με την μια απο τις φωτος μεσα στο booklet…ΚΟΜΜΕΝΗ ! λες και ηταν αρθρο απο περιοδικο και την εκοψε ο τυπος! εχει φυγει ηδη complaint message…
Μπορεί να σκέφτηκε “με τόσα Helloween που έχει αυτός, σιγά μην το προσέξει”.
καλα, ψιλοαπαραδεκτος ο τυπος, εγραψε Good condition, “cut” στην περιγραφη. αλλο το cut ομως ρε μεγαλε και αλλο το κατεστραμμενο…
αυτην την εκδοση του time of the oath με τα hansaplast την κηνυγουσα χρονια ! woohoo !