CDs :
Wolf - Ravenous
Magnum - Chase the Dragon
Lonewolf - Made in Hell
CDs :
Wolf - Ravenous
Magnum - Chase the Dragon
Lonewolf - Made in Hell
Αγορασα το Black Album. Ναι, το γνωστο και ναι, δεν το εχω ακουσει (εκτος απο τα 2-3 χιτακια).
Για να δουμε αν αξιζει το hype… :p:p
Tom Waits - The Heart Of Saturday Night
David Gilmour - S/T
Ξέρει ποιο ήταν το πρόβλημά μου με τους The Answer?Ότι το 2ο και 3ο άλμπουμ τους αμερικανίζουν ,στα αυτιά μου τουλάχιστον,πολύ σε σχέση με το Rise,σα να βγαίνουν οι αμερικανικές hard rock επιρροές του κιθαρίστα τους πολύ στην επιφάνεια.Βέβαια δεν ξέρω αν υπάρχουν πολλές μπάντες που μπορούν να κάνουν ό,τι κάνουν οι The Answer με τόσο μεγάλη επιτυχία.Και εξακολουθούν να μου αρέσουν,και στο δεύτερο έχουν πολλά κομμάτια που τα είχα σκίσει στο παρελθόν. Απλά χρειαζόμουν περισσότερο μια “αγγλική” hard rock μπάντα(Rise) παρά μια αμερικανική (τονίζω και πάλι,τουλάχιστον στα δικά μου αυτιά).
Για το live που λες,ο ήχος τους αδικούσε πολύ,πιστεύω πως είχαν καλή σκηνική παρουσία.Και επειδή τους είχα δει και στο πρώτο τους live,ε,εκεί ήταν απίστευτοι!!!Jam-αρίσματα,Sweet Emotion για το groove της υπόθεσης :p,Muddy Water(τι hard blues όργιο!) ,μια ομορφιά!
Η κριτική τα λέει καλά πάντως.O Μahon την σκίζει την κιθάρα στο άλμπουμ,και γενικά πιστεύω πως το Revival θα ανέβει στην εκτίμησή μου σε δεύτερο καλύτερο άλμπουμ τους.Μπράβο τα παιδιά!
Eκείνο το πρώτο live στο Gagarin ρε γαμώτο το είχα χάσει γιατί έμαθα για αυτό κατόπιν εορτής! #-o
Όσοι είχαν πάει πάντως μου είπαν περίπου αυτά που γράφεις!
Nightrage - Sweet Vengeance:):!:
Δυο βινυλιακια
Thin lizzy black rose
The band
Έκανες την αγορά της ζωής σου!
Εγώ για μια ακόμα μέρα παρασύρθηκα αλλά δικαιολογούμαι.
Stephen Stills-Stephen Stills
The Beatles-The Beatles(White Album,ktl) 12 λίρες
The Beatles-Rubber Soul 8 λίρες
The Beatles-Magical Mystery Tour 8 λίρες.
Επανακυκλοφορίες τα Beatles με βιβλιαράκια,κομπλέ,από HMV άρα μάλλον μπορείτε να βρείτε και διαδικτυακά.Και υπάρχουν σίγουρα και άλλα άλμπουμ τους.
