Τι cd/dvd/lp αγορασατε σημερα

γαμησέτα

Απο grooves-inc 22-23 ευρω.

…δυστηχώς πουθενά…και βγαίνουν και σε dvd#-o
…πάντως και σήμερα απ’το Oftherecrds στον Πειραιά με 8 ευρόπουλα το
Stratovarius - Visions
+και από τον αδελφό του καλιτέχνη το
Τάσσος Γιαννίκος - Σπουδή Στο Τίποτα Και Στο Κάτι
:):!:

?Super Jewel Box? και ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΟΥ ΚΟΥΝΙΟΥΝΤΑΙ :x
Συμπτωματικά σχεδόν όλα τα remasters των Queen [τις εκδόσεις με το bonus CD] που παρήγγειλα απ’ το Play το περασμένο καλοκαίρι, ήρθαν (λιγότερο ή περισσότερο) σπασμένα!
Πολλά καντήλια λέμε. Αλλά ΠΟΛΛΑ ΚΑΝΤΗΛΙΑ.

Είχα βρει στο παρελθόν τέτοιου είδους θήκες -αν θυμάμαι καλά- στο [B][COLOR=“Blue”]Media Center[/COLOR][/B]
Έλα όμως που δεν ταίριαζαν με τα inserts! [το tray card συγκεκριμένα - επρόκειτο για ένα CD/DVD των Children Of Bodom]
Είναι τόσο ΜΑΛΑΚΕΣ που δεν ακολουθούν καν standards #-o
Γ.Τ.Π. (Καβάλα)

Με σύγχυσες πάλι.

ΥΓ Άμα βρεις πουθενά ενημέρωσε - αρκεί πρώτα να επιβεβαιώσεις ότι ΟΝΤΩΣ ταιριάζουν με τα booklets κλπ

δοκιμάστε κ αυτό
http://www.ikarosmedia.gr/superjewelbox.htm

ε ναι, κι εγώ την πάτησα με τα κουήν… σκόνη και θρύψαλλα. και το τραγικό είναι ότι μια φορά που επιχείρησα να αφαιρέσω μια τέτοια θήκη, την έσπασα. μου φαίνεται πολύ δύσκολο να την βγάλω ατρακάριστη…

θενξ!

εγώ πάντως έχω εκνευριστεί τόσο πολύ που σκέφτομαι το back cover να το κόβω και να τα χωράω σε κανονικές jewel cases τα cds…

…από την μπάντα, δηλαδή από τον πατέρα του ντράμερ της μπάντας’
Weird Totem - Caravans Of Time…προς το Death-Black ή κάτι τέτοιο παίζουν τα παιδιά, που βρίσκονται στην Κρήτη
:):!:

[B]shikabane - ego and desire ep[/B]

Από το χρήστη dargaard-79 εχθές:
Amorphis - Eclipse

Cryptopsy - None So Vile

Rotting Christ - Triarchy Of The Lost Lovers

Savatage - Hall Of The Mountain King

…παραπληροφόρηση εκ του πατρός…μοντέρνο στόνερ ροκ- μέταλ παίζουν τα παιδιά , με πολύ καλή παραγωγή, στο ep τους…αξίζουν τσεκαρίσματος:):!:

Καιρός ήτανε ε. Άντε να ελαφρύνουμε λίγο τα γούστα σου. :stuck_out_tongue:

[B]KRUX:III He Who Sleeps Among Stars[/B]
[I]Gatefold lp[/I]

[SPOILER][/SPOILER]
[B]
PRIMORDIAL:Redemption At The Puritan?s Hand[/B]
[I]Gatefold double lp[/I]

[SPOILER][/SPOILER]
[B]
WRATHBLADE:Into The Netherworld?s Realm[/B]
[I]Lp[/I]

[SPOILER][/SPOILER]

[B]ROYAL HUNT:Paradox[/B]
[I]Lp επανέκδοση στη Night Of the Vinyl Dead[/I]

[SPOILER][/SPOILER]

πλαστικά καλύμματα για τα βινύλια από παίρνεις? Αυτά που παίρνω εγώ από Ikaros Music ρε γαμώτο μυρίζουν πολύ έντονα.Είναι χοντρά βέβαια,καλή ποιότητα αλλά έχουν έντονη μυρωδιά,πλαστικίλα…

εδώ και πολλά χρόνια (πάνω από 10) από ένα μικρό μαγαζάκι με πλαστικά γενικου τυπου (σακούλες κτλ), πάνω από την Αθηνάς, από τον ίδιο που έπαιρνε παλιότερα και ο σταυρος για το rhythm records.

λογικό να μυρίζει πάντως το πλαστικό, αυτό που δεν είναι λογικό είναι μετα από χρόνια να δεις το γαμωκαλυμα να έχει γίνει ένα με το εξώφυλλο! (true story, ούτε στον εχθρό σου), το έχω δει με κάτι φθηνά πολύ λεπτά, σαν αυτά που δίνανε παλιότερα κάποια μαγαζιά (σου λέω για 80ς-90ς εποχές) βέβαια θα πρέπει να περιμένεις 15 χρόνια μεχρι να συμβεί αν είσαι μικρότερος σε ηλικία και παίρνεις αυτά που λες δε θα έχεις πρόβλημα

Ευχαριστώ.

Το Primordial από πού και πόσο;

Απο που και ποσο? :stuck_out_tongue:

Η γλώσσα ελπίζω να μην υποκρύπτει κάποιο υπονοούμενο για το Primordial.