Aπο play .com
Led Zeppelin - Celebration Day (2cd+2dvd)
[B]LP[/B]
Pantera - Far Beyond Driven:):!:
Βινυλια
ποσο πηγε το Swordmaster και απο που ??
15 απο dark side.
ειναι καποια επανεκδοση ή η κοπια της osmose του 97 ??
εδιτ : αν ειναι της osmose 1997 εχει κι’αλλες κοπιες ? το εψαχνε ενας φιλος. δισκαροΔΙΣΚΑΡΟΣ By the way…
Του '97 ειναι…Δεν ξερω αν εχει αλλες αλλα δε νομιζω, μεταχειρισμενο ειναι
ωραιος, αν ειναι και σε καλη κατασταση, το πετυχες σε πολυ καλη τιμη, αποτι ξερω βαραει 30αρια στο εβαυ. τον εχω κ εγω, πολυ ωραια εκδοση, με τις φωτογραφιες μεσα κλπ. και κομματαρες…
Ακομη δεν εχω ακουσει το βινυλιο αλλα το gatefold ειναι μια χαρα
Πολύ μεγάλη αγορά σήμερα, με CDs που είτε είχα σε βινύλιο από πριν, είτε τα ζαχάρωνα καιρό τώρα…και για κάνα 3μηνο δεν με βλέπω να ξανααγοράζω κάτι…
[B]Rainbow[/B] - Rising
[B]Rainbow[/B] - Long Live Rock ‘n’ Roll
[B]Fates Warning[/B] - Parallels
[B]Fates Warning[/B] - Awaken The Guardian (2 CD + DVD edition)
[B]Sanctuary[/B] - Into The Mirror Black
[B]Def Leppard[/B] - On Through The Night
[B]Manowar[/B] - Hail To England
[B]Symphony X[/B] - The Odyssey
[B]Kamelot[/B] - The Black Halo
[B]Ten[/B] - Babylon
[B]Queensryche[/B] - Operation: Mindcrime
[B]Queensryche[/B] - Promised Land
[B]Jacobs Dream[/B] - Jacobs Dream
[B]Saviour Machine[/B] - Legend Part I
[B]Evergrey[/B] - In Search Of Truth
[B]Dream Theater[/B] - Images & Words
[B]Dream Theater[/B] - Awake
Ευχαριστώ dargaard!!!
ετσι ρε πανο!!!αυτές είναι αγορές!!
φαντάσου ομως λεει να μην ειχες ακούσει τίποτα απο αυτα και να τα έπαιρνες μαζί… φρικη!! δεν θα ήξερες τι να κάνεις!!:lol:
Χαχ, θενξ ρε. Γενικά μέχρι φέτος, δεν αγόραζα CDs, γιατί δεν είχα ανακαλύψει τις αγγελίες και τα μικρά δισκάδικα, και πήγαινα μόνο σε κάνα Μοναστηράκι με το γέρο μου για βινύλια, μια και ειναι το χόμπι μου η φάση (το πικάπ το προσέχω καλύτερα κι από 'μένα). Οπότε, εδώ καιρό επανορθώνω και αγοράζω πράγμα ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ για τα γούστα μου. Και σίγουρα μετράει το ότι τα 'χω ακούσει, τα 'χω αγαπήσει και μιλάνε μέσα μου και δεν παιρνω γουρόυνι στο σακί, σε αντίθεση με παλιότερα που ο 17άρης αντίστοιχος χεβιμεταλάς έπαιρνε ή αυτό που του 'λεγε ο μεταλλοπατέρας της παρέας ή αυτό με το ωραιότερο εξώφυλλο, και οι πιθανότητες ήταν μοιρασμένες.
με θυμαμαι στα 17, θεσσ να εχω παρει καμιά 7-8 κλασικούς δίσκους που δεν ειχα ακούσει… ο χαμός ο ιδιος!! δεν ήξερα τι να κανω!
φοβερές αγορές…
Ο,τι ειπε ο dude. Σχεδον ολα μεγαλες λατρειες. :thumbup:
Aπό το ξεκαθάρισμα της Hydrahead τσίμπησα το πακέτο με τα 30 cds. Δε ξέρω ποιά είναι μέσα, αλλα οκ δεν έχω και πολλά από δαύτους,οπότε 2-3 να είναι ίδια τα σπρώχνω αλλού μετά εύκολα. Το θέμα είναι το τελωνείο μη μας γδάρει…
…έχω κακή εμπειρία από πέρσι…ας ελπίσουμε εσύ να μην έχεις και να απολαύσεις όλα όσα πήρες:):!:
Βινυλια
CD