Heaven’s Gate - Livin’ In Hysteria
Headstone Epitaph - Power Games
WASP - Unholy Terror
Από μέλος του φόρουμ
+Nightrage - Descent Into Chaos:):!:
Special edition. Από Amazon
wow, αυτή την κασέτα την είχε το '99 στο ροκσίτι 500 δρχ και λυπόμουν να τα δώσω :lol:
Thin lizzy jailbreak
Rush show if hands
Βινυλια εννοειται
[B]FREE YOURSELF:Extended Play Area 1994-2008[/B]
[SPOILER][/SPOILER]
[I]Lp με μαζεμένα διάφορα κομμάτια τους από EPs και split (που όπως λέει και τίτλος καλύπτει δουλειές από το 1994 εως και 2008 ) και μία σούπερ διασκευή στους Γκούλαγκ(Eθισμός). Δώρο και ένα dvd με την τελευταία τους live εμφάνιση στη Γερμανία το 2008[/I]
[B]I WANT YOU DEAD:We Are The Legions Of Scums[/B]
[SPOILER][/SPOILER]
[I]Lp[/I]
[B]RAVENCULT:Morbid Blood[/B]
[SPOILER][/SPOILER]
[I]Gatefold lp κομπλέ με στίχους + αφισάκι[/I]
[B]CONVIXION:Black Magic Night[/B]
[SPOILER][/SPOILER]
[I]7?single 2 κομματιών, σφηνάκι φάση…[/I]
[B]CANDLEMASS Doomology[/B]
[SPOILER][/SPOILER]
[I]7LP box set, ok εδώ θα χρειαστώ ολόκληρο ΣΚ για να το χαρώ όπως πρέπει, έχει μέσα το πρώτο τους live to 1987, ένα live το 1988, demos & ακυκλοφόρητα περιόδου 1992-2007(πχ ο Levens να κάνει φωνητικά του White Album, o Lanqvist φωνητικά σε υλικό του Chapter VI κτλ) + ένα ακόμα live του 1990 (που δεν υπάρχει στο αντίστοιχο cd boxset). Έχει μέσα ένα αρχαίο πόστερ σε Α1 μέγεθος, ένα αντιστατικό (και καλά) πανάκι για το πικάπ. Ομως περίμενα περίσσοτερο info αντί του 12σελιδου booklet[/I]
[B]MASTODON The hunter[/B]
[SPOILER][/SPOILER]
[I]lp[/I]
[B]OPETH:Heritage[/B]
[SPOILER][/SPOILER]
[I]Gatefold double lp με δώρο tshirt, όχι μόνο ένας δίσκος διαμάντι αλλά και εξωφυλλάρα (που ευτυχώς το έχει και σε αφισα δώρο)[/I]
[B]VIRGIN STEELE Noble savage[/B]
[SPOILER][/SPOILER]
[I]double lp
επανέκδοση του κλασικού άλμπουμ με bonus δίσκο με 11 κομμάτια, κάποια ακυκλοφόρητα[/I]
[B]MEGADETH Endgame[/B]
[SPOILER][/SPOILER]
Gatefold lp
Και κάποια dvd:
[SPOILER][/SPOILER]
Control/Joy Division -double dvd
Up The Hammers VI -double dvd
OPETH Lamentations-Live at Sheperd’s Bush Empire -dvd
PRIMORDIAL All empires fall -double dvd
DEATH ANGEL Sonic German beatdown (Live in Germany) ?dvd+cd
DIO Collectors Edition: Holy diver live/Evil or divine -double dvd
IN FLAMES Used & abused - In live we trust -double dvd
Εχμ… ψιλοπράγματα δηλαδή… =Ρ
Χωρίς πλάκα τώρα, αποστομωτική αγορά.
εκτος απο convixion και virgin steele τιποτα δεν ειναι του γουστου μου, αλλα respect στην παρουσιαση με φωτογραφιες για τον καθε δισκο κλπ 8)
“αποστομωτική”… λογοπαίγνιο αν σκεφτείς ότι άλλαξαν οι διατροφικές μας συνήθειες τις τελευταίες βδομάδες για να πάρω κάποια από αυτά…
πχ τα ψάρια εδώ και αρκετά σάββατα έχουν πέσει στην κατηγορία “σαρδέλα” η οποία τα σπάει με σταμναγκάθι (και το οποίο με τη σειρά του κοστίζει όσο ένα 7αράκι single το κιλό!) Τι του βάζετε εκεί κάτω στην Κρήτη?
thanx Nir!
Μόνο μη με ρωτάς για ψάρια όμως ε, ό,τι άλλο