Τι cd/dvd/lp αγορασατε σημερα

Βινύλιο.

Είμαι ευτυχισμένος. Πολύ.

Δύσκολα περίμενα πως ένας δίσκος θα μου δώσει τέτοια χαρά… Κ μάλιστα όχι rock/metal.

…από συνφορουμίτη ήρθαν σήμετα τα:
Rage - Unity
Rapsody - Legendary Tales
…και τώρα λιώσιμο
:):!:

Πήγε κανείς από public να μας πει τι παίζει?

burial - never give up. never give in, Lp
nux vomica - a civilized world, Lp
pol pot - whole mystery, Lp

Heathen - The Evolution of Chaos
Battalion - Underdogs
Bloodbound - Unholy Cross
Power Quest - Blood Alliance
Pathfinder - Beyond the Space, Beyond the Time
Contradiction - The Essence of Anger
Heidevolk - Uit oude grond
Airborn - D-Generation
At Vance - Heart of Steel

Κατά μέσο όρο μου ήρθαν 8 ευρώ και κάτι ψιλά έκαστο. Ζήτω οι προσφορές :stuck_out_tongue:

…πήγα στον Πειραιά το πρωί, και γινόταν χαμός, καμιά σχέση με καθημερινή πρωί (καταλαβαίνω ότι τώρα είναι άχρηστη πληροφορία)…πάντως κάτι πήρα κιεγώ, μαζί με κάποια cds για ξάδερφο στις Σέρρες…
The Big4 Live From Sofia Bulgaria 2dvd…10 ευρώ
…καλές τιμές για Πάμπλικ, αλλά πολλές κυκλοφορίες είναι τόσο ακριβές, που και με το 50% έκπτωση, ήταν απλά οκ…αυτό που πήρα ήταν σε πολύ καλή τιμή, όμως
:):!:

Στο Σύνταγμα έγινε χαμός το πρωί, έφυγε πολύ πράμα μαζικά αφού φεύγανε όλοι με 10αδες στα χέρια! Μια κοπέλα στο ταμείο (γύρω στις 2 πια) έλεγε “τέτοιο πράγμα ούτε τα χριστούγεννα!” Παντως πρέπει να ήταν πολύ περιοριστικό αφού ήταν μόνο για τα μέταλ cd και πολλoί ξενερώνανε “α οι Whitesnake κύριε δεν είναι στα μέταλ και δεν ισχύει η προσφορά” :slight_smile:

Την ίδια ώρα πάντως έτρεχε και μια άλλη προσφορά σε όλα τα είδη του ορόφου (cd, βινύλια, dvd, μπλουζες κτλ) έπερνες 3 και πλήρωνες 2, δεν έχουν πολλά βινύλια αλλά ήταν καλή ευκαιρία να πάρεις σε καλή τιμή κάποια (μόνα τους δε θα τα άγγιζε κανείς έτσι κι αλλιώς αφού μοιάζουν όλα να είναι υπερτιμολογημένα).

μεχρι ποτε ειναι η προσφορα?

πηγα σημερα στο public τσιμισκη-θεσ/νικη,ειχε κινηση(χωρις να γινεται χαμος) και τσιμπησα 5-6 cd.πρεπει να πω οτι οι τιμες στο συγκεκριμενο μαγαζι (στο οποιο πρωτη φορα πηγα) ειναι αρκετα ακριβες,δεν ξερω,18-19 ευρω για cd εμενα μου φαινονται πολλα.αν δεν υπηρχε η συγκεκριμενη προσφορα δεν υπηρχε περιπτωση να πατησω εκει.παντως αν ειχε επιτυχια το ολο επιχειρημα βλεπω να το ξανακανουν…

…όντως είναι ακριβά, και τώρα με την έκπτωση, κάτι έγινε, και γιαυτό είχε επιτυχία το όλο ενχείρημα, και πισυεύω ότι θα ξαναγίνει:):!:

νομιζεις :stuck_out_tongue:
εγω πηρα κανονικοτατα cd soundgarden και ενας φιλος μου πηρε rainbow που ηταν στα rock/new rock

απλα κάνεις τον κινεζο στο ταμειο…δεν χρειαζετε να τους πεις κ απο ποια κατηγορια τα πηρες… :wink:

δεν [B]σου φαινονται[/B] πολλα. [B]ΕΙΝΑΙ [/B]πανακριβα !

ον τοπι :

Helloween - Keeper of the seven keys pt1 CD - LP replica 1994 VIctor
Helloween - Steel Tormentor promo CD 1996
Prong - Primitive Origins LP
Anacrusis - Screams and Whispers tour shirt 1993

αυθεντικο μπλουζακι Anacrusis…ονειρο ζω μη με ξυπνατε…

κανεις δε κανεις τον κινέζο παίζει ρόλο τι έχουν περάσει αυτοί στο σύστημα τους ως τέτοιο, φίλος πήρε το SAHG και μόλις σκανάρανε το barcode του είπαν όχι παρόλο που ήταν στα μέταλ :slight_smile:

εελα ρε, καλα δεν ειχαν sahg στο συστημα τους στα μεταλ και ειχαν soundgarden?? #-o

αυτα τσιμπησαμε σημερα απο τη προσφορα στο public

τις επανεκδοσεις ozzy 2011

Ρισπέκτ σε όποιον συνειδητοποίησε ότι στο πάμπλικ συντάγματος τα συρτάρια ήταν γεμάτα λαχταριστό στοκ. Από κει τσίμπησα
Orden Ogan - Easton Hope
Orden Ogan - Vale
Paradox - Riot Squad

[B]Dio[/B] - Last In Line

[B]FAITHREAT:Thrashin With The Stars[/B]
[I]7?single[/I]

[SPOILER][/SPOILER]

[B]LAMB OF GOD:New American Gospel[/B]
[I]Gatefold double lp[/I]

[SPOILER][/SPOILER]

[B]KYUSS:And The Circus Leaves Town[/B]
[I]lp[/I]

[SPOILER][/SPOILER]

[B]BLML:The Gift[/B]
[I]Vinyl+cd, πρόκειται για τη νέα δουλειά των Blackmail[/I]

[SPOILER][/SPOILER]

?Thrashin with the Stars? στους οποίους συμπεριλαμβάνεται και το εγχώριο αστέρι, Κώστας Τσάκωνας :lol:
Αυτά είναι